Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1665 smrtelný mor zabil 100 000 lidí. Duch této nemoci je ukryt pod ruinami staré nemocnice. Nyní je tam uvězněno pět mladých lidí. Podaří se jim utéct? (LIVINGDEAD)

Recenze (2)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo strašné toto pozerať. Nestrácajte čas týmto nepodarkom. Celý film je v úplnej tme a aj keď som to pozeral v noci, nevidel som ani hovno. Akurát ma rozboleli oči. Ani herecké výkony nemôžem nijako ohodnotiť, lebo v tej tme nebolo možné rozoznať jedného herca od druhého. Dej o ničom, scenár o ničom, je to proste kravina. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna povedený horor, jehož hlavními nedostatky jsou scénář, který dokázal i z šablonovitého děje přišli - zůstali - umřeli udělat pěknou paseku, a naprosto otřesní hlavní hrdinové, s nimiž divák sympatizovat opravdu nemůže. Samotný závěr raději úplně ignoruju, protože se mi zdál hodně divnej a nesmyslnej. Pokud se na tento film někdo chystáte, neudělejte stejnou chybu jako já a dívejte se na něj v noci, neboť jinak skoro nic neuvidíte - ten film je totiž neuvěřitelně tmavej a místama jsem měl co dělat, abych na obrazovce něco rozeznal. Jinak vizuálně není The Sick House nějak moc špatný (kromě posledních 15 minut, tam už tvůrci přestřelili), na modré filtry se kouká dobře. Docela povedené jsou místní příšerky, kterých si sice moc neužijeme, ale když už se objeví, tak vypadají působivě. A kdovíproč jsem si při pohledu na ně vzpomněl na Sněhurku a trpaslíky :) 40% ()

Reklama

Reklama