Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který si užívá života plnými doušky. Pak však dostane podivný e-mail se jmény minulých i budoucích milenek, a je mezi nimi i kráska zvaná Smrtící Nell (Winona Ryderová).
Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který má krátce před svatbou s atraktivní a bohatou Fionou. Má všechno, co si jen v životě může přát, ničím se příliš netrápí, a když mu snoubenka nestačí, vždy je připravena nějaká ta náhradnice. Roderick si prostě užívá života plnými doušky. Jednoho dne však dostane podivný e-mail se seznamem 101 jmen. Po přečtení pochopí, že se týká nejen dívek, se kterými kdy něco měl, ale i těch, s nimiž ho milostné hrátky teprve čekají. A když zjistí, že se nachází teprve ve třetině seznamu a zanedlouho narazí na sexuální příležitost, která je další v pořadí, vůbec se nebrání lákavému osudu. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, že by se měl zaplést i s velmi obávanou kráskou (Winona Ryderová), přezdívanou Smrtící Nell… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že nápad byl docela zajímavý. Mladý muž, který má spokojený život a těsně před svatbou dostane záhadný seznam žen, se kterými spal a které jsou teprve na řadě. Ze začátku to byla docela sranda i když nebylo moc věrohodné, že se na ženu jen podíval a už s ní měl sex ale v pozdějších fázích se film začne tvářit nebezpečně vážně, nastoupí nuda a závěr byl hodně podivný. Nakonec to byla jen ztráta času. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přestože bych svůj uspěchaný rodinný život nevyměnil za 101 seznamem daných přijímatelek mého spermatu, tak mé, kdysi svobodomyslné, JÁ pociťovalo v úvodu jistou závist. Ta však rychle klesala úměrně hrdinovou trápení s vlhkými klíny a z vynikajícího námětu tak zbyla pouze rutina, kterou se musí hlavní hrdina prosouložit až do předem avízovaného klína. Abych jen nehaněl, tak musím složit hlubokou poklonu nadrženým jeptiškám, protože jejich scéna měla tu zábavnou příchuť, kterou měl mít celý film. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

"Son, have you fucked her yet?" to mě fakt pobavilo. Proč jsem si vybral tenhle film? 2 důvody - samotný příběh a pak Winona Ryder. Když jsem si četl obsah filmu, byl jsem nedočkavý na zpracování - trochu mě zklamalo. Úvod byl na můj vkus moc zdlouhavý, předpokládal bych spíš stručnější přehled nezajímavých vztahů, abych se dřív dočkal hlavního děje. Ale jo, holky byly pějný :). "Komedie" - no, zas tak moc jsem se nezasmál, naštěstí postupně film trochu zvážněl, a proto dávám 3*. A Winona? Moc prostoru nedostala, ale i tak se mi líbila. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hehe, dost dobrá zábava. Několik fórků je tam dost vychytanejch, že jsem se musel smát nahlas, což se mi často nestává, když se na film dívám sám. Něco tam zas bylo přehnaný, ale vesměs mě to bavilo. Simon Baker působil přesně, jak působit měl - namyšleně, že je takovej hezoun - ale sympaticky. Škoda, že Winona Ryder si tam moc nezahrála. No prostě - není to obyčejná trapná americká komedie, je to dobrá a origoš komedie. Prst hrochovi do prdele bych za to nestrčil, ale spokojenost je na mojí straně. PS: znalce Scrubs potěší, že tam hraje janitor (údržbář) - Neil Flynn ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Vtipné. Nechápu proč, sarkasmus přece nikdy vtipný nebyl. ____ ODKAZY ____ http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM , http://www.youtube.com/watch?v=jvjDr8KKtsE ____ Týpek mohl být nesmrtelný, stačilo nemít sex. ____ SPOILER ____ "pak jsem si přečetl v novinách ... včera Death Nell zabila týpka (--- toho se kterým včera mluvil) ... ne, tohle ne, ale tohle ... holka X je ve městě (--- holka, kterou má další na Seznamu těch, se kterými se vyspí)" ____ Týpek1 "dostal jsem mailem datum, den, měsíc, rok, jaj super to bude, zamluvil jsem si hotel abych si to užil" - Hrdina "Počkejte, vy jste dostal mailem datum (což znamená že ten den umřete) ? ... Další drink je na mě.", oba uvidí krásku Death Nell jak vchází. ____ Hrdinova matka s otcem s kyslíkovou maskou (tedy chtějí vidět syna v chomoutu a vnoučata, ASAP) : "Už bylo na čase!". Tím jak se bezdomovec svalí z lavice (mrtvev?) se odrkyje nápis "Už bylo na čase!". ____ ... atd ... ____ DODATEK ____ Konec. Hmm, tak vtipný konec jako je v Romeo A Julie tu není. I když smysl to dávalo, win-win konec, dobrý konec http://en.wikipedia.org/wiki/Win-win . ____ DVD ____ Rozhovory. Daniel Waters. A kurva! Je to týpek co tohle napsal a natočil (což zajímá nejspíš jenom mě) a napsal i http://www.csfd.cz/film/13018-demolition-man/ (což by mělo zajímat tebe jestli jsi to neviděl/a). Nový postup jak najít dobré filmy - jít po scénaristech a spisovatelích (což je zajímavé pro oba). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Skutečné jméno Smrtící Nell (Winona Ryder) ve filmu zní Gillian de Raisxová. Jméno je parafrází na středověkého francouzského šlechtice jménem Gilles de Rais, který bojoval ve vojsku Johanky z Arku, avšak poté se vrátil na své sídlo, kde měl údajně provozovat nezřízené sexuální orgie končící vraždami žen a dívek, které předtím znásilnil. Při církevním vyšetřování byl z těchto zločinů usvědčen a roku 1 440 popraven, ačkoli se dodnes vedou spory, zda se nejednalo o pouhý komplot, aby se církev mohla zmocnit jeho rozsáhlého majetku. (Morttuus)

Reklama

Reklama