Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje jeden klan, jehož členové jsou kříženci lidí a hyen. Jeho existence má však skončit příchodem lovce, který je odhodlán pomstít smrt svých přátel. Rozpoutává se peklo. Kdo nakonec zůstane živ a kdo ne? (StrYke)

Recenze (7)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To zase bylo něco. Tlupa lidí, kteří se měnili v chechtající hyeny. A vedly je, (chvíli černovlasá a chvíli blondýna), alfa samice. Pozoruhodné bylo na tom to, že jsme vždy již předem věděli, že se alfa samice budou měnit Jak? Dámy si vždy sundali podprdu a ukázaly cicky. :-) Celý příběh je veden vypravěčem, hnusným slizským černochem. Občas jsem si film musel pustit zrychleně, protože se ty shity nedaly poslouchat! ODPAD. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor sa asi nebude tešiť veľkej diváckej priazni. Dvaja lovci bojujú proti klanu "hyenoľudí", a samozrejme sa do toho zamotajú nevinní teenageri, ktorých treba zachrániť. Pri takomto horore sa najviac teším na efekty premien, ale žiaľ, boli dosť chudobné, miestami až smiešne. Najväčším tromfom hororu je hlavná záporáčka, ktorá vyzerala celkom k svetu a tesne predtým, než sa premenila, ukázala melóny. Nejaká tá akcia tam je, výber hercov nie je najhorší a zasmiať sa tiež dalo, tak dajme tomu že priemer... s prižmúreným okom. Len od toho veľa nečakajte, lebo je to riadne "béčko" (pre niekoho možno aj céčko). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle je poměrně slabota. Klan hyen(ano tentokrát ne žádný satanisti či vlkodlaci) ale lidi kteří se proměňují v hyeny. Film zní poměrně debilně ale on i takový je. Já mám béčka rád ale chci na nich vidět aspoň trochu snahy, ale tady mi fakt přišlo že film je spýchnut na rychlo. Navíc je to technicky hodně špatné, a režisér si neporadil naprosto s ničím. No a najednou kouknu na profil režiséra a vidím Železný trojúhelník a Evilspeak. Dvě parádní béčka které mě překvapily, a ted na mě vytasí takovouhle slabotu? Velká škoda. Herci jsou příšerní a Mandylor mi přijde dost slizkej a nehereckej. Filmu dávám 2*, chtěl jsem původně 1*, ale za občasnou nechtěnou srandu dám ty 2*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lykantropie je věcným tématem mnoha filmařů a většina filmů se točí především okolo vlkodlaků. Existuje ale i řada filmů, ve kterých figurují nejrůznější zvířata – do kterých se dokáží transformovat lidé většinou i kvůli důsledkům nějakého vědeckého pokusu (Kočičí lidé, Moucha, leopardi, aligátoři, dokonce i žraloci, a spousta dalších) no a hyeny nezůstaly pozadu. Bohužel většina těchto kousků disponuje velmi mrzkým rozpočtem a podle toho to tak i dopadá. A tento film mnoho zajímavé podívané nenabídne.   Digitální hyeny vypadají hrozně, diváka (zvláště pak pány) zaujme snad jen proměna ženské alfa samice, která vždy těsně předtím odhodí svůj svršek a ukáže ženské přednosti. Jinak je to ale dost bída. Červené oči, uši trhající smích, trocha té krve – no žádné terno nečekejte. Když se k tomu přidají ještě podprůměrné herecké výkony a hromada stupidních a hlavně nudných dialogů, bylo vymalováno. Za celou dobu jsem narazil zhruba na dvě – tři zajímavé scény a to bylo sakra málo.   Aby se nějak vyplnil děj, máme tu přítomné dva gangy místní omladiny, která si tu a tam dá přes držku a pak záhadnou dámu, kterou hlavní hrdina zachrání před hyenami. Ačkoliv přišel doslova před pár hodinami o celou rodinu, hned se mu začnou zapalovat lýtka. Postava Valerie je tu však z jiného důvodu – což uvidíme hlavně ke konci filmu. Rád bych označil Costase Mandylora za hlavního tahouna filmu, ale i on podal celkem mizerný výkon. Takže vlastně celou pozornost na sebe strhla Christa Campbell ovšem svými ženskými zbraněmi, nikoliv výkonem.30% ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Neschopen.¬         "Hyeny" jsou hororem, jehož základní nápad, kdyby byl patřičně zpracován, by mohl dosáhnouti sledovanosti a úspěšnosti jakou mají ty lepší z hororů spisovatele S. Kinga; ač sám, po přečtení as dvou Kingových románů, nemám o úrovni jeho díla valného mínění, troufnu si říci, že proti scénáři "Hyen" E. Westona (taktéž režiséra snímku) je ten nejhorší Kingův román (který jsem nečetl) dírou do světa s náběhem na Nobelovku za literaturu. Jiní už se ve zdejších komentářích zmínili o špatně udělaných tricích a neoslňujících hereckých projevech, takže to (hihihi) nebudu opakovat (pouze jsem je ocitoval).¬                 Z mého pohledu je i na velmi špatných dílech nejhorší věcí ne ono zpracování, ale nuda. Vždyť jsou díla tak strašlivě špatná, tak hrozně upadlá, a přes to tak dobře dívatelná s určitou dávkou nadhledu a nálady; žel, tak daleko to E. Weston nebyl schopen dotáhnout. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som pocit pri sledovaní tohto lacného video hororu, že pre autorov je dôležitý počet vylisovaných dvd a ich nútený predaj v krajinách Latinskej Ameriky ako kvalita samotného snímku. Premena človeka na hyenu... niektoré triky boli nezvládnuté a prekryté hrozným strihom, iné sa vydarili ako tak, iné smiešne (v zmysle zabavenia sa), ale prvá premena potetovanej krásky bola vcelku pekná. Z celkového môjho pohľadu veľmi slabá záležitosť bez atmosféry a zaráža ma, že takýto snímok má aj svoju webstránku. ()

Reklama

Reklama