Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

infernet 

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, jak se ze sympatického záporného hrdiny v nejlepších letech, stane sympatický kladný hrdina v nejlepších letech. Tisíckrát použitá šablona za kterou by se nemusely stydět ani vystřihovánky v časopise ABC. P.s.: Ani Meg Ryan nemládne a tak si asi chtěla stárnoucí ksichtík trochu vylepšit, ale to kilo botoxu si mohla odpustit. Vypadá jak vosková figurína. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je zařazení do žánru komedie správné. Mockrát jsem se sice nezasmála, ale jako film to úplně podprůměrné není. I přes příšernou průhlednost a jedno klišé za druhým, tomu nechybí nápad. Herecké obsazení funguje jako med na mravence. O to víc je pak divák zklamaný z průměrných výkonů. Obzvlášť Meg Ryan se mi ve své roli moc nelíbila. Silnější 3* ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nejhorší možná kombinace – hloupé a ještě k tomu nudné. Vztahy jsou tu vykreslené se spletitostí leporela a při každém pohledu na přehrávající Meg Ryan si jen člověk povzdechne, kdy že to měla naposledy nějakou slušnou HLAVNÍ roli. Cože, už dlouhých deset let? No, Antonio, ty se tam vzadu moc nesměj, můžete si podat ruku.. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Pekná romantická komédia s kriminálnym nádychom. Na filmový večer s priateľkou ako stvorené. Ona si tam nájde romantiku a muž sa odreaguje pri niekoľkých akčných scénach. Nechýba ani humor. Pri lúpeži som sa chvíľu bál, že tvorcovia vykradnú starý(ale veľmi podarený kúsok) Ako ukradnúť Venušu, ale vzali len trik s alarmom, takže žiadne pustošenie. Banderas je stále sekáč a Meg Ryan má postavu, ktorú jej právom môžu závidieť. Určite odporúčam ak neviete, čo si pozriete a hľadáte niečo neutrálne. ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Vcelku koukatelná blbost, když si mozek potřebuje odpočinout. Na Banderase i Blair se vždycky hezky dívá, Tomův syn je ještě ošklivější než tata, zato Meg (ve spojení s příšerným českým dabingem) vypadá jako kvalitní pacient s Touretteovým syndromem a neuvěřitelně mě její podivný herecký výkon dráždil. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Film se mj. natáčel v R.W. Norton Art Gallery v Shreveportu (Louisiana, USA) a na University of National and World Economy v Sofii v Bulharsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama