Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Shit 

všechny recenze uživatele

Kupodivu výbornej thriller, kterej si nehraje na žádný napínavosti, ale dokáže fakt výborně vybudovat celej příběh, kterej po většinu doby působí hodně originálně a dokáže zaujmout, krom toho Samuel L. Jackson a Ed Harris opět skvělý a Eva Mendes taková řešnička na tomhle filmu, druhá věc ale je, že konec je fakt hodně uspěchanej a k celkový propracovanosti příběhu moc nesedne, to už je taková celkem čekaná tuctovka, ale nějak mi to nevadilo ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od desíti k pěti a od pěti... no dejme tomu ke třem. Zkrátka od výborného začátku přes průměrný střed až k podprůměrné zápletce a k ubohému finále ve stylu patnáctého dílu deváté řady jakéhosi spotřebního kriminálního TV seriálu. A je mi to líto, protože začíná to opravdu skvěle, s jemně cynickým a drsným humorem, který mám tolik rád. Vlastně to začalo až příliš skvěle na to, aby se to něčím nepodělalo. A taky že jo, netrvalo dlouho a přišly rodinné scény dédyho a jeho princezny. "No dobře", říkal jsem si, "úlitba diváckému stádu a jen taková vedlejší větev scénáře...". Ale kdepak, ona to byla prosím dost možná ta hlavní větev. Co naplat, že Samuel L. hraje prvoligově a Ed Harris mu zdatně sekunduje, na tuhle banální televizní inscenaci mohli najmout klidně nějaké druhořadé kanadské herce a ušetřit tak fůru prachů na honorářích. Ale aspoň jsem dostal zajímavý tip na fakt nechutnou negerskou fachu, kterou bych docela rád někdy zkusil, třeba až mě přestane bavit lézt po stráních s motorovkou. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem se bál jak bude vypadat spojení S.L. Jacksona a Eda Harrise, ale ukázalo se to neopodstatněné. Tito herci patří mezi špičku a ukázali, že stáří neznamená konec kariéry. Výborný kriminální film se zajímavou zápletkou a celkově koukatelným dějem. Určitě jsem se nenudil. Tento film všem vřele doporučuji ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se upevnil v dojmu, že Harlin je muž dvou filmů a to Cliffhangera a Smrtonosné pasti 2. Jeho ostatní filmy, ať mají sebezajímavější zápletky, jsou jen rutinními snímky, které pobaví, ale nenadchnou. Stejně tomu je i v případě Zametače stop, kde je slušně rozjetá zápletka, která ovšem vrcholí, dá-li se to tak říci, poněkud nezajímavě a hloupě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

akční polo bůh devadesátych let Renny Harlin natočil těžce průměrné drama, které prakticky začíná jako komedie.Opravdu vtipný start kdy se seznámíme s velice zajímavou prací hlavního hrdiny se zvrtne v drama, které neví jak dál.Ve filmu se prakticky nic neděje ,žádné velké politcké tlaky ani veliké útoky od policie, jen rodiné drama, zabitý potenciál a původní myšlenka zadupaná v nenávratnu. 35%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama