Reklama

Reklama

Andělé v ďábelském komandu

(neoficiální název)
  • USA Hell Squad

Obsahy(1)

Syna diplomata unesú arabskí teroristi a požadujú za neho výkupné. Navyše sa im takto naskytá príležitosť vyhrážať sa americkej vláde, ktorá vyvíja nový typ jadrovej zbrane. Otec chce svojho syna zachrániť a predísť ešte väčšej katastrofe; najme si preto skupinu striptérok z Las Vegas. Tieto najskôr musia podstúpiť bojový výcvik, aby boli pripravené na záchrannú misiu. (SWAT17)

(více)

Recenze (4)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt nejde hodnotit jinak. Ať už člověk tíhne k nostalgii a retro snímkům v rychlodabingu jak chce, tak když je film hovadina, plná obřích děr ve "scénáři" kde jde především o kozy a nahotu, tak s tím nejde holt nic dělat. Striptérky, jejichž výcvik spočívá ve zdolání 10 pneumatik, dvoumetrové roury a metrové dřevěné překážky, se po selekci týmu na 9 amazonek stávají konkurentky snad i Johna Ramba, včetně zvládnutí řízení tanku :-)) Holt asi měli řidičák i na ten. Samozřejmě vždy s trvalou na hlavě a slušivě usazeném tygřím červeném baretu. V "utajení" přiletí k arabům a v "utajení" si denně podnikají komando výpady po okolí, kdy armádní džípy parkují před hotelem a do pokoje se vrací ve slušivých stejnokrojích a s M16 přes rameno :-) Prostě hlavně nenápadně. Jinak arabové, mimochodem nonstop pod obraz, všude bez hlídek, arzenálu, naprosto neschopní čehokoliv, si nechávají naložit kdykoliv a kdekoliv. Nechají si ukrást tank :-) a holky jsou prostě, až na malé tygří zaváhání, kdy to zmáknou díky ocasu :-) všechny zase při síle a připravené. Na likvidaci hradu stačí dvě harpuny a kanystr benzínu :-)) Tenhle koment je jeden velký spoiler, což nikdy nedělám, ale pokud se chcete někdo pobavit, tak v diskuzi k filmu jsem nechal link na online orig.verzi. Tu naši lze sehnat pouze v příšerném rychlodabingu ala totalitní VHS. Nečekejte věrohodnou akci, děj, napětí nic! Je to komedie :-)) A počkejte si na konec, to padnete pod stůl. Jedna hvězda za nahé křivky a nostalgii. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Diplomatův syn byl unesen. Kdo bude mít na starost záchranou operaci? Nebude to armáda, ani speciální komando, ani tajný agenti. Pošleme tam partu americkejch striptérek - logiku tohodle filmu fakt žeru. Je to děsně naivní a hloupoučkej film, rvačky jsou asi tak na úrovni kresleného seriálu pro děti a navíc bez krve. Alespoň holky nejsou stydlivé... Milá blbina, pro všechny kdo chtějí vidět "něco jinýho". ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama