Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení Disneyho hrdinové se s vámi chtějí podělit o vánoční zážitky. Mickey a všichni jeho hosté jsou po velké sněhové bouři zavaleni v Myšmaši. Je tu Medvídek Pú, Prasátko, Bell, Sněhurka, Ariel a mnoho dalších starých i nových Mickeyho kamarádů. Všichni jsou veselí, jen Donald má špatnou náladu. A tak se mu všichni snaží ukázat kouzlo Vánoc. Minnie promítá vánoční záběry z domácího videa, a to brzy navodí vánoční náladu. Dokonce i nevrlému Donaldovi, který se nakonec stane největší hvězdou večera. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár krátkych Vianočných príbehov s Disneyho známymi postavami, spojených do jedného celku, nechýba príjemná atmosféra, či čaro Vianoc a na sviatky je to ako stvorené. 75% - 4* ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tento film je složen částečně ze starých grotesek (Mickey's christmas caroll) a i nově natočených příběhů, to vše propojeno krátkými skeči a promluvami nejrůznějších postaviček z Disneyho animáků. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komu se poštěstí vidět všechny Disneyovské postavy na Vánočním večírku, jak si užívají a vyprávějí si příběhy o vánocích? ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka ve které se ukážou snad všechny postavičky od Walta Disneyho. Takové by u Vánoc chybět neměly ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Nápad propojení nové animace a příběhů se starými groteskami se mi jeví jako velmi dobrý. Staré části sice zastiňují ty novější, ale toto tak většinou bývá, že starší je lepší :-). Jinak se jedná o skvělou odpočinkovou podívanou, u které je zábava hledat všechny možné postavy známé z Disneyho pohádek. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Nekolik starych anim. vanocnich grotesek (tim padem i ve starem formatu 4:3) zasazenych do jakehosi moderneji animovaneho ramce (coz je paradoxne mene hezke). Spousta disney postavicek je "uveznena" v Mysmasi (ci Mysim dome, jak je to prelozeno ve filmu) kvuli snehove vanici. A tak se Mickey rozhodne hostum pustit nekolik filmecku ke zkraceni chvile a take k rozveseleni Donalda, ktery je jako jediny mrzuty. Postavicky je mozna dobre znat, jinak ty spojujici pasaze nedavaji moc smysl - ale zas kdo by nevidel Lviho krale, Popelku, Snehurku, Alenku, Aladdina nebo Mulan, o Mickeym a spol. nemluve. Z povidek poustenych Mickeym jsou to: "Donald na lede", "Mickey s Plutem vybiraji stromek", "Louskacek". Vsechny tyto jsou dost prumerne. Postradaji temer dej a jedna se vylozene o grotesky pro nejmensi s hudbou, behanim, a ruznymi vizuelnimi gagy. Nastesti je do seznamu na konec pridan ten nejslavnejsi pribeh, "Vanocni koleda" o napraveni lakomce Skrblika a jeho setkani se tremi duchy Vanoc. To zveda uroven vys, jelikoz animacne i dejem je to opravdu klasika, ktera hlavne k angloamer. Vanocum patri jako k nasim treba Popelka. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako vánoční jednohubka je to docela dobré a kdo má rád všechny ty "potvůrky" od Walta Disneye, tak si přijde na své. Pro mě osobně ale průměr. ()

Iddea 

všechny recenze uživatele

U pohádek většinou hodnotím podle toho, jak se líbí synovi. Když by na to přišlo, myslím, že jemu by 5* nestačilo a to je hlavní, protože Mickeyho Vánoce jsou hlavně pro naše dítka. Nicméně z nostalgie bych snad ani nižší hodnocení dát nemohla :o)) ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Toto je ten Disney, ktoreho sme milovali. Seria kratkych a milych vianocnych pribehov zakoncena ich verziou Vianocnej koledy. Z pohladu dospeleho to nie je ziadny zazrak, ale koniec koncov cielovym publikom su deti a pre nich su taketo nevinne rozpravocky ako stvorene (urcite lepsie ako serialovy odpad co dnesnym detom pusta Disney Channel). Ocenujem aj to, ze niektore pribehy okrem zabavy poskytuju poucenie velmi nenasilnou formou. Spocitane a zratane, je to presne ten typ filmu, ktory pustite rano cez vianocne obdobie a deti sa pri televizii carovne bavia, zatial co rodicia maju prijemnu kulisu. Objektivne 3*, pre deti 5*. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

To je tak nádherné a vánoční náladu vám to přivodí i v průběhu roku. Vánoční příběhy poskládané do jednoho celku, plno postaviček z ostatních disneyovek, moje srdce zaplesalo. Vhodné pro jakýkoli věk. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Pár vyloženě hezkých momentů tu je (třeba setkání téměř všech disneyho postav!), ovšem většina příběhu působí jen jako prázdná kopie. Nejlepší rozhodně Vánoční koleda, kterou už však bylo možné vidět v "Mickeyho vánoční koledě" (1983). Pak tu je ještě poblblý Louskáček, ten však působí spíš trapně. No a v neposlední řadě i krátké příběhy o soutěži ve stavbě sněhuláků s Donaldem a Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem, o Mickeyho a Plutově stromečku s Chipem a Dalem a nakonec také rychlovka, kde Mickey zdobí svůj dům. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Nádherný, kouzelný, vtipný a zábavný příběh složený z několika příběhů. Ve filmu se objeví snad všechna stvoření od Walta Disneyho. Opravdu povedené. ()

Reklama

Reklama