Reklama

Reklama

Taková nenormální rodinka

  • Česko Mami, já chci slona! (více)

Obsahy(1)

Devítiletá Bonnie žije se svou matkou Lis a s babičkou. Všechny tři jsou zblázněné do slonů. Lis je milá, ale netypická matka. Někdy je velmi živá a veselá, ale dokáže být i hodně zasmušilá. Bonnie se více stará o svou maminku než ona o ni. Naštěstí je vždy nablízku babička, která dokáže dát věci do pořádku. Avšak poté, co se stane obětí dopravní nehody, se všechno změní. Když Lis začne chodit s novým přítelem, Bonnie začne doufat, že se jí splní její největší sen: mít bratříčka. Lis ale její nadšení nesdílí a domnívá se, že nějaký domácí mazlíček by byl lepší nápad. A pak jednoho dne přivede Lis domů slona... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý nápad a spracovanie. Určite stojí za to si ho pozrieť. Má to dobré obsadenie a teda aj scenár. Dosť ma film prekvapil. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 25.9.2011 (R: STV 1 = 5.5.2012), réžia slovenského znenia (EKA Production pre VAPET 2009) = neuvedené - Príjemný film nielen pre deti, ktorý postráda infantilnosť a veľmi citlivo spracúva dosť háklivú tému. (8.1.2013) ()

waits 

všechny recenze uživatele

Obecne na csfd slabe hodnoceni, nicmene pribeh, kde hlavni hrdinka zije s maminkou trpici maniodepresivni psychozou, zivot ji ztrpcuje socialni pracovnice a vedle bydli podivna osamocena osoba, ma svih a je tak trochu jiny, nez filmy pro deti, ktere se toci treba u nas (kdyz holcice umre babicka, zvedave do ni stoucha, jestli se pohne - to si u nasich laskavych detskych filmu nedovedu predstavit). Mala Bonnie se v ramci svych moznosti snazi svuj zivot zlepsit jak to jen jde, povzbuzuje maminku pri namluvach s prodavacem bot ("je to hlupak, ale nereknu mu to, protoze ho potrebuju kvuli miminku"), ale pri tom porad zustava malou holcickou, co vyleze na strechu, kdyz je smutna..Neprehravane emoce a trochu alternativni pojeti stavi snimek do role kandidata na dopoledni film pro deti. Kdepak Scooby Doo.. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Moc se divim tomuto hodnocení na CSFD, protoze ten pribeh je trosku komplikovanejsi, to je pravda ale zato je detailně promyšlený a ohromující. Asi jsem ještě neviděl film, který by se zaobíral takovouhle problematikou z dětského pohledu. Opravdu úžasné zpracování...Mohu jen doporučit. 70% ()

Leila75 

všechny recenze uživatele

Netradiční film pro děti,který mě opravdu pobavil.Realistický pohled do dušičky malé devítileté slečny,která řeší problémy se svou maniodepresivní matkou. ()

Reklama

Reklama