Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vcelku je ten název, ačkoliv je pitomý, přesný pro celý film, který se sice fórem snaží být, ale nemá na to v žádném případě. Delta fór je totiž film, který se snaží být vtipný díky demenci vojáků, kteří si spletou Irák s Mexikem a hrají si na hrdiny. Přiznávám, že občas se některý takový film povede, což jsou čestné výjimky, ale zase když už se povede nedá se brát vážně. To nikdy. Demence je totiž všude a ačkoliv se herci snaží být co nejvíce blbý, stejnak jim to nevychází a spíše přecházejí k trapnosti než vtipu. Ačkoliv jedna hvězdička tu přesto je. Ta patří postavě, která ať hraje kdekoliv, všude je geniální. Danny Trejo a ještě v roli, kterou bych opravdu nečekal: Carlos Santana. Kvůli němu to stojí za tu námahu to vidět. A i když se nejspíš nezasmějete tak důrazně, jemu fandit každopádně budete. --- Everette, kde jsi vzal ten kanón? - To je 12ti librový 1875 Napoleon. Jen amatér by tomu říkal kanón. - Myslel jsem, že ti soud zakázal motat se kolem kanónů - Ale jen ve státě Georgia. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $8,130,530Tržby Celosvetovo $8,729,473Tržby za predaj DVD v USA $23,563,790 //počet predaných kusov 1,223,130 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James S. Levine: 1. Git Along Little Doggies ,2. Oh Atlanta ,3. She's Movin It ,4. Ride of the Valkyries ,5. East Bound and Down ,6. Dale MorenoI Will Survive ,7. Oye Como Va ,8. I Got You Babe ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa teda čudujem, že sa táto amry-somarina nepáčila aspoň Amíkom. Paródie na vojenské misie tu určite boli aj v lešpom prevedení, ale keď som po recenziách čakal totálny filmový vákal, nemôžem sa zbaviť nadšenia z tejto humornej a vkusnej haluze. Narážky a odkazy nielen na vojenské filmy a ich termológiu, ale mnoho iných a hlavne neprešvihnutých gagov, ktoré sa statočne držia aspoň v priemere a hlavne v inteligencii, keď to porovnáme s nietorými splaškami. A k tomu Danny Trejo. 65%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film o bandě těch největších debilů, jaké si může člověk představit. Bohužel to není tak vtipné, jak by mělo. Protože samotný film je právě tak kvalitní jako jeho hlavní hrdinové. Dívat se na to dalo a několikrát jsem se fakt zasmál, ale celkově fakt nic moc a za měsíc si na to už nevzpomenu (podobně jako třeba na Super Troopers). 40% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak určitě znám i lepší parodie než je tahle. Zase na druhou stranu není to ani úplná katastrofa. Sem tam jsem se nějakýmu tomu vtipu i zasmál a Trejo to opět spolehlivě táhnul takže asi tak.35% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že tohle není film, který si pustí někdo, kdo očekává seriózní zábavu, ale někdo, kdo chce vypnout, nevadí mu pitomosti, jednoduchost a parodie. A v rámci těchto předpokladů jde o průměrný film, který takového člověka ani moc neurazí. Musím uznat, že se našlo i pár okamžiků, kdy jsem, se dobře zasmál. Navíc, kdo zná Jeffa Dunhama, uvidí ho v krátké scéně s Jose Jalapeno On a Steek :). 50% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve je potřeba udělat si přehled o významech pojmů ,,VTIPNÝ" a ,,TRAPNÝ". Pojem ,, vtipný " se v tomto filmu použít nedá. Jedna trapná scénka se snaží trumfnout druhou trapnou scénku. A to se stále opakuje po celou dobu trvání. Film o nulovém potenciálu. Nuda, trapas, nuda a zase trapas. Zmínku si v tomto filmu zaslouží snad pouze záporák Danny Trejo, ale ani ten neměl potenciál tenhle nikam nemířící nesmysl kamkoli nasměrovat. Odpad se třemi vykřičníky ! ! ! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Válka se může brát vážně nebo se z ní může udělat velká legrace. Snímků, které jí berou vážně je spousta a většina je výborná, těch vtipných je méně a většina je bohužel velice špatná. Přesně jako "Delta Fór", která se opravdu snaží být náramně vtipná ale alespoň trochu inteligentně uvažujícího člověka rozesmát opravdu nedokáže. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ďalšia americká reklama na demenciu. Nechápem, prečo je u takýchto filmov uvedený žáner komédia, ja som tu nepostrehol jediný vtipný moment, ale už som videl aj väčšie trápnosti, takže o chlp sa to vyhlo odpadu. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol ozaj silný kaliber. Tak predvídateľný film s takou dávkou klišé, trápnych dialógov vytrhnutých z tých najhorších filmov som nevidel ani nepamätám a tiež neviem kedy naposledy som nejaký film tak pretrpel. Mal som ho dosť už po 5 minutách, ale nejak som sa premohol, kedže zvyknem aj odpady dopozereť do konca, lebo trápno je umelecká kategória podľa mňa, ale bolo to od minúty k minúte horšie. Jediné vtipné mi tam prišlo, keď si robili srandu zo šírenia slobody a demokracie armádou USA. Otrasné herecké výkony, režiséra, scenáristu a celý štáb by som za to poslal na rok do armády na výcvik. Naozaj otrasné, trápne, nechutné, nereálne, veď každý prežije zakopaný pod zemou hodiny, že? Hnus a zdesenie z tejto akoby komédie, ktorých Američania natočili na mraky. Naozaj totálne Béčkový film s hroznými dialógmi pre primitívov a ovce. Tento film je ako stvorený pre manipulovateľných ľudí. Keby aspoň tie fekálie a moč nechali na pokoji, ale nie, tu vybrakovali všetky nevtipné a zlé gagy, hefty a hlášky. Nepozerať! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lehce prumerná komedie o trech smolarích co jako zalozaky povolaly do akce. Celkem se divím jak takové do zalozních rad vzali. Vstupní testy (fyzické a o IQ radsi nemluve) by stezi splnily. Kdo z celého ansámblu hercu bije do ocí a cely film potápí je DJ Qualls! Jeho postava ani nemusela byt v celem filmu. Kazdý jeji vystup je jen smesice provarenych gagu o nesicích, retardech a podobnych kašparech. Tento film se ho měl vyhnout obloukem. Kdo mě , ale pokažde bavil byl Dany Trejo (očividně se rolí bavící mexický gangster). Už první scéna v doupěti s komikem a dovršená karaoke show. Zbytek standartně v komedialním žanru proplouvá celým filmem. Ono scenár mel asi cca 10 stranek , jelikož se porád jen strílí , utíká a do toho hraje mexická hudba. No škoda, začatek začal slibně. Představovaní postav není spatný, ale okamžitý skok do armady je až na muj vkus moc nepovedeny (vlastně ani netušíme , že založníkama jsou dokud najednou nemají z ničeho nic maskáče). Nebojte se lidi ono to tak hrozné není. Film proběhne rychle , takže vyložene nenudí , ale přeci jen se dalo vykopat více. "Jmenuji se Carlos Santana! Ten zpěvák? Ne, já jsem pravý Carlos Santana , on jen blbě hraje na kytaru!" "Co uděláš zastřelíš nás všechny? Ne, jen tebe. Tak s tím jsem nepočítal!" ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. Takhle se komedie prostě NEtočí. Jediný kdo to jakž takž zachraňuje je Danny Trejo aka Carlos Santana (jo, jako ten kytarista) Doporučuji pouze jako film k mučení svých kamarádů... ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

banda retardov je povolana do sluzieb americkej armady, avsak nie ich pricinenim sa dostanu do mexika..a ako je uz pravidlom v takychto filmoch ich nevedomostou a stupiditou porazia nepriatela a v zavere im vyjde co si praju...par krat so sa zamsial, ale to so sa zasmial poriadne, preto aj tie 2*, inac by to bol odpad.. ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Film, který NE-musíte vidět. A který já jsem viděl jen proto, že po DJově Quallsově Road Trip a The New Guy, ve kterých mi přišel dobře "retardovaný" a střelený, jsem chtěl shlédnout další film sním.. tohle však nebyla dobrá volba. A až ve filmu jsem si také všiml, že tu hraje můj oblíbený Danny Trejo.. achjo.. doufám, že Machete bude lepší úlet :-P Prostě obyčejná ničím neoriginální a nevtipná "komedie". ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké prekvapenie sa nekonalo. Typická komédia uťahujúca si z mariňákov a ich hlúposti. Traja kamoši si spadli do Mexika a pritom si myslia že sú v Iráku. Dobre že tam ukázali Shermana a démonického Dannyho Treja. 45% ()

kostak 

všechny recenze uživatele

Seržant při mučení : "Elektrickej šok? Nooo... v mekongský deltě, mi vietkongové strkali pod nehty bambus, budeš potřebovat víc abys mě zlomil..... co je sakra tohle?" --- "to je duet !" ()

Reklama

Reklama