Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh dvou mladých lidí, kteří se potkají na úprchu z domova při cestě za perspektivnější budoucností. Rakesh (Abhishek Bachchan) žije v rodině průvodčího Indian Railways, který od svého syna očekává stejnou životní dráhu. Ovšem Rakesh chce od života víc než jen rutinní práci. Odjede z domova, aby nabídl svůj bussines plán u jedné regionální společnosti, ale je podveden. Vimmi (Rani Mukherjee) je dcerou Sikhů v Pandžábu, kteří chtějí aby se vdala v rodné vesnici a usadila se. Vimmy má ale jiné plány, a tak prchá z domova a cestou do Bombaje, kde se chce stát supermodelkou, potká Rakeshe. Spolu dokáží svou vynalézavostí a hereckým uměním získat zpět nejen ukradané peníze, ale dál pod přezdívkou Bunty a Babli okrádají různé byznysmeny a boháče, včetně fiktivního prodeje samotného Tádž Mahálu. Postupně se do sebe zamilují a vezmou se při neformálním obřadu bez svědků a duchovního, kde si přísahají lásku a to, že jim celý svět bude ležet u nohou. Jsou takřka nezastavitelní až do doby, než je začne stíhat sám policejní komisař Dashrath Singh (Amitabh Bachchan). (cuneus)

(více)

Recenze (12)

rigby 

všechny recenze uživatele

Bonnie a Clyde po indicku. Výborná zábava, těch pár velmi slabých míst si nechám pro sebe a nebudu je popisovat. Příjemný film, který končí naivním happyendem. Ale aspoň zvedne náladu a nezanechá negativní myšlenky. Navíc vynikající písničky a taneční čísla včetně závěrečného rapu. Tleskám a chci nášup! ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Zde jsem se poprvé seznámila s dvojicí Rani a Abhishek a od té doby jsou u mě vyhledávanými herci :-) I když se mi zdá trošku nepředstavitelné, že by dvojici všechno tak dlouho vycházelo, tak se mi to líbilo a bavilo mě to, dokonce se mi i líbil přechod ze spíše komediálního příběhu na dramatičtější. U některých filmů to totiž na mě působí, jako když se dají dohromady dva různé příběhy jen proto, aby se natáhl čas. Konec byl dojemný :-) Film zahrnoval krásné záběry přírody a úžasné byly i doprovodné songy - chytlavé, rytmické a opravdu moc pěkné. ()

Reklama

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Hindustanska mladez (haha) se proste nechce nudit doma na vesnici, nakladat mango a stipat listky v lokalkach, kdyz hned za hranici okresu ceka o dost zabavnejsi a perspektivnejsi budoucnost v con artu. A jelikoz je tohle poselstvi predano i vcelku zabavne, se skvelym soundtrackem a bonus Bachchan trojkou navic, kdo by pak na ten vlak nenaskocil. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Kdyby Rani nefňukala jak pětiletá holka, bylo by to jasných čtyři. Bohužel alespoň u mě tento vynucený zbytečný pláč tlačí mé hodnocení dolů, což je škoda, protože oba hlavní hrdinové mi sedli a jinak jde o vcelku svižnou komedii. Po shlédnutí druhé poloviny filmu (tj. CD2) musím smeknout klobouk, protože taneční scéna Amitabh Bachchan vs. Aiswarya Rai Bachchan kde naprosto skvěle sekunduje Abhishek Bachchan je zvládnutá od A až do Z. Nu nakonec i přes zpočátku ufňukanou Babli nemohu jinak než 4. Skvělá zábava s výbornými tanečky - alá Dannyho parťáci po Indicku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Madame, I am your only Adam ;) Aneb jak pár minut s Aish rozsvítilo rodinnou komedii Bachchan aur Bachchan a zastínilo nebohou Rani Mukherjee. Bonnie & Clyde po indicku s apelem na rodinné hodnoty a touhou po lepším životě. Abhishek a Rani jsou kouzelná dvojka, Amitabh neskutečně dobře přehrává toho svého detektiva s měkkým srdcem a celkově mohu říct, že B&B patří mezi ty příjemné filmy, které mi pravidelně zvednou náladu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Indická náboženská skupina Kranti Shiv Sena byla proti tomu, aby Rani Mukherjee nosila šafránovou róbu, kterou prezident skupiny Varun Singh prohlásil za urážlivou a degradující náboženství. Nicméně režisér popřel jakékoli náboženské aktivity ve filmu, což mu přineslo určité problémy. (NinadeL)

Reklama

Reklama