Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je zařazení do žánru komedie správné. Mockrát jsem se sice nezasmála, ale jako film to úplně podprůměrné není. I přes příšernou průhlednost a jedno klišé za druhým, tomu nechybí nápad. Herecké obsazení funguje jako med na mravence. O to víc je pak divák zklamaný z průměrných výkonů. Obzvlášť Meg Ryan se mi ve své roli moc nelíbila. Silnější 3* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

George Gallo nie je z mojho pohladu znamy reziser, ale ani tymto filmom si dobru povest neurobil a to aj vdaka kvalitnemu hereckemu obsadeniu. Bolo citit, ze sa tvorcovia snazili o humor, ale skor to bol trapny humor, alebo jednoducho to smiesne nebolo. Avsak na oddychovy cas, ked si chcem pozriet jednoduchy, nenarocny film s dobrymi hercami mi to celkom stacilo a bavilo ma to. Samozrejme som bol pripraveny na najhorsie, pretoze som pred pozretim tohto filmu poznal hodnotenie na CSFD. Skoda, ze prvoligovy herec 90-tych rokov Antonio Banderas klesol az do takychto podradnych filmov, ked Hollywood vyraba omnoho kvalitnejsie filmy a to iste plati aj o Meg Ryan. _________ Antonio Banderas - (Tommy Lucero / Martinez) +++ Meg Ryan - (Martha (Marty) Durand) +++ Colin Hanks - (Henry Durand) +++ Selma Blair - (Emily Lott) +++ Trevor Morgan - (Eddie) +++ John Valdetero - (Agent Fedler ) +++ Eli Danker - (Jean Yves Tatao) +++ Tom Adams - (Niko Evangelatos) +++ Keith David - (FBI Šéf Conrad) +++ Hudba: Chris Boardman +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nejhorší možná kombinace – hloupé a ještě k tomu nudné. Vztahy jsou tu vykreslené se spletitostí leporela a při každém pohledu na přehrávající Meg Ryan si jen člověk povzdechne, kdy že to měla naposledy nějakou slušnou HLAVNÍ roli. Cože, už dlouhých deset let? No, Antonio, ty se tam vzadu moc nesměj, můžete si podat ruku.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Fajn zábava do autobusu, pokud zrovna projíždíte rozpáleným jižním pobřežím Francie s horečkou, otlačenou zadnicí a prázdnou jídelní taškou. Jinak by ale Bandaska s Meg neutáhli ani dvoumístnou tříkolku. (Filmfest Théoule 2013, 10/11) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Meg Ryanová s příšernou plastikou v ještě horším filmu, no tohle je vskutku noční můra. Byla to nuda o začátku, doufala jsem, že se to trochu vylepší, mýlila jsem se. Tohle už znova vidět opravdu nechci, nene. Dávám tomu 2* a to ještě možná trochu nadhodnotim. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

50%. Ach jo, Meg Ryan mi svým líčením připomínala klauna. I když je typickou herečkou pro slaďáky, mám ji rád, baví mě to co předvádá, ale tady nechápu, proč je tak neskutečně zmalovaná. No co, 46 neni ještě tak špatnej věk, nějaké ty vrásky má každý, ale pokaždé když jsem ji uviděl, neviděl jsme její tvář, ale klauna, nemůžu si pomoct. Jinak k hodnocení filmu - je to půměr, děj se od začátku do konce ubírá stejným tempem, nečekejte žádnou větší zápletku, zvrat, prostě cokoli, co by vás zásadně překvapilo - ale to se dá od tohoto typu filmu očekávat, nejsou to Dennyho parťáci, ale čistě romantická komedie s trochu akční příměsí, která neurazí ani neoslní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď máte na mesiac v ponuke kábelovej televízie zadarmo HBO HD, tak si pozriete z princípu aj filmy, o ktoré by ste ani nezakopli. Malo to hviezdne obsadenie, v živote som o tom nepočul a po skončení filmu som sa ani nečudoval. Jednoduchá jednohubka, ktorá ale neublíži. Nabotoxovaná Meg Ryan tu vyzerá lepšie ako v ľubovoľnej romantike minulej dekády. Z Colina Hanksa asi nič špeciálne nebude. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nezáživné a silené ako ranná stolica po kile horkej čokolády, skoro sa žiada napísať, že trápne. Ešte mi bude chvíľu trvať, kým pochopím, ako sa k tomuto filmu dostali Antonio a ošpatnelá Meg. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nešel do tohoto filmu s vysokým očekáváním, ale můžu říct, že mě docela překvapil. Žádná pecka to určitě nebyla, ale propadák taky ne. Pravda, nezvyklá kombinace herců v nezvyklých rolích mě ze začátku poněkud zaskočila, ale nakonec se to i dalo. Nejrušivější elementy byly asi násilné pokusy o vpáčení humoru do naprosto trapných scén. Nebýt toho balastu kolem, mohlo to být možná i zajímavé akční krimi. I tak je to docela oddychovka na zaplácnutí Nedělního odpoledne, která neurazí. Je to tak na 2 a půl hvězdy.. ale přikloním se k lepšímu hodnocení. 50% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Synův Henks, botox a zbytky vyhořelých hvězd minulého století se snaží vyvolat jakousi zábavnou hantýrskou akci nebo něco napínavého. Bohužel vyvolávají možná tak prosbu o přepnutí kanálu, vypnutí televize a radši jít dělat něco zábavnějšího.. třeba jít ven počítat zrnka písku. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Někteří uživatelé tady kritizují make-up Meg Ryan s tím, že z ní dělal klauna. Já si bohužel myslím, že to nebyl make-up, ale její nepovedené plastiky obličeje. R.I.P. roztomile klukovská Meg ze starších filmů. Pokud pohřbíváš svou kariéru spolu se svým uplynulým mládím, tak to aspoň děláš systematicky - obojí totiž trapně, nedůstojně a uboze. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Dívat se na divoce přehrávající Meg Ryan po nepovedené plastické operaci (co si to s tím ksichtem proboha nechala udělat?) bylo pro mě vskutku utrpením. Nebylo to ani vtipné, ani akční a už vůbec ne romantické. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Jsem docela překvapený, že v taklhe podprůměrné komedii se objevilo tolik známých jmen. Zasmál jsem se asi jen 2x a místy jsem se docela nudil, takže brzký konec jsem zde uvítal- 40%. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Podivný mix akčnej gangsterskej komédie sa napríklad od Môjho Suseda Zabijáka vôbec nevydaril..a to tu bol aj Antonio Banderas, ktorému radšej prajem návrat k El Mariachimu...pretože toto bolo slabé, nútené a vôbec nie vtipné... ()

Vessper 

všechny recenze uživatele

Dlaši typická ukázka trapnosti amerických komedií. Od začátku až do konce nuda. Jediné na co se zde dá dívat, je charismatikcý Banderas. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Komedie u které jsem se ani jedenkrát nezasmál. Dokonce nevěřím, že by se vícekrát než jednou zasmáli i děti na základní škole, přestože na této úrovni zhruba byly obsažené vtípky. Nablblé postavy ztvárněné přehrávajícími herci mě nutily neustále koulet očima. Vedlejší postavy jsou do jedné imbecilové posedlí postavou Meg Ryan, které to už ani nesluší. Je to dokonce ještě větší blbost, než ukazuje hodnocení. A to už moc níže klesnout nelze. // 20% ()

Reklama

Reklama