Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

kajas 

všechny recenze uživatele

O HSM jsem toho hodně slyšela (hlavně od spolužaček) a tak jsem si ho musela sehnat. Skvělé písně, solidní herci. Parádní muzikál! Nejlepší songy: "Start Of Something New", "Stick To The Status Quo". ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Muzikály mám ráda spíše ty filmové, do divadla bych na ně asi nešla, ale nazývat muzikálem i toto? To ne! Pohádka pro malé puberťačky, tak by se to asi dalo shrnout pár slovy. Nejhorší je ten klišovitý příběh. "Herci" však taky stojí za starou belu. Písničky se se svými slavnými muzikálovými bratříčky nedají rovnat ani omylem. Celé je to přeslazené až hrůza, všechno je nádherné, ten šílený happy end se dá očekávat už od úvodní znělky. Připadá mi to jako trapná napodobenina Pomády, která si hraje na něco, na co nemá... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Whoa! Tak už jsem to viděl. (přes rameno od počítače, koukal na to brácha) A opravdu musím souhlasit s ostatníma, je to tak naivní!! Venku pořád svítí sluníčko, všichni jsou tak moc krásní, všichni jsou tak moc šťastní, mají se rádi a učení jim jde. Evidentně teda aktéři umí zpívat a choreografii s nučili na jedničku, ale koho to zajímá kdy příběh je o hovnu? Takže jedna hvězdička za tu kočku v hlavní roli (a jenom protože vim že Poky by to tak chtěl) a za chytlavost některých písní. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Naivní, tupý muzikál s neoriginálním příběhem šablonovitě poslepovaným z příběhů úspěšných muzikálů minulosti (mladí zamilovaní lidé z 2 odlišných prostředí, kterým okolí klade jejich lásce překážky...to tady párkrát bylo;-) ()

SgtPepper odpad!

všechny recenze uživatele

Možná že nejsem příliš objektviní, když dávám odpad, ale dělalo se mi z toho všeho tak zle, že jsem to musel po dvaceti minutách vypnout. Důkaz o mentální nevyzrálosti dvanáctiletých čtenářek bravíčka. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cringe muzikal od Disneyho, ktery nam cechum pripada obycejny - az odporny, ale komercne se jednalo o uspech, na ktery navazaly dalsi dva cringe muzikaly. Ja jsem to videl z donuceni, ale dalo se to prezit. Postavy jsou povrchni a vsechno do sebe zapada hladseji nez ozubena kola.. no zkratka Disney / cringe. ()

Nuala 

všechny recenze uživatele

Ano, je to velice trapný muzikál s hloupoučkými texty, tak průhledným dějem, že vidíte až do Austrálie, a postavami vytvořenými podle pravítka. Ale řekněme si upřímně, kdo občas nemá chuť trochu vypnout, zablbnout si, nepřemýšlet a jen tak si ponořit se do největšího klišé posledních let? :) Tak hurá do toho! (varování: možná budete přeci jen litovat :)) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

ehm, jak bych to řekla... NE! Proboha tohle mi nedělejte, jestli nechcete, aby mě klepla pepka... Tato pitomá hovadina mě fakticky nebere a hudební čísla mi přijdou poněkud slabá.. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Řekl jsem, že se na to ani nepodívám, že bych se musel dočista zlbáznit. No, nakonec to nebyl zas takový odpad jak jsem předpokládál. Dalo se to vcelku vydržet, a občasné vtípky taky potěšily. Jinak to byla naprosta katastrofa. Neherci, trapné dialogy (ale to se dalo čekat) a vůbec. Drží to nad vodou jen sladká Vanessa. ()

Caym 

všechny recenze uživatele

namakeupovanej chlapec s hustým obočím mlátí basketbalovým míčem o zem a u toho zpívá operní árie, tak to mi posol bulvu (ale jo, do těch deseti let je to asi zábava) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Písně chytlavé, příběh obstojný, co mi vadilo bylo, že to nebylo nic originální a musím říct, že Zac Efron vůbec neumí zpívat na playback, bylo na něm vidět, že nezpívá živě a nešlo mu to. Ale jinak to docela ušlo. ()

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Tento tzv. film obsahuje snad všechny nešvary, které dílo přibližuje k označení kýč a ještě snad s velkým K. Tisickrát provařený námět, teen herci s minimem jakéhokoliv talentu, několikanásobný happy-end, přiblblé písničky... Co více dodat??? Zbytečné plýtvání časem, na druhou stranu, alespoň mají slepice s bravíčkem v ruce o čem žvanit. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ty dvě tomu dát musím, už jen kvůli tomu, že se tento snímek podílel na určité velké části mého dětství, jinak bych to klidně moc ráda poslala do koše. ()

carly 

všechny recenze uživatele

keď som videla tento film prvýkrát, ani raz som neprepla. to sa mi doteraz ešte nestalo. toto je starý dobrý Disney. skvelé obsadenie. jednoduchý príbeh. úžasná hudba. relatívne subtílne ponaučenie. a šťastný koniec. Walt by mal z nich raodsť. :) samozrejme, že je to postavené na hlavu. a čo má byť. tento film sa na nič nehrá a je presne tým, čím sľubuje byť. príjemnou zábavou. lebo z každého políčka je jasné, že si jeho natáčanie všetci zúčastnení neuveriteľne užili (a potvrdzujú to aj Behind the scenes videá) a divák by si mal tiež iba užívať. a ak nie, možno je chyba v prímači... ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tu kočku v roli Gabrieli a druhou za pokus předhodit dnešní mládeži netradiční žánr, i když v trapném provedení vykreslující americké děti jako dokonalé bytosti. Co ale od Disneyho čekat, že? ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

Některé písničky ušly, ale při pohledu na Zaca Efronu se mi tu vypařují všechny hvězdy k hodnocení. Bohužel, a ten "příběh" taky za moc nestál. ()

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama