Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Usilovná študentka Nell a jej voľnomyšlienkársky spolužiak Woody si po exkurzii v múzeu nechtiac prehodia svoje identity. Ona sa ráno zobudí v jeho tele a on zase v jej tele. To odštartuje celý rad nepredvídaných a vtipných situácií. Snímok "Ja som ty a ty si ja" je stredoškolská romantická komédia, ktorá je vystavaná na nie príliš originálnom, ale osvedčenom námete. Výmena identity, zámena tiel. Bolo to celkom fajn. Dalo sa na to pozreť. Aj som sa pri tom trocha pobavil, avšak vrcholom tohto špecifického komediálneho subžánru u mňa naďalej zostáva film "Freaky Friday". ** ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejná americká teenage komedie, kterých je mraky navíc s dost provařenou zápletkou výměny těl. Na jednu stranu to má fakt dobré hlášky a jednoduchou, ale funkční romantiku, na tu druhou je to fakt klišé nad klišé. Obsazení je ale sympatické (Zegers hraje holku místy až výborně) a oceňuji absenci trapností a nechutností, takže ty 3* jsou tak akorát. Freaky Friday je ale přeci jen o něco lepší. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Další z nudných béček, které vysílala (6.4.09) Nova pozdě večer. Málo vtipný film stavějící na stokrát omletém klišé prohození osobnosti, to vše říznuto americkou neméně klišovatou středoškolskou romantikou. Od černobílé schematičnost postav po třídně-společenské předsudky. Jedna hvězda za opravdu krásnou hlavní hrdinku, jejíž výkon nebyl úplně zlý a druhá za pár povedených joků. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Kevin Zegers brečet umí a dokáže hrát zženštilého kluka. Taky vypadá dostatečně dobře, aby dívčí srdéčko zaplesalo. Samaire Armstrong je o kapku horší, ale přesto ti dva tvoří sympatickou dvojici. Škoda toho závěru. Hlavní hrdina paradoxně přišel o koule nikoli záměnou těl, ale vypouštěním klišoidních "romantických" vět z úst při plesu. Nebýt Kevinovy závěrečné kastrace, bylo by to za 3. Ale vzhledem k scénáristickému úletu se přikláním k horšímu hodnocení. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasický případ sterilní romantické komedie, kdy si dva mladí sousedé díky kouzlu vymění těla a probudí se mladík v ženském a dívka v mužském těle. Následují klasické přehmaty, prozření a samozřejmě notně sladký závěr. Přesto někdy ani takový předem předvídatelný snímek neuškodí. Hudba - Christian Henson. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Hřebcovo auto je Buick Roadmaster Estate Wagon ročník 1991 a Woody s Nelly na konci filmu odjíždí v Oldsmobile Cutlass z roku 1971. (Ruuzha)
  • V tomto filmu si zahrála Sharon Osbourne. Během plesu je slyšet písnička jejího manžela Ozzyho Osbournea "Goodbye To Romance" a ve škole jeden student nosí tričko s nápisem Ozzy. (HappySmile)
  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)

Reklama

Reklama