Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh dvou mladých lidí, kteří se potkají na úprchu z domova při cestě za perspektivnější budoucností. Rakesh (Abhishek Bachchan) žije v rodině průvodčího Indian Railways, který od svého syna očekává stejnou životní dráhu. Ovšem Rakesh chce od života víc než jen rutinní práci. Odjede z domova, aby nabídl svůj bussines plán u jedné regionální společnosti, ale je podveden. Vimmi (Rani Mukherjee) je dcerou Sikhů v Pandžábu, kteří chtějí aby se vdala v rodné vesnici a usadila se. Vimmy má ale jiné plány, a tak prchá z domova a cestou do Bombaje, kde se chce stát supermodelkou, potká Rakeshe. Spolu dokáží svou vynalézavostí a hereckým uměním získat zpět nejen ukradané peníze, ale dál pod přezdívkou Bunty a Babli okrádají různé byznysmeny a boháče, včetně fiktivního prodeje samotného Tádž Mahálu. Postupně se do sebe zamilují a vezmou se při neformálním obřadu bez svědků a duchovního, kde si přísahají lásku a to, že jim celý svět bude ležet u nohou. Jsou takřka nezastavitelní až do doby, než je začne stíhat sám policejní komisař Dashrath Singh (Amitabh Bachchan). (cuneus)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Indická náboženská skupina Kranti Shiv Sena byla proti tomu, aby Rani Mukherjee nosila šafránovou róbu, kterou prezident skupiny Varun Singh prohlásil za urážlivou a degradující náboženství. Nicméně režisér popřel jakékoli náboženské aktivity ve filmu, což mu přineslo určité problémy. (NinadeL)
  • Jako součást reklamní kampaně, byli Bunty a Babli k vidění ve zprávách na Hindi news channel NDTV. (NinadeL)
  • Film je pocta práci Amitabha Bachchana, který také ve filmu hraje. Jeho syn Abhishek Bachchan se několikrát pokoušel zopakovat otcovi role. Například se pokoušel hrát jako jeho otec v Agneepath (1990) ve scéně, kde se chystá podvést majitele hotelu v Mussoorie. Účinkoval v Amitabhově a Rishi Kapoorově hitu Amar Akbar Anthony (1979). A také, většina písní, které hrají na pozadí v Bunty a Babli, pocházejí z filmů Amitabha Bachchana. (NinadeL)

Reklama

Reklama