Reklama

Reklama

Neodolatelný

  • Austrálie Irresistible (více)

Obsahy(1)

Sophie Hartley (Susan Sarandon) je přesvědčena, že ji někdo sleduje. Největší podezření má na manželovu (Sam Neill) spolupracovnici, krásnou Maru (Emily Blunt). Čím déle to trvá, tím více si myslí, že Mara chce její děti, jejího mažela a to nejvzácnější, její život. Ale Sophii nikdo nevěří. Jsou její stavy paranoické? Nebo je Sophie v síti, ze které není úniku. Sophie se musí sama rozhodnout. Jen ona může odhalit pravdu, ta je však strašnější než její nejhorší sen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jen 58%? No, na osmdesát-plus to není, ale o něco víc by tomu slušelo. Mě se to líbilo docela dost, ale možná to bude slušným výkonem Susan Sarandon a přítomností Emily Blunt, pro kterou mám poněkud slabost:). Zpočátku to vypadalo obyčejně, pak se zdálo, že Sophii (S. Sarandon) asi trochu šibe, následně jsem si říkal, jestli se z Mary nakonec vyklube řádná mrcha, ale krásná mrcha nebo ne, no nakonec se dostavilo celkem nečekané vyvrcholení zápletky. I ty černobílé - no spíš modrobílé flashbacky se sovami a vrzajícími vraty nakonec dostaly smysl. Za mě vcelku slušné a poctivé čtyři sovičky:). O (ne)vhodnosti českého překladu názvu už tady bylo napsáno mockrát...:). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film okrem nepremysleného scenára, ktorému sa nedarí udržiavať napätie až do samotného konca, ponúka predovšetkým odpudivý výkon Susan Sarandonovej v hlavnej úlohe, ale zaujímavú hereckú príležitosť poskytuje Emily Blunt, v úlohe krásnej Mary. Austrálska režisérka a scenáristka Ann Turnerová na seba upozornila už svojím prvým celovečerným filmom Celia (1988), temným príbehom deväťročného dievčatka, prenasledovaného hrôzostrašnými predstavami. Už po tej snímke nám malo byť jasné, že sa režisérkou nemala nikdy stať. Psychologické thrillery, tie ja rád, vyžívajú si v tom, keď nevieme, či sa hrdinom príbehu veci naozaj dejú, alebo sú len výplodom ich paranoidných myslí. Toto je ale na míle vzdialené kvalitnému trilleru. Aj dej a príbeh sú dosť okukané. Na snímku som sa pozrel len kvôli obľúbenej Emily Blunt. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Tuctovej thriller s jakš takš poentou, kde za zmínku stojí tak skorát herci. Jinak slabota na všech frontách. Nějak se mi během sledování filmu pořád vkrádalo do mysli, že Susan Sarandonová hraje mámu od dvou malých dětí a přitom měla v době natáčení filmu šedesát let. Je to výborná herečka, sympatická ženská, ale tohle je divný ne? Jo a českej překlad je taky divnej, Irresistible se dá přeložit taky jako Zdrcující, což by k filmu sedělo víc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, neuveriteľne skvelý film, až mi zostáva rozum stáť pri pohľade na tie priemerné hodnotenia! Už od začiatku to malo poriadne zaujímavú zápletku a Sophie sa veruže oddala poriadnej posadnutosti. Čím ďalej, tým viac sa zdalo, že Sophine paranoje ju zničia - až do chvíle, keď sa to ešte viac začalo zamotávať a celý príbeh sa dostával do akéhosi bludiska neobjasnených situácií. Všetko to postupne vyvrcholilo a pravda vyšla na povrch - a veruže nie len tak hocijaká. Veľmi ma tento film zaujal - nielen skvelé herecké role, ale aj samotný príbeh, zápletka a hlavne to skvelé vyvrcholenie. Posledné minúty so záverečnými scénami mi vzali všetky slová - napokon nič nieje tak ako sa mohlo zdať. PERFEKTNÉ!!! Pre mňa obrovské prekvapenie a vysoký nadpriemer. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Začátek slibný, Susan Sarandon&Sam Neill jsou pro mne naprosto špičkové spojení mých nej herců, ale celkově příběh nějak pokulhává, bez napětí, s hloupým natahováním, až k nevýraznému, skoro až trapnému patosu. Pro mne velké zklamání... :-( s tak skvělým obsazením a rozhodně s dobrým nápadem na scénář. Škoda.... Nechápu proč zde někdo tak strašně moc vyzdvihoval Emily - co zde tak úžasného zahrála? - kromě již od začátku očekávaného klišé. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Susan Sarandon presvedčila Emily Blunt, aby sa zúčastnila na konkurze k filmu po tom, čo ju videla hrať v snímke Moje leto lásky (2004). (Fabrinka)

Reklama

Reklama