Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známy detektív Charlie Chan je opäť na scéne - zavolajú ho z dôchodku, aby pomohol detektívovi zo San Francisca vyriešiť sériu záhadných vrážd. Chan si vezme na pomoc svojho vnuka a stretne sa aj s hlavnou podozrivou tzv. Dračou kráľovnou. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Asi jsem člověk, který nechodí s davem, vytvoří si vlastní názor a za tím si stojí. Po přečtení si recenzích jsem myslela, že půjdu spát dřív, ale ve skutečnosti film není vůbec špatný. Používá se podobný humor jako u francouzských Četníků a člověk se při některých scénkách opravdu zasměje (nebo jsem já divná). Každopádně, vtípky nabraly občas trochu černého humoru, avšak filmu to neuškodilo. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu se s tím patlat, je to odpadt, Petera Ustinova mám moc rád, ale tohle je jak-dokáže-Hollywood-pokazit-cokoli. Když vedle toho vezmu Murder by Death, kde je taky parodie na Charlie Chana v podání skvostného Petera Sellerse, tak to je nabíledni. Tady se od počátku přehrává až kam se dá, každou chvíli se vřeští, signalizuje se chachacha ted přijde megavtip a podobně. Zajím,avé je, že tam je butler slepý, tady invalidní, zajímavé, ale to na film nestačí. Nedokázal jsem to dokoukat, od okamžiku jak si mladý uřízl kravatu při krájení žemle - chtělo se mi zvracet to je ftip jako od Náhlovského. Jo, jsou tam slušné nápady, třeba když vdova vezme manželovu urnu se slovy "nějak jsi přibral, drahý", ale základní problém je prostě to, že Hollywood moc neumí s parodií pracovat, zaměňuje ji za frašku a - pro můj vkus - zcela nezvládá timing gagů, ačkoli to kdysi vyučovali celý svět. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Clive Donner se pokusil natočit parodii na slavnou sérii Charlieho Chana, velkého čínsko-amerického detektiva 30. let. V hlavní roli Peter Ustinov. Výsledek - děs a zmar! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Charlie Chan je znamy cinsko -americky detektiv z 30. rokov 20. storocia. Tuna sa ale reziser Clive Donner vyslovene popalil. Rimsky Cisar nero, teda pardon, Peter Ustinov tomu nijak nepomohol, skor uskodil.  Povedane slovami klasika, takmer vsechno spatne : 6 % ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama