Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen si myslím, že je to trochu roztahané, ale tohle je film, kde Steve Austin a Vinnie Jones hrají opravdu dobře, tohle jsou prostě role, které jsou pro ně určené. Dá se na ně dívat a není to hloupé. Sice mi chybělo ještě to, aby to bylo malinko explicitnější a v některých scénách drsnější, protože ty mantinely jsou vidět, ale tohle je prostě zajímavý příběh, který bude vždy bavit v jakémkoli provedení. Tedy nejspíš... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Aneb hollywoodská eRková verze Big Brothera. Jeden pošuk (co si myslí, že je génius) rozmístí na malém ostrůvku kdesi v Tichomoří stovky kamer, vysadí na něj 10 trestanců odsouzených doživotně nebo k trestu smrti a pošle jim obligátní větu do zad: "Zab nebo budeš zabit"... Máme tu další film z produkce WWE a hlavní roli tentokrát vystřihnula nová a neokoukaná tvář: Steve Austin, ve wrestlingovém ringu známý jako Stone Cold, je 188 cm vysoký hromotluk se 115 dobře rozloženými kilogramy, do filmu poměrně dobře zapadnul a kromě tvrdých ran trousí jednu hlášku za druhou. Scénář skýtal možnost atraktivního akčního vybití, zvláště když byli do filmu obsazení dva mlátiči s příjmením Jones - obrovitý řízek Nathan a drsňácký Brit Vinnie. Jenomže... většina akčních scén, včetně hardcore souboje Nathan Jones vs Steve Austin je točená kamerou, se kterou někdo škube tak vehementně, že chvílemi nelze poznat nejen kdo mlátí koho, ale ani kdo je vůbec kdo. Všichni aktéři téhle internetové reality show mají k levé noze připevněnou takovou prima explozivní věcičku, takže duel končí pro jednoho většinou v ohnivé kouli. Předvídatelný film kromě ostrova sleduje drobné vedlejší dějové linie, které moc zábavné nejsou, ale něco vám povím: pravé peklo nakonec přijde, to když se ke slovu dostanou Prodigy a jejich starší vypalovačka Firestarter, a kontrolu nad ostrovem převezme jeden z těch "bad guy". Pak už jen společně s Austinem (nečekali jste, že by to nepřežil, že ne??) sledujeme výbuch a (podařený) náraz vrtulníku do skalisek a odškrtneme si další akční béčko v našem nikdy nekončícím filmovém seznamu. 7,5 miliónu dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma to. Po tunajších komentároch som čakal totálny humus, ale dostal celkom slušne fungujúcu béčkovú mlátenicu, ktorá mi nezabila priveľa mozgových buniek. Možno k mojej spokojnosti prispelo to, že ma dianie pred monitormi bavilo viac než dianie pred kamerami. Iste, samotné súboje nie sú veľmi zábavné, pretože wrestlerská "bojová choreografia" je vrcholne nezaujímavá, ale Vinnie Jones to celkom slušne osolil a Steve Austin je so svojím civilným vystupovaním ("hranie" by som to asi nenazval) nečakane sympatický a človek mu nakoniec naozaj začne fandiť. Slušná jednohubka - a vedľa novších filmov JCVD či SS úplné veľdielo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bezduchá akcia,ktorá sa snaží presvedčiť o svojej originálnosti..!Skutočnosť je niekde úplne inde,avšak nenudil som sa!Akcie dostatok,tak ako nabušenej hudby,zvrateného Vinnieho Jonesa a dobrosrdečného"USA hrdinu"Steva Austina.Oddychovka štýlu reality show(pomerne drsná).Silné 2*...niečo na tom snímku je! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Banda psychopatů odsouzených k trestu smrti na jednom ostrově, kde se mají vyvraždit.....člověk by čekal brutalitu jak cyp a ne PG-13 pyčovinu, která postrádá jakoukoliv logiku....a co se konce týče - to opravdu nehodlám komentovat (pro nedočkavce....happy end jak sviňa - shledání s rodinkou se koná.....Nickelback taktéž...omfg). ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama