Reklama

Reklama

The Scribbler

Trailer

Obsahy(1)

The Scribbler je akčný sci-fi triler s noirovou atmosférou o mladej žene Alice (Michelle Trachtenberg), ktorú nedávno prepustili z psychiatrickej liečebne. Aby sa však zbavila svojej alternatívnej osobnosti, musí jej liečebný program pokračovať po prepustení aj naďalej. Alice sa preto nasťahuje do domu pre duševne chorých. Krátko po jej príchode však obyvatelia domu začnú zomierať závratnou rýchlosťou. Podarí sa dievčaťu zabrániť, aby sa stala ďalšou obeťou, a vyliečiť sa? (misterz)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (42)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dobre ujetá haluz. Napadlo mi, či by to takto nejak nevyzeralo, keby vznikol celovečerný film z tej časti Fight Clubu, kde si Tyler Durden užíval s Marlou Singer v tom dekadentnom baráku. Herecky to bolo však podstatne diskutabilnejšie. Aj keď obsadenie je práve jedna z vecí, kvôli ktorým sa to pozerať oplatí. A žánrovo je to celkom nevyspytateľné, v závere príde komiksový sci-fi part, aby mohol epilóg zase pôsobiť ako motivačné video pre psychicky nevyrovnaných. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Prosimtě HOMO, běž už s těma reklamama do hajzlu. Vždyť zabírají víc jak 50% obrazovky a teď ještě ty posuvný, to je prostě něco hroznýho. Jako já chápu, že to vynáší a dneska se už téměř žádná stránka neobejde bez bannerů, ale tohle je už prostě moc. Jinak co se týče filmu, Katie Cassidy jsem vůbec nepoznal. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné! První polovinu hodnotím velmi nadprůměrně. Scribbler má úžasný vizuál, perfektní temné prostředí jakéhosi ústavu pro mentálně a sociálně nestabilní lidi, kde každou chvíli někdo vyskočí z budovy. Potěší i kvalitní herecký cásting, kde jedna herečka vedle druhé se objevila alespoň ve dvou známějších béčkových hororech. Až na ty sci-fi prvky, které mi příliš nesedly a možná potenciál nebyl plně využit, jelikož někteří lidé z ústavu mohli dostat více prostoru, ale nevadí nenudil jsem se. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pořádně nevím, co si mám myslet. Na jedné straně výborný vizuál a koukatelný výkon Katie Cassidy, u kterého se dalo přehlédnou i to, místy až příliš okaté, přehrávání. Na straně druhé schizofrenní psychotický zmatek, který mi většinou nedával symsl, byť se režisér ve světlých chvilkách snažil poskytnout nějaké vodítko. Smysl to nakonec celé dávalo, ale dal bych přednost méně experimentálnímu zpracování. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bizarní divnofilm o podivínství, šílenství, psychických anomáliích, metafyzičnu a superschopnostech, zabalený do lákavého obalu rádoby kúlového kyberpunkového comicsu, ale v jádru nezajímavý a nudný. Hlavně proto, že nezajímavá a nudná byla jeho hlavní postava, dívčina s prdelním účesem a neurčitým fejsem v rozpětí 20 až 40 let, která mě vůbec nebavila a tudíž mě nebavily ani její monology, dialogy, nebo roztříštěné osobnosti, a bylo mi celou dobu úplně fuk, co se s ní i okolo ní děje a jak celý ten galimatyáš nakonec dopadne. Na druhou stranu forma filmu je vizuálně dost pohledná, a taky se v něm objeví dvě hezké holky (Eliza v kostýmku a nahatá Ashlynn, která trpí zajímavou fóbií z oblečení), no a v bezvýznamné pidiroli se pro zajímavost mihne ještě i Rádž z Big Bang Theory. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme sa objaví jedna nahá scéna s herečkou Katie Cassidy. Ide o jej prvú takúto rolu. (westerns)
  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles v bývalej nemocnici s názvom Linda Vista Community Hospital. (westerns)

Reklama

Reklama