Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (331)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hoďte mě na ten ostrov a dejte mi tam na lov Klause, Grosse, kompletní komunistickou skvadru,Čuňka, Cyrila Svobodu, Němce i s celou jeho kauzou "katarskej princ" Langera, Kateřinu Žaket a předvedu vám nejkravavější a nejbrutálnější divadlo co kdy spatřily vaše kukadla a ne tenhle nudnej pitomě natočenej čajíček s morálním přesahem, kterej má ve výsledku menší smyl než vytlačený hovno na hajzlu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Stelesnenie filmovej debility. Čo na jednu stranu kritizuje, tým diváka masturbačne zahlcuje. Filmy ako tento kazia vo svete meno hollywoodskej kinematografii. O Vinniem Jonesovi som mal lepšiu mienku. Takúto rolu prijme iba zúfalec. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma to. Po tunajších komentároch som čakal totálny humus, ale dostal celkom slušne fungujúcu béčkovú mlátenicu, ktorá mi nezabila priveľa mozgových buniek. Možno k mojej spokojnosti prispelo to, že ma dianie pred monitormi bavilo viac než dianie pred kamerami. Iste, samotné súboje nie sú veľmi zábavné, pretože wrestlerská "bojová choreografia" je vrcholne nezaujímavá, ale Vinnie Jones to celkom slušne osolil a Steve Austin je so svojím civilným vystupovaním ("hranie" by som to asi nenazval) nečakane sympatický a človek mu nakoniec naozaj začne fandiť. Slušná jednohubka - a vedľa novších filmov JCVD či SS úplné veľdielo. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dokonalý instantní balíček chutného béčka, které by dobře kloubilo náměty z Battle Royale a Undisputed, kdyby to nebylo a) tak okatě korektní (čestný agent FBI, pokroucená minulost hlavního hrdiny, blonďatá přítelkyně), b) full contact souboje tak chaoticky nasnímané a sestříhané, c) neskutečně dlouhé. Jinak totiž Steve Austin má na ex-wrestlera slušné charisma na rozdíl od hezounka Johna The Marine Ceny a Vinnie Jones jako britský zástupce drsňáků boduje na plné čáře. Sympatická jednohubka, která přijde pro nedělní večer po perném týdnu docela vhod. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela jsem z tohoto filmu očekával parádní akci, což na první pohled vypadá, no ne? Nakonec po zkouknutí filmu jsem toho názoru, že příběh je blbost, co si budeme povídat, ale rozjezd u tohoto filmu je parádní. Hlavně teda schazování odsouzenců na ostrov v Tichomoří, a to se občas nevydaří tak jak by mělo. Jenže po tom je pár roztržek a nakonec si z toho vydedukuju, že to je docela hnus, a nejen já, ale i řada herců v tomhle filmu a budou se chtít tomu udělat přítrž. Jenže rozjetej vlak nezastavíš, a ani tady se tomu sloganu nikdo nedokáže ubránit. Akce to není špatná, abych pravdu řek. Občas je trošku hektická, ale jinak se na ní docela nechá koukat. Sice je tam řada hluchých scén, ale to se u takovéhoto filmu dá čekat. Takže Zabij, nebo budeš zabit, a když neposlechneš, aspoň si užij poslední chvilky na tropickym ostrově s parťáky psychopaty, kteří přemejšlejí stejně a nevědí, co si o tom všem myslet. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,371,706Tržby Celosvetovo $8,587,233Tržby za predaj DVD v USA $27,148,852 //počet predaných kusov 1,328,189║ taká bejkovina ako zo zlatých akčných 80-rokov v dosť rutinnej réžii ale dobre miestami dosť podarené /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další drsná WWE záležitost, v které je hromada velmi silných, mohutných a neustále se mlátících chlapů promíchaných s minimem žen, které povinně musí mít prsa trojky a větší a pořádné tělo. Tahle kombinace by se mohla zamlouvat mnoha mužům ne? Taky to tak je. Film čistě pro pánskou zábavu, v kterém se potí krev v bitkách na ostrově a slintá při pohledu na některé dámy(mohlo jich tu být více...) a celé zabalené v podobě variace na Survivor a jiná reality show. Upřímně, kdo by si tohle na netu v realu nepustil? Trochu mě na filmu mrzí, že není tak nadupaný jak mohl a i přes výbuchy a bitky jsou zde prázdnější místa, při kterýchsi divák může v klidu odejít na záchod nebo pro popcorn a o nic nepřijde. Jednorázová akční show, na kterou díky nápadu možná nezapomenete během týdne, ale za měsíc o ní nevíte. Potenciál tu byl, příště lepší tempo a více polonahých žen:). PS: poučení z filmu? Nevěřte ženským:) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mrdka je to! Skvělej námět a lákavý obsazení, to jsou vëškeré klady filmu. Zbytek stojí za hovno. Akce nic moc, ale nejhorší je fakt kolik prostoru dostalo dění ve sledovacím centru tý reality show, protože ty pasáže jsou tak nudný a debilně zahraný, ach jo. Postiženej scénář mi neva, protože u takovýhle filmů s tim počítám. Stone Cold Stevea Austina jsem neměl moc rád ani když byl wrestler a jako herce si ho nejspíš taky neoblíbím. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Graeme Revell: 1. Black Betty ,2. Souljacker Part 1 ,3. Casino (Solid State Remix) ,4. You Say ,5. This Colorful World ,6. Hands of Time ,7. Over and Under ,8. Savin' Me ,9. Firestarter ()

tron 

všechny recenze uživatele

„To nie je vojna. Je to televízia. To je komplikovanejšie.“ Alibistický milionár chce byť miliardárom a tak vyhodí na opustený ostrov desať krvilačných zločincov, ktorých mu darujú riaditelia väzníc Tretieho sveta. Na ostrove je vybudované centrum, z ktorého sa bude vysielať na internet najbližších tridsať hodín živého prenosu. Počas nich si VyVolení pôjdu po krku – živý a bohatý sa z ostrova dostane len jeden z nich. Prípadná spolupráca je vylúčená bombami na členkoch, ktoré po uplynutí limitu (alebo nešetrnej manipulácii) explodujú. Ak mávneme rukou nad obalom á la Nezvestní, ťažšie sa bude mávať pri spomienke na japonský kúpeľ BATTLE ROYALE a britský survival PUSTATINA, ktoré v štúdiu Lions Gate (séria SAW a iné) ukradli a ešte mali odvahu prihodiť dialógy o zmanipulovanej realite a výčitkách svedomia. Našťastie, ZABI, LEBO BUDEŠ ZABITÝ sa snaží kopírovať 80. roky, takže je to špinavý, nekorektný a nepáčivý drsný akčniak s otrasným scenárom (ani oveľa menší ostrov by sa nedal kompletne vybaviť takýmto dokonalo fungujúcim kamerovým systémom) a hercami, u ktorých stačí mať svaly a nepozerať do kamery. Tento návrat k „starým“ a priamočiarym 80. rokom je dopadol lepšie ako DOOM, ale slabšie ako T3. Aspoň starí borci nesiahajú po lietajúcich autách (SMRTONOSNÁ PASCA 4.0). Lenže ak vezmeme do úvahy, že ROCKYMU BALBOAOVI stačil jeden začmudený výčapný pult... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

10 people will fight. 9 people will die. You get to watch. Spokojenost. V dnešní době jsem rád za každý akční film staré školy, v případě že se nejedná o vyloženě trapný kousky. Připomíná mi to jak jsem se jako dítě po podobných filmech mohl utlouct. Stallone, Lundgren, Schwarzenegger, Van Damme a tak dál (ne Seagal rozhodně ne), ách jo.... Takže abych se dostal ke Condemned, hlavní roli chytil Steve 'Stone Cold' Austin, wrestler první kategorie. Jako každý takový musí mít v první řadě charisma, jinak by si ve WWE ani neprdnul, což se v tomhle filmu potvrzuje, a ačkoliv mi z těch pár zápasů co jsem s ním viděl moc sympatický nebyl, tady ano. Takže prvních 35 minut bez chyby, zbytek trochu horší. Jednak to chtělo víc brutality a násilí (když už k nějakýmu dojde, vidíme to jen na pozadí scény z kamery instalovaný přímo pro show a film se soustředí na pohoršený reakce některých členů tvůrčího týmu, takže prakticky nevidíme nic), jednak víc Austina. Ale i tak jsem se bavil a nemám důvod jít pod 70%. A myslím, že každý člověk co vyrůstal na podobných filmech nemůže moc čeho litovat. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Aneb hollywoodská eRková verze Big Brothera. Jeden pošuk (co si myslí, že je génius) rozmístí na malém ostrůvku kdesi v Tichomoří stovky kamer, vysadí na něj 10 trestanců odsouzených doživotně nebo k trestu smrti a pošle jim obligátní větu do zad: "Zab nebo budeš zabit"... Máme tu další film z produkce WWE a hlavní roli tentokrát vystřihnula nová a neokoukaná tvář: Steve Austin, ve wrestlingovém ringu známý jako Stone Cold, je 188 cm vysoký hromotluk se 115 dobře rozloženými kilogramy, do filmu poměrně dobře zapadnul a kromě tvrdých ran trousí jednu hlášku za druhou. Scénář skýtal možnost atraktivního akčního vybití, zvláště když byli do filmu obsazení dva mlátiči s příjmením Jones - obrovitý řízek Nathan a drsňácký Brit Vinnie. Jenomže... většina akčních scén, včetně hardcore souboje Nathan Jones vs Steve Austin je točená kamerou, se kterou někdo škube tak vehementně, že chvílemi nelze poznat nejen kdo mlátí koho, ale ani kdo je vůbec kdo. Všichni aktéři téhle internetové reality show mají k levé noze připevněnou takovou prima explozivní věcičku, takže duel končí pro jednoho většinou v ohnivé kouli. Předvídatelný film kromě ostrova sleduje drobné vedlejší dějové linie, které moc zábavné nejsou, ale něco vám povím: pravé peklo nakonec přijde, to když se ke slovu dostanou Prodigy a jejich starší vypalovačka Firestarter, a kontrolu nad ostrovem převezme jeden z těch "bad guy". Pak už jen společně s Austinem (nečekali jste, že by to nepřežil, že ne??) sledujeme výbuch a (podařený) náraz vrtulníku do skalisek a odškrtneme si další akční béčko v našem nikdy nekončícím filmovém seznamu. 7,5 miliónu dolarů(výdělek celosvětově) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo je to slabý a to hodně. Ze začátku je to sice takový hodně slibující, protože nábor vrahounů vypadá lahůdkově, ale jakmile divák zjistí, kdo že to bude vlastně hlavní postava(a že to netrvá moc dlouho) a jeho hodnej charakter, tak je po prdeli, protože z největšího bouchače ve filmu udělaj mírumilovnýho taťuldu, kerej prostě na a ne zabít, ono ostatně celej výběr herců stojí za hovno, už jen to že se film nevyvaroval opět toho stupidního klišé, kdy se musí mezi vrahama objevit i zabijácký ženský mluví za všechno, to tenhle film děsně sráží. Jedinej kdo se do svý role fakt hodí a kdo si jí i náramě užil je Vinnie Jones, ten je tak krutej až to bolí a ten jeho super anglickej přízvuk z něj dělá ještě většího bijce než na jakýho vypadá vizáží a že jako vypadá i tak hodně krutě, o tom se neni třeba bavit. Bohužel se ale jinak dějově a hlavně co zamrzí i soubojově jedná o dost slabou záležitost, snad jediný co trochu napravý tomuhle filmu reputaci je závěrečnej duel Mezi Jonesem a Austinem, kterej v dobrým tempu pokračuje až do konce, ale to je málo na 100 minut. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší, nicméně stále koukatelný akčňák z produkce WWE (VÍTEJTE V DŽUNGLI, KRÁČEJÍCÍ SKÁLA, VOJÁK). Průměrný scénář i nudné, chaoticky natočené akční scény bych tomuhle odvaru BĚŽÍCÍHO MUŽE a BATTLE ROYALE odpustil, ne už tak opravdu nechutně kladného hrdinu a agenta na jeho stopě. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Running Man meets reality show Vyvolený. Kdyby ovšem tato parta supertvrdých hrdlořezů musela strávit 24 hodin s těmi blázny ve vile TV Prima, zalezou všichni zmordění do sauny a vytáhnou z plastické trhaviny nad kotníkem tu červenou pojistku.. Chabé béčko se za vlasy přitaženým rádoby morálním poselstvím, hezkou havárií vrtulníku a nesportovním V.Jonesem, kterému museli rozhodčí za ten ksicht sázet červené už před úvodním hvizdem. Z trojice wrestlerů Cena, Austin, Johnson je posledně jmenovaný tím nejmenším hereckým polenem. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak takáto masa svalov by sa s prehľadom vyrovnala aj machrom z Predatora! V tomto určite. Všetko je nablýskané, akcia spája wrestlingové, boxerské a K1 ringy ako nikdy predtým. Po rozjazde som tomu dával veľké nádeje, no postupom času sú to len súboje ako na ktoromkoľvek športovom kanáli. S podobným obsadením a režisérom sa však veľa čakať nedalo. To čo Wiper nemohol nahradiť svojim umením, zachraňovala ešte aspoň hudba a nenudiace tempo, čo mal na svedomí aspoň aký-taký pokus o príbeh v druhej polke, aj keď je to celé vlastne len vykrádačka Battle Royale. Napriek tomu zábavička podobná ako pred rokom s kamošom The Marine a ak si budem môcť každý rok dať takúto jednohubku, budem spokojný. 65%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film so Stevom Austinom. Má veľmi dobrý príbeh o desiatich odsúdencoch na smrť, ktorí sú vysadení na ostrov, kde v rámci reality show majú jeden deň na to, aby prežil len jeden, inak zomrú všetci. Ale jedným z nich je agent pracujúci pre vládu, ktorý skončil v zahraničnom väzení a urobí všetko preto, aby hru zastavil a dostal sa preč. Spracovanie je vydarené, po úvode, ktorý zoznámi s pravidlami hry a niekoľkými dôležitými postavami sa už dej prenesie na ostrov, kde sa už nedá ani na okamih nudiť, keďže sa stále niečo deje a navyše všetko to výborne vygraduje. Akcie je tu dosť, ale väčšinou je iba priemerná. Súboje pôsobia tvrdo, ale obsahovo sú takmer vždy príliš obyčajné a navyše horšie natočené, keďže kamera je príliš blízko a aj strihov je dosť, navyše ich ukončenia sú miesto drsného usmrtenia spôsobené často len explóziou náramku. No našťastie okrem toho sa tu nájde viacero krvavých alebo inak vydarených momentov a slušné prestrelky. A najväčšiu pochvalu si samozrejme zaslúži celé finále, nekompromisný výstup Vinnieho Jonesa za hudby Prodigy. Herecké obsadenie je dosť dobré, Steve Austin v hlavnej úlohe, no aj tak ho prekonáva výborný Vinnie Jones so svojim drsným štýlom. Okrem nich poteší aj Nathan Jones, len škoda, že nedostal viac priestoru, postava japonca a dobré obsadenie televízneho štábu. Réžia až na tie súboje film zvládla dobre a výborná je aj technická stránka. A pochváliť musím aj občasný skvelý výber hudby. Tento typ príbehu o reality show je snáď vždy zárukou dobrej akčnej zábavy bez nudného miesta a to platí aj o tomto filme. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 75%. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět producenti WWE obsadili do nejvíce drsné role svoji americkou wrestlerovou nabuchanou hvězdu bez krku Steva "Stone Cold" Austina, ale scénář je bohužel naprosto jednoduchý a předvídatelný, že se nejedná o žádné akční překvapení, jen o jednohubku, u které je nejlepší vypnout. Akčních scén není mnoho a když se nějaká objeví, tak je většinou chaoticky sestříhaná a nebo vyznívá dosti komicky. No, najdou se i světlé momenty, ale ty se přes celkovou nevýraznost filmu ztratí jak jehla v kupce sena. Jak jsem psal jednoduchý akční film, který si můžete pustit do pohody, a je lepší moc neočekávat, mé hodnocení 1,5 hvězdičky... ()

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama