Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,371,706Tržby Celosvetovo $8,587,233Tržby za predaj DVD v USA $27,148,852 //počet predaných kusov 1,328,189║ taká bejkovina ako zo zlatých akčných 80-rokov v dosť rutinnej réžii ale dobre miestami dosť podarené /40%/ ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +dobrý výběr postav, plno adrenalinového napětí, hustých scén -přidal bych ještě více postav/// Zabij nebo budeš zabit je takové nenápadné Battle Royale po americku. Což mě velice příjemně překvapilo, protože jsem dlouho vyhlížel, jestli tento námět někdo znovu zpracuje. Jediný rozdíl ční v tom, že tady se spolu nestřetnou studenti z jedné třídy, ale prozměnu kriminálníci odsouzení na smrt. A přesto že je to béčko jak vyšité, jsem nadmíru spokojen. Dlouho jsem nezažil ve filmu takové napětí a adrenalin. Přitom vše, od výběru postav, přes zápletku až po samotné souboje patří k tomu lepšímu co v takovýchto filmech můžete vidět. Jediné výtky směřují na to, že některé postavy to celkem rychle zabalí (vzdají), přesto že by stále mohli mít šanci na výtězství. Navíc jich není mnoho (jen deset), takže tu není možnost z pozice filmařů se ještě více vyřádit a předvést ještě více situací a soubojů. Naštěstí konec tento nedostatek trochu napravuje, takže snad brzy bude něco dalšího, protože tento námět se ještě nevyčerpal./// Celkem 78%/// ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film so Stevom Austinom. Má veľmi dobrý príbeh o desiatich odsúdencoch na smrť, ktorí sú vysadení na ostrov, kde v rámci reality show majú jeden deň na to, aby prežil len jeden, inak zomrú všetci. Ale jedným z nich je agent pracujúci pre vládu, ktorý skončil v zahraničnom väzení a urobí všetko preto, aby hru zastavil a dostal sa preč. Spracovanie je vydarené, po úvode, ktorý zoznámi s pravidlami hry a niekoľkými dôležitými postavami sa už dej prenesie na ostrov, kde sa už nedá ani na okamih nudiť, keďže sa stále niečo deje a navyše všetko to výborne vygraduje. Akcie je tu dosť, ale väčšinou je iba priemerná. Súboje pôsobia tvrdo, ale obsahovo sú takmer vždy príliš obyčajné a navyše horšie natočené, keďže kamera je príliš blízko a aj strihov je dosť, navyše ich ukončenia sú miesto drsného usmrtenia spôsobené často len explóziou náramku. No našťastie okrem toho sa tu nájde viacero krvavých alebo inak vydarených momentov a slušné prestrelky. A najväčšiu pochvalu si samozrejme zaslúži celé finále, nekompromisný výstup Vinnieho Jonesa za hudby Prodigy. Herecké obsadenie je dosť dobré, Steve Austin v hlavnej úlohe, no aj tak ho prekonáva výborný Vinnie Jones so svojim drsným štýlom. Okrem nich poteší aj Nathan Jones, len škoda, že nedostal viac priestoru, postava japonca a dobré obsadenie televízneho štábu. Réžia až na tie súboje film zvládla dobre a výborná je aj technická stránka. A pochváliť musím aj občasný skvelý výber hudby. Tento typ príbehu o reality show je snáď vždy zárukou dobrej akčnej zábavy bez nudného miesta a to platí aj o tomto filme. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 75%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěknej akční filmek se S. Austinem jako klaďsem a s V. Jonesem jako jeho protivníkem. Film má jednoduchý příběh. Multimilionářský televizní magnát chce vydělat hromadu peněz na internetovém pořadu, ve kterém se vězni ze zemí třetího světa navzájem zabíjejí a přežít může jen jeden z nich. Film je plný parádních akčních scén, pěkných efektů a sem tam padne i nějaká ta hláška. Celkově film není kdovíjaký zázrak, ale já jsem se u něj bavil a dávám mu 75% :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen si myslím, že je to trochu roztahané, ale tohle je film, kde Steve Austin a Vinnie Jones hrají opravdu dobře, tohle jsou prostě role, které jsou pro ně určené. Dá se na ně dívat a není to hloupé. Sice mi chybělo ještě to, aby to bylo malinko explicitnější a v některých scénách drsnější, protože ty mantinely jsou vidět, ale tohle je prostě zajímavý příběh, který bude vždy bavit v jakémkoli provedení. Tedy nejspíš... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)
  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama