Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Lone a John Crawford pracují pro FBI. Oba se účastní akce, při které se jim podaří zneškodnit zabijáka z organizace jakuza – Sólistu. Poté oba muži s rodinami chystají party. Někdo jim však jde po krku. Tomův dům je přepaden a Tom s celou rodinou nemilosrdně zastřelen. Nakonec je zapálen i dům. John poznává, že je to práce Sólisty, o kterém si mysleli, že ho při akci zastřelili... Po třech letech má John případ, při kterém opět narazí na tohoto zabijáka. Tentokrát Sólista navštívil přímo jakuzu a zabil spoustu jejích členů. Odešel totiž od jejich vůdce Shiroa a nyní pracuje pro jeho protivníka – mafiána Changa. Získává pro něj drahé sošky koní, které patřily právě Shiroovi. John při pátrání poznává, že šlo o loupež a určitě v ní jeli i policisté. Do města přijíždí Shiroova dcera, chce v jakuze udělat pořádek. Mezitím se John setkává přímo se Sólistou. Má sice změněný obličej, ale poznává ho. Bohužel na něj nic nemá, tak ho nemůže zatknout.... Sólista vyprovokuje rvačku a zabíjení mezi Shiroovou jakuzou a gangem Changa. Je jasné, že něco chystá. Mezi gangy dojde k velké přestřelce, které se účastní i policie. John pronásleduje Sólistu, ale ten mu uniká. Teď už je ale vše jasné: Sólista stále pracuje pro Shiroa a má za úkol úplně zlikvidovat Changovu rodinu... John se svými lidmi zatím najde plastického chirurga, který Sólistovi zhotovil poslední podobu a identifikuje ho. Sólista mezitím likviduje Changa, ale jeho ženu s dcerou zabít nedokáže. Proto musí zabít několik Shiroových mužů, aby o tom nemluvili. Do města přilétá sám Shiro. John ho navštíví a informuje ho o tom, co se stalo v Changově domě i o tom, že Sólista, který pro něj pracuje, zabil i jeho muže a nechal odejít Changovu ženu. Shiro se Sólisty hodlá zbavit... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica bola dosť podpriemerná a opakoval som si, že toto je to čo sa dá spraviť so spojením Statham a Li? Druhá polovica odpovedala, že toto je ono, súboje, streľby a autonaháňačky. A vtedy som si uvedomil, že bez tej prvej by to nešlo a nakoniec bol z toho super akčňák, pripomínajúci zlaté 80. roky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénáristé podle všeho nemají špetku slušnosti a přichystali si pro nás jednu velkou, šťavnatou a nutno podotknout i úsměvnou, pointu. Zatlačte slzu a tohle si nepouštějte!! Jason Statham jako kamenný kretén s policejním odznakem té superextra třídy, Jet Li jako nehrající „padouch“, co pobíhá mezi šéfy jednotlivých triád. Společně je pojí akční scény, na které je divák náležitě natěšen. Ovšem chyba lávky. Není tu snad jeden zajímavý záběr, jedna originální sekvence, vše jen nezručně sestříháno do nezáživné podoby, kdy kamera, která už dávno není v kurzu, neví kudy kam, připomínajíc to horší z filmografie Stevena Seagala!! Jen tak dál, pánové, a brzy po Vás budou štěkat už jen producenti oněch Seagalových „pecek“!! Kašlu na to, pro značné zklamání ani ty odpovídající ** nedám!! ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Ľudia, čo vám na tom tak vadí? Už ste zabudli na hlúpučké béčka aké točil Van Damme alebo Seagal? Pritom to nie je o nič horšie ako The One kde sa títo dvaja už stretli no Statham od vtedy na rebríčku stúpol takže tento krát je Leemu rovnocenným protivníkom. Ako vidím rozuzlenie príbehu niektorý nezvládli. Pre mňa to bolo príjemné zadosťučinenie nezáživného priebehu a s blížiacim koncom som si film užíval stále viac a viac. Statham aj Jet sú proste nástupcovia akčných borcov rokov predchádzajúcich ktorý dnes točia o mnoho podradnejšie filmy. Proste netreba čakať niečo veľkolepé a zapamätaniahodné. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Průměrné dílko s Jasonem Stathamem a jeho dobrým protihráčem Jet Li. Vesměs mohlo být vše lepší, jenže problémem je špatný střih a kamera, která v momentech gradace začne být značně chaotická a nekoukatelná. Dalším z problémů je pak rozkouskovanost děje, který nedokáže udržet stálé napětí a v neposlední řadě stupidní konec. Sečteno podtrženo nenudil jsem se, myšlenka dobrá, ale neplnohodnotně využitý potenciál. * * * ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nesouhlasím s místní většinou. Potřeboval jsem se ve vypjatém období odreagovat, na akční filmy se příliš nedívám, ale když v nich hraje Jason Statham, udělám výjimku. A tenhle film mě vůbec nezklamal, mělo to hlavu a patu, žádná bezduchá vyvražďovačka, Jet Li byl Stathamovi skvělým protihráčem, hudba byla našlapaná a závěrečný zvrat mě dostal. Je mi líto tolika negativních ohlasů. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Původní název filmu zněl Rogue. Ten však studio Lionsgate posléze změnilo na stávající War, aby tak předešlo záměně s krokodýlím thrillerem studia The Weinstein Company, jež do kin vstupoval v tomtéž období pod stejným originálním názvem Rogue (2007). (Conspi)
  • Motocykl, který řídí Jet Li, se jmenuje Hellcat a jeho výrobcem je Confederate Motor Company. (Nedhelborn)
  • V několika následných rozhovorech Jet Li uvedl nespokojenost s filmovým výsledkem a produkcí filmu. Zašel v kritice tak daleko, že film označil slovem „sucked“. Režisérským schopnostem Phillipa G. Atwella údajně nedůvěřoval od samotného začátku a dle svých slov mizerný výsledek předpovídal již v průběhu samotného natáčení. (Conspi)

Reklama

Reklama