Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,093,394Tržby Celosvetovo $5,138,145Tržby za predaj DVD v USA $1,827,435 //počet predaných kusov 83,103 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zach Braff je obrovský talent a je velmi sympatický. Na každý jeho film nebo roli se těším moc a moc. Když se k němu přidá roztomilá Amanda Peet, která stále lépe vypadá než hraje o sympatie k hrdinům není nouze. The ex však vchází na tenký led, kde se s obtíži snaží udržet na hranici vkusu a nesklouznout k trapnému humoru a laciným vtípkům. V několika okamžicích je humor opravdu úžasný (basketbalové utkání) a někdy trapný (vše okolo sexu mezi Amandou Peet a jejím spolužákem na vozíčku). Pokud všechny tyto výkyvy divák zvládne užije si slušnou komedii, která mohla být mnohem povedenějším. Snad bude mít Zach Braff příště o trochu šťastnější ruku při výběru další komedie. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Guion, Michael Handelman .. Neškodná rodinná komedie, která rychle odsejpá. Na můj vkus sice postupně až moc ztrácí zamýšlenou tvář a punc vážnějšího tématu, který z toho všeho pokukuje a sklouzne k samoúčelnému, přestřelenému vtipkování, které však není moc vtipné. Držet to jen na jedné straně by možná bylo lepší, ale i tak těch necelých osmdesát! minut děje drží pohromadě. Naštěstí Zach Braff pořád patří do skupinky „mladý a zajímavý,“ herecky je na úrovni, ovšem mohl by si příště zvolit opět něco vážnějšího. V té poloze je totiž zaručeně (nej)lepší. Mia i Amanda jsou příjemné ozdoby, kdežto Bateman nijak zvlášť nezaujme. 55%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, kterej me dokaze pekne nasrat. Hlavni hrdina je dobrak, sympatak a lehce smolar, kterej se snazi vsem vyhovet, ale obcas proste neco posere. A vsichni ostatni si mysli, ze za toho zlyho je on a ze on vsem skodi. A to me vzdycky desne nasere, ze mam chut vetsine obsazeni rozsekat drzky kladivem. Nastesti je to ale docela zabavna komedie, sice s predvidatelnym pribehem, ale to je fuk. Navic hodne solidne obsazena, po case sem zase videl Farrow a Grodina (kterej desne zestarnul), pak tu je Braff, kterej tyhle romanticky komedie s prehledem zvlada, Bateman jako spravnej hajzlik a dokonala rolicka Paula Rudda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým milovníkem komplikovaných dějů, které mi svou rafinovaností zauzlují mozkové závity, ale na to by v tomto snímku museli rozstříhat filmový pás na malé kousky a pak ho náhodně slepit. Tady se totiž pouze dva velkoměšťáci přestěhují do maloměsta, zákeřný invalida jim rozvrací manželství a to je všechno. Vtip nikde, zábava nikde, ale touha sežrat vozíčkáři jogurt ohromná a na Amandu se přitom krásně kouká. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná komedie, co neurazí. Zacha Braffa si pečlivě všímám už od dob Garden State. The Ex trochu vybočuje z jeho „filmů ze života“, spíš tíhne ke grotesknosti, namísto předkládání plnohodnotných emocí á la Last Kiss. Dávám přednost filmům, které jsou schopny zobrazit pocity, právě oba výše zmíněné mne ale oslovily daleko intenzivněji. Místy hodně za vlasy přitažená komedie nám v hořkosladkém nálevu představuje lehce neurotického třicátníka, který neschopen udržet si práci svolí k odstěhování se za jobem manželčina (Amanda Peet) otce. I když je Jason Bateman dostatečně slizký, dalo se z toho vykřesat víc!! Takhle průměrných 60%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ta komedie, která nijak výrazně nenadchne, ale ani nikterak neurazí. I když musím uznat, že jsem si několikrát během tohoto filmu říkal, že to scénárista s tou svou fantazií trochu přehání, zkrátka v určitých chvílích mi to už připadalo příliš přitažené za vlasy. Ale pak jsem to už přestal řešit a dalo se u toho i v rámci možností trochu pobavit, ale žádným zázrakem tenhle film rozhodně není. Jak už zde někdo napsal, je to neškodný rodinný film, který zhlédnete, pár týdnů ho budete mít v hlavě, a pak vám splyne spolu s ostatními podobně kvalitními komediemi, ke kterým po nějaké době už ani neumíte přiradit jejich jméno. Potěšila snad jen Amanda Peet, která je pořád stejně krásná (prostě ujíždím na brunetkách) a potěšil i Charles Grodin, kterého znám jako George Newtona z filmu Beethoven a bylo sympatické ho vidět v nějakém novějším filmu. Jinak se ale jedná o film průměrný, který je chvílemi vtipnější a chvílemi trochu trapný, ale pořád se tak nějak drží v tom průměru, a proto také ode mne získává průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech zcela průměrná komedie, která je první půlhodinku docela dost vtipná, potom už ale čím dál míň. Navíc Zach Braff nikdy nepatřil mezi mé oblíbence a Jason Bateman to sám nezvládne. I tak to ale pro jedno podívání neuškodí. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

...ďalšia priemerná komédia ortodoxne zachovávajúca všeky samoúčelné vtípky, marketingové ťahy, aby zapôsobila na čo najširšiu oblasť populačnej normy...evidentne sa jej to aj darí:) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který atmosféru určitě nezhorší, ale bohužel ani moc nezlepší, jediné co mě zaujalo je stále krásná Amanda Peet. Hudba Ed Shearmur ( Johny English, Wimbledon). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ktorá síce extra veľa humorných scénok neponúkne (ale tie ktoré tu sú stoja za to), avšak Zach Braff mi akosi v tomto type filmov nevadí, skôr naopak. Aj hovadinu, kde majú hlavné slovo intrigy vozíčkara, dokáže zdvihnúť aspoň na ten priemer. A to je i tento prípad. 60/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se skoro nezasmál. Fakt mi nepřipadá vtipná "komedie", kde si hlavní hrdina prožívá perné chvilky - není to styl grotesky, teenage komedie nebo třeba naschvály ve stylu Spencer + Hill, kde toho největšího klaďase mlátí, ponižujou, ale vidíte v tom vtip a baví vás to. Tady mě jen vytáčela nespravedlnost a celý film jsem čekal na chvíli, až se budu moci vážně zasmát - nepřišla. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Další z hromady lehkých podprůměrných komedií. U Fast Tracku to platí pro všechno, dokonce i pro herce a to už je co říct. Snímek mě nezaujal a nebavil jsem se. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

fast track je takový typ filmu do kterýho jdete aniž by jste o něm pravdpodobně nikdy neslyšely. A tak nezbívá než jen pustit a dál čekat co se z toho vyklube. A já byl jakž takž spokojen a překvapen. Film sice nestaví na kvalitním scénáři, ani na kvalitních vtipech. Ale spíše sází na pointu a na herce. Tohle bylo moje první setkánání s Braffem a jako herec je poměrně obstojný(i když ten dabér byl hroznej), a BAteman byl jako vždy výborný. Film se mi celkem líbil, párkrát mě donutil zívnout, párkrát rozesmál. Není to nic co bych si nikdy ještě pustil ale jako jednorázovka mě to bavilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mega trápny začiatok, kde sa dospelí chlapi v kuchyni ohadzujú kotletami a striekajú omáčkou ako nejakí pupuši. Potom tam začne zbytočne vulgárny slovník, ktorý sa nehodí ani k tomu Zachariášovi a vôbec nie k peknej tváričke Amandy. Nakoniec sa to trochu ustáli, ale ako komédia to neponúkne ani priemerný humor. Ani vozíčkar Bateman to nezachránil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zacha Braffa mám rád (zvlášť po Last Kiss) a je pre mňa presne tým tipom komerčného nevadiaceho herca hodiaceho sa do jednoduchých oddychových romantických komédií. Celý čas film pohodovo plynie a vôbec nevadí, že na konci si divák povie len " bolo to v pohode" a nič viac netreba riešiť... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Komedie, která staví na tom, že se všichni zúčastnění chovají jako retardi. No, nejenom ti před kamerou. Vtip se v tom nedá najít ani pod mikroskopem. ()

Reklama

Reklama