Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

hnkflknk 

všechny recenze uživatele

Tady je hodně muziky a málo děje, který je ještě k tomu takový plitký. Ale není to nudný a dá se na to koukat, jako na oddychovku, na kterou se člověk nekoukne dvakrát. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Né děkuji, tohle opradu ne. Raději zůstanu u klasiky (Pomády) s nezapomenutelnými vypalovačkami, než poslouchat nechytlavé písně, které vám nezůstanou v hlavě déle než po dobu svého hraní. Podle mě by právě muzikál měl mít písně které si lidé budou broukat v autě, v práci, prostě melodické. Rozhovory mezi postavami raději nebudu rozebírat (nechci být sprostej). Škola ta vypadá jak Berousek a spol. Alespoň že Vanessa Hudgens je pěkná kost. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Říkáte, že je to děs? A viděli jste nějaké jiné novodobé disneyovky? Tohle je totiž ještě to nejlepší, co ze sebe dokáže vyždímat dětská kabelovka se slavným jménem. Nakonec písničky i choreografie jsou jednoduše pěkné, příběh muzikálový a občas se člověk i zasměje. Herci jsou...sympatičtí. Až na představitelku Taylor, která je z mně nevysvětlitelných důvodů afektovanější než záporáčtí sourozenci. Jedinou velkou výtku mám k dabingu, Vanessa a Ashley to chudák holky dost odnesly. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Na film možno nadávať z rôznych pohľadov. Pre človeka nad 12 rokov vcelku oprávnene. Takmer všetko okrem hercov nefunguje. No je to cool pre decká, bavia sa s tanečné čísla sú solídne. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Náhodou som to zhliadol v telke... Nejaká dobrá pesnička a pekné finále. Inak rozhodne čisto pre veľmi mladučkú generáciu. U mňa za 2*. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných teenagerovských komedií podobného typu má tohle aspoň něco do sebe a ty 2* si to zaslouží. Moje hodnocení: 40%. ()

IBBY 

všechny recenze uživatele

...je mi líto...asi to bude datem narození popř. velmi vlažným vztahem k muzikálu ale za co bych měla dát lepší hodnocení nevím...a pokud dialogy opravdu odpovídají teenagerům současnosti (o čemž ale opravdu pochybuji) pak jsem ráda že mi je už přes ...cet...a ta "lovestory" je tak strašně strašně předvídatelná...skoro bych se chtěla zeptat "opravdu to vás co jste pod dvacet bavilo a věříte tomu...fakt se v tom vidíte?"... ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Ano, je to hloupé, jednodché, dětské a najivní ale to je přesně to co mě baví. A hvězdička navíc za songy. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Nemůžu to ohodnotit špatně. Dávno jsem to viděl v televizi a až po delší době se na to podíval s nadhledem... Musím říct že moje postoje se o dost změnili. Napoprvé jsem v tom viděl stupidní, barevnou a uměle nafintěnou debilitu. Moc jsem se nemýlil, ale pokud hledáme film na odpočinek bez jakéhokoli nucení zapnutí mozkových závitů, tak právě HSM je dobrej kandidát. Písničky nejsou hrozné a dají se i poslouchat. Napodruhé mi to nepřišlo dementní spíš Disneyovské! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělá Ashley Tisdale a další. Děti to milovali.Hezká ukázka toho, že je fajn, když děcka dělají i něco jiného, než čučí do mobilu. Za mne tři a půl hvězdy. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku za celkem hezké holky (bohužel až na hlavní hrdinku) a druhou za černocha, který rád peče. Jinak neuvěřitelně trapné a za některé scény (trenérovo prozření) bych vraždil. ()

Krchy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem se rozhodl zkouknout na základě perfektního dílu South Parku, kde je hodně dobře zparodován. No a nemůžu než souhlasit se slovy Erica Cartmana: "This... is cool? This... is cool. We are really old, you guys. Well, I'm out guys. If this is what's cool now, I think I'm done. I no longer have any connection to this world. I'm gonna go home and kill myself. Goodbye, friends." Veškeré myslitelné výtky už tu padly, takže já už jen dodám, že jsem ten film byl schopen dokoukat (i když se třemi pauzami) a nezanechalo to na mně žádné následky, proto ta jedna hvězda. Ale dovedu si představit, že v deseti letech bych to žral. ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo ještě docela pěkné osvěžení v rámci TV filmů,chytlavé písničky,hodně hezkých mladých lidí,přesně víte jak to dopadne,prostě solidní guilty pleasure,které na relax bohatě stačí.Další díly ovšem neee!!! ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že to nebude tak strašně stupidní, ale bohužel ... Moc dobře nechápu, proč tvůrci nevyužili pěvecky i pohybově nadané a dejme tomu i na pohled relativně zajímavé herce o něco lépe. Nebo proč mají pocit, že pro dnešní mládež není třeba vytvářet nápadité a aspoň trochu chytré zápletky a příběhové linie ... Zlatá Pomáda! ()

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama