Reklama

Reklama

Kocour v botách

Trailer 2

Zamilovali jste se do něj ve Shrekovi... Teď máte v šíleně zábavném animovaném filmu možnost zjistit, kde si tenhle jedinečný kočičí frajer získal svou slávu a pár ohromných bot! Milovník, bojovník a psanec Kocour v botách (Antonio Banderas) se vydává na dobrodružství svých devíti životů, když spojuje své síly s Čiči tlapičkou (Salma Hayek) a Valdou Cvaldou (Zach Galifianakis) před závěrečným soubojem s nechvalně proslulými Jackem a Jillem (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris). Tohle je skutečný příběh nejslavnější kočky, mýtu a legendy – Kocoura v botách! (Magic Box)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (639)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

No to mě podrápej... Čekal sem nevýrazného pohrobka zazděné série o zeleném zlobrovi. Kocour v botách se ale postavil na zadní s grácií sobě vlastní a vykřesal svébytný dobrodružný flák, který si vystačí s vlastní poetikou, vlastními postavami a všechno mu to šlape mnohem lépe a tak nějak samozřejměji, než vlastně libovolný Shrek, toho prvního nevyjímaje... Přepíná mezi burleskou, žánrovkou a parodií naprosto precizně a výsledný dojem tak kazí v podstatě jen absolutně nevýrazní a upozadění záporáci. Překvapení jako kráva. Chci říct - Jako obří husa... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak to si zrzavý Catsanova nezasloužil, takhle být vlastními botami nakopán přímo do vajec. Ano, vejce, o ta jde především. Problém není ve zlatých vejcích ani v jejich husí vyprdávačce, zásadní problém je v tamtom vejci, obludném, hnusném a otravném Humpty Dumptym alias Valdovi Cvaldovi. Kdyby ho někdo rozkřápl (třeba o Paroubkovu bradavici) dvě vteřiny po objevení ve filmu, vysloužil by si dotyčný můj nehynoucí vděk a infekčního francouzáka navrch! Přiznejme si však, že "Kocour v botách" trpí více neduhy: málo humoru, nadbytek patosu, nuda si prakticky po celou stopáž v pozadí významně odkašlávala a poklepávala na ciferník hodinek. Nebo jsem už na tenhle druh zábavy stará...? Nebýt Banderas v kočičím kožichu mou oblíbenou animovanou postavou, nejspíš by se ani na to průměrné hodnocení nevydrápal. 50% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co se hlášek a vtipnosti týče, tak rozhodně lepší než poslední 2 Shrekové. Je vidět, že úhyb do zorrovské parodie tvůrcům prospěl a přinesl jim pár nápadů. Jenže ta zápletka byla na mě až příliš pitomá a nedávala vlastně ani moc smysl. To neustálé parodování pohádek, které už u nás pomalu ani nikdo nezná, už je místy taky dost slabé. Ale i tak bych si dvojku za pár let klidně dal, jako jednohubka to pobaví. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takovej ten příjemnej rodinnej animák,kterej se nesnaží o nějakou hlubší myšlenku jako např. první dva Shrekové nebo Doba Ledová, takže si ho užijí především děti. Nemůžu jít s hodnocením výš, přesto že film rychle a příjemně utíkal , ani jednou jsem se totiž pořádně nezasmál, úsměvných momentů je sice fůra, ale takovej ten nějakej vostrej vtip kdy se málem smíchem přicvknete jako u Shreka prostě chybí a dost mě rušili ty jejich neustálý tanečky, sice chtěli asi využít temperament Antonia a Salmy, ale to mě je k prdu když na to čumim jedině v češtině, protože kocourek je prostě jedinečnej s hlasem Aleše Procházky. Škoda že tvůrci jeli na jistotu a netroufli si být odvážnější, ale Kocourek je moje nejmilejší animovaná postavička poslední doby , takže sem se slušně bavil. 65%. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na kocourka jsem chtěla původně jít do kina, ale protože to nevyšlo, tak jsem si počkala na DVD a teď jsem ráda, protože to moc velký zážitek nebyl. Kocourek je sice roztomilý, vtipný, ale po hodince a půl už začíná lést na nervy... Doufala jsem, že se alespoň na chvilku mihne Shrek nebo Oslík, ale bohužel jsem byla zklamána. Na rozdíl od klasické Shrekovské série už tento díl vyhledávat nebudu. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)
  • Kromě trailerů bylo v rámci propagace filmu na internet vypuštěno také video „The Cat Haz Schwagger“, parodie reklamy na Old Spice. (blackarwen)

Související novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (více)

Reklama

Reklama