Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrná padesáti procentní komedie o celkem sympatické rodince, jejíž živitel se vydá do firmy svého tchána, aby se tam setkal s jedním děsně nepříjemným zaměstnancem na vozíčku, který vlastně zas tak moc na vozíčku není, hraje si na velkého přítele a přitom žádným přítelem není a hlavně je to děsný slizoun. Je až tak slizký, že díky němu celkové vyznění filmu je místo slušné komedie spíše dost nepříjemně mrazivá komedie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná komedie, co neurazí. Zacha Braffa si pečlivě všímám už od dob Garden State. The Ex trochu vybočuje z jeho „filmů ze života“, spíš tíhne ke grotesknosti, namísto předkládání plnohodnotných emocí á la Last Kiss. Dávám přednost filmům, které jsou schopny zobrazit pocity, právě oba výše zmíněné mne ale oslovily daleko intenzivněji. Místy hodně za vlasy přitažená komedie nám v hořkosladkém nálevu představuje lehce neurotického třicátníka, který neschopen udržet si práci svolí k odstěhování se za jobem manželčina (Amanda Peet) otce. I když je Jason Bateman dostatečně slizký, dalo se z toho vykřesat víc!! Takhle průměrných 60%. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Dalsi z romantickych komedii v hlavni roli se (Zach Braff) hrajiciho Toma, ktery tentokrat resi komplikace v jeho vztahu s prekrasnou akorat otehotnelou Sofii (Amanda Peet) a tez celi netradicnimu prostredi ve firme, kam byl nove prijat Bobem, ktery je zaroven jeho tchanem a reditelem spolecnosti. I pres tuto skutecnost mu nejvetsi kapky dava jeho primy nadrizeny Chip, jez je navic postizeny, byvaly spoluzak jeho mile a dobry pritel Boba. Dobre rozjety a zahrany film je nadmiru komplikovany a zaroven ztraci na tempu i vtipnosti v mnoha prehnanych a nezvladnutych situacich. Avsak zlaty stred bez problemu obhaji. 55% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Celou dobu tohoto filmu jsem se modlila, aby to už skončilo. Tohle je skutečná noční můra. O nic tam nejde, není to ani trochu vtipný a při čem se mi nejvíc svírala dlaň byl ten nechutnej a slizkej chlápek Tom (Zach Braff). Asi jsem neviděla hnusnějšího chlapa, jehož jedinej výraz je podobný situaci, kdy mu někdo nastříká citron do ksichtu. Fuj, to má být nějaké herectví? No a na druhé straně mě teda fakt nebavilo se furt koukat jak Amanda Peet furt někde tahá to její děcko, což rádoby mělo být vtipné nebo inspirativní, nebo co to jako mělo být. No a to nemluvím o mém oblíbenci Jasonu Batemanovi. Něco mu spadlo na nohu, když četl scénář a už ho pak nedočetl, nebo proč tohle vzal?? Nebylo to vtipný! No a po tomhle utrpení se dostaneme na konec, který je tak trapný, až to bolí. Tohle je film pro skutečné sadomasochisty, protože sledovat tohle fakt bolelo. NEDOPORUČUJI NIKOMU !! ()

Houbos 

všechny recenze uživatele

Víceméně decentní taškařice. Nebo pokus o naivní komedii. Nepřináší do žánru nic nového, ale aspoň se nesnaží vykrádat úspěšnější scénáře. Jediným důvodem ke zhlédnutí je tak ansámbl v čele se Zachem Braffem a nevyužitým Jasonem Batemanem. Zhlédl jsem jako medicínu po otravě Posledním Polibkem. Podobný: Office Space/Maléry pana šikulky ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama