Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry (Elliott Gould) si užíval dospívání v partě kamarádů, pak se zamiloval do Sue Wellingtonové (Michelle Pfeiffer) a dělal všechno možné, aby si ho všimla. To se nakonec podařilo, Sue zrušila své zasnoubení a provdala se za Harryho. Už spolu mají dvě děti, ale jejich vztah není ideální. Sue vše řídí sama a Harry se cítí pod pantoflem. Odjíždí do New Yorku a navštíví rodný Bronx a dávné kamarády. Těm se svěří, že jeho manželství je před rozpadem... (šubelinka)

(více)

Recenze (2)

danecek24

všechny recenze uživatele

38. Zlatý Glóbus za rok 1980 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "Yesterday's Dreams" - Hudba Michel Legrand, text Carol Connors ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou milenců v sobě nese poukázání na to, jak chudí a bohatí dříve mezi sebe kreslili hranice. Co se ale nestane, láska někdy převyšuje vše ostatní. Je uspokojující vidět, že dva lidé neberou ohledy na naléhání svých rodičů. Názory dvou odlišných světů se nedaly vystát, nedokážu si představit žít celý život jenom okolo určitých lidí - bohatých či chudých. Zde nastává situace dnešní době téměř neznámá - láska na celý život a víceméně spokojená rodina. ()

Reklama

Reklama