Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Vašek určitě není sám, komu vrtá v hlavě, odkud se berou dárky pod vánočním stromečkem. Jak je to vlastně s Ježíškem a proč ho ještě nikdo nikdy neviděl? A protože je právě Štědrý večer, Vašek se rozhodne tajemství odhalit a s pomocí své mladší sestry sestrojí důmyslnou past - past na Ježíška. Jenže jsou tu ještě rodiče a ti se nesmí nic dozvědět...
Vtipnou filmovou povídku s nečekaným koncem napsal a v rámci mezinárodního projektu EBU pro Českou televizi natočil režisér Karel Janák. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Krátká vánoční blbina o tom, jak dvě děcka chtějí chytnout Ježíška, ale první musí udělat něco s rodiči, aby ty pasti mohli nastražit. Jak já vždycky v těch filmech obdivuji ty děcka, jaké pasti dokáží vymyslet. Počínaje Kevinem ze SÁM DOMA, konče těmito dvěma kujóny. Kříž s Kuklovou byli také úžasní. První jak ukázkoví rodiče, Kuklové to hodně slušelo a pak vypadali jak zhulení a na závěr tak roztomilí. [338. hodnocení, 22. komentář, 54%] ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ach jo...a tohle, prosím, jsou díla, která financujeme my všichni. Až zase bude jednou ČT nebo jiní filmaři tvrdit, že nejsou peníze na pořádný velkofilm, ať si vzpomenou na všechny menší kraviny dohromady, které kdyby se nenatočily, byly by finance na jednu pořádnou věc. M. Kuklová i Pavel Kříž se sice snaží, ale vše je založené hlavně na jejich pádech a skopičinách. A je to docela málo. Kdyby nebylo koled, které skutečně vánoční atmosféru navodí a hlasu Petra Štěpánka, tak bych dával ještě menší hodnocení. Ale právě ani hlas vypravěče mi do této pohádkové komedie, či kam to zařadit, neseděl. Tak snad druhou hvězdu obstarává poetický konec, že Ježíšek přeci jen existuje. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Nevím tedy, co je EBU, ale tohle byla bída. Umělecký projev K&K i přes jejich ksichtění je unylý, jak po litru spacího čaje, dětičky jsou předpokládám řádně celebřitní, leč vzorně sekundující svým dospělým protějškům a nebýt toho "hajdom hajdom tydlidom"... Ale co, ještě že ten Jéžišek nosí dárky. Možná měl i mistru Janákovi více toho talentu nadělit... - - - P.S. Se špetkou jízlivosti - ještě tomu chybí žánrová kategorie "mysteriózní" , jak je dnes v kraji nadužívaně zvykem... :o)) ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ehm, dotaz. "To má být co???" Jistě, ještě před pár lety mi bylo také pět let, ano, také jsem nesmírně toužila po tom, abych Ježíška viděla na vlastní oči, ale ani ve snu mě nenapadlo, že bych snad na něj políčila past, nebo to tady někoho napadlo? No, nic koneckonců může to posloužit jako návod jak pastí zabít rodiče, nebo je spíš dohnat k šílenství... Mám ten pocit jenom já, nebo jsou Janákovy filmy buď o ničem, nebo o sexu náctiletých? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nechci prozrazovat velké tajemství, ale předpokládám, že skoro polovina zdejších uživatelů již ví, že dárky nenosí Ježíšek a tak si to snad mohu dovolit. Kdyby totiž rodiče dětem nelhali a prozradili jim Ježíškovu totožnost včas, tak by je jejich děti nemusely vyřazovat z provozu. Já jsem se tedy pobavil při krásném zobrazení vánoční hysterie, obvykle strategicky vydávané za vánoční pohodu, ale ono avizované chytání dárkonosiče nestálo vůbec za nic. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama