Reklama

Reklama

Rozvedená pětačtyřicetiletá Rosie je scénáristkou televizního seriálu pro -náctileté You Go Girl, pracně chytá výrazivo od své třináctileté dcery Izzie, a vůbec se snaží ze všech sil udržet krok s mladšími ve světě, který mládí tak nezřízeně a nekriticky preferuje. Její pořad ztrácí na ratingu, ale v pravou chvíli se objeví přitažlivý a šikovný mladý komik Adam, který by jej mohl zachránit. Navíc věnuje dosud velmi atraktivní Rosie  romantickou pozornost - což ji sice velmi lichotí a těší,  zároveň se však cítí být  vůči značně mladšímu (Adamovi je 29) muži v pozici nevýhodné a velmi zranitelné.  Kromě toho musí Rosie ještě bojovat s intrikami sekretářky Jeannie a řešit milostné problémy Izzie, který se právě poprvé zamilovala. Romantické komedie ale končívají šťastně, a tak se Rosie přesvědčí, že Adamův zájem o ni je opravdový, a dokonce díky němu získá novou práci poté, co její seriál jde definitivně do kopru. A když i Izzie dokáže získat pozornost svého vyvoleného, je všechno - aspoň pro tuto chvíli - v nejlepším pořádku... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (124)

larelay 

všechny recenze uživatele

Vyborne som sa zabavala od zaciatku az po koniec. Michelle tato rola sadla uplne vyborne, dcera bola sikovna a vtipna a mlady, tak ten bol fajn streleny. Cele to bolo priitiahnute za vlasy, ale ako celok to fungovalo. Do toho skvela hudba a za parodie piesni Britney a Alanis davam o jednu hviezdu viac :) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Roztříštěnější komedii, ve které až do konce není úplně jasné, co a v jakém žánru má představovat, aby člověk pohledal. Naštěstí se tím film zároveň neubírá pro romantický žánr cestou běžnou a k záchraně má nadmíru sympatické herce (půvabně ztřeštěná Pfeiffer, komediální šílenec Rudd a pubertální Saoirse Ronan) s nevídaně jiskřivou chemií. Tak moc, že mít je ve filmu se stejně odhodlaným scénářem a režií, bylo by zaděláno na další klasiku. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Film má sice obyčejný námět, ten je ale tak rozjařeně a rozjasněně podáván, že mě dokázal bavit po celou dobu. Děj se sice příliš nikam nevyvíjí, ale zase ani nezůstává stát na místě. Čtvrtou hvězdičku uděluji za skvělé herecké obsazení ústřední trojky, která celou komedii úspěšně táhne. Přitažlivá Michelle Pfeiffer, opět sympatický Paul Rudd, jehož postava na mě po celou dobu působila tak roztomile mazaně, jakoby měla něco za lubem a okouzlující, inteligentní dívka v rozpuku, v podání vzkvétající Saoirse Ronan:) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Miluju humor Amy Heckerling (především sérii Kdopak to mluví) a Michelle Pfeiffer, takže jasná volba. Spousta nadsázky a vtipných postřehů :) Plus dneska už hraje Michelle Paulovi nastávající tchyni, o což je to vtipnější. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie par excellance! Dobře, není to originální Láska Nebeská nebo kouzelná Amelie z Montmartru, ale typicky oldschoolová podívaná, kde jen a jen září Michelle Pfeiffer, která i přes svůj věk vypadá krásně. Občas lacině sjíždíme nahoru a dolů, tvůrvci se snaží vytlačit co nejvíce emocí, i když výsledek je přinejmenším křečovitý. Scénář nevyniká, ale spíše zapadá do kaškatulkovanosti tohohle žánru. Při srovnání s Prime vychází takhle novinka o hodně lépe, Rudd je spíš bavič než loverboy, proto se hodí i žánr komedie, občas zazní slušná hláška nego vhodný gloss. Ronan už v Pokání ukázala, že v ní dřímá velká hvězda a tady se ale jen vezla na vlně své drahé "maminky". Přesto dávám plný počet, protože role Michelle byla opravdu osvěžující a v tu chíli jsem takovýhle film potřeboval. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Korektná romantická komédia - točí sa okolo: "...ľúbi ma, neľúbi ma..." a fungujúca na diváckych emóciách (presnejšie na samoúčelnom humore). Scenár by sa dal prerozprávať jednou vetou a tak je film preplnený jednotlivo vtipnými (kde tu parodickými) scénkami. Z filmu ide strašná pohoda a pozitívna energia, čo je jeho najsilnejšia stránka. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Klasika žánru, která naprosto splňuje všechny požadavky na typický oddychový kousek a rozhodně nepřináší nic nového, ale zároveň nepůsobí kýčovitě a zas až tak ohraně. Navíc jsou tu sympatičtí i oba hlavní představitelé, takže je poměrně vysoká šance, že se tenhle film (narozdíl od mnoha jiných ze škatulky romantická komedie) tak rychle nevytratí z paměti. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Devětačtyřicetiletá Michelle Pffeifer hraje čtyřicetiletou, která se vydává za sedmatřicetiletou, aby přes nesouhlas "matky přírody" sbalila devětadvacetiletého Rudda. To je v podstatě celý děj. Dále už se pak hovoří pouze o mnoha plastických operacích, jimž podlehl zejména osobitý exmanžel Jon Lovitz. Přestože se na Pffeifer stále skvěle kouká a Rudd s Lovitzem každý po svém slušně šaškují, tak výsledný dojem bohužel nepřekročil hranice průměrnosti. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Toto je film pre ženské po 45ke , ktoré majú depky , že nevyzerajú dobre a sú tak zúfalé , že ked im 25 ročný floutek povie , že sú sexi , tak sa tvária , akoby boli jeho máti , a potom tiež pre gayov , ktorí sú pre tieto ženské najlepšími kamarátkami vo chvíľach osamelosti pri sviečke a fľaši červeného vína ! Nie som ženská , ani po 45ke a už vôbec nie homokláda , ale toto mi úplne zmenilo chémiu v mozgu a o to mi šlo , a tak dávam plný počet !! Paľo Rudd je vynikajúci v tomto filme : " Toto nemôže fungovať . Ja viem , podme dozadu . " , Pfeifferka taky válí a dokonca mi nevadilo ani to , že tam na konci jebli tú scénku s tou malou Izzy a tým prckom Dylanom !!! Hovorím ... za čistých päť !!!! ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Po 20 minutách jsem myslel, že to vypnu, pak se to rozjelo, ale žádná velká sláva to nebyla. Slabší chvilky se střídaly s lepšími.... Víc jak 2* nevytáhnu... 55% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie nejen pro ty, co milují ženy nebo muže rozdílného věku... :-) nebo taky menší příklad toho, že láska kvete bez rozdílu věků...hlavně, když dobře vypadáte, že jo?! :-) A že to Michelle seklo! Paul Rudd byl hooodně vtipný a mlaďunká Yasmin Paige chytřejší, než všechny ty "modelky" na jevišti. :-) 70% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbinka s jedním skvělým dialogem Lovitz-Rudd-Pfeifferová, několika vtipnými hláškami glosujícími partnerské vztahy a zákulisí televizních seriálů, zářivými barvami a občas mile kolísající mezi ztřeštěnou komedií a romantikou. Pobaví, zažene chmury, ale v mém případě nic, co bych si toužil někdy zopakovat. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu menej tradičná a trochu viac vtipná romantická komédia od režisérky POZRI KTO TO HOVORÍ, ktorá má skvelú a krásnu Michelle Pfeiffer... (inak čím je staršia tým je stále lepšia)... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice příjmená, v rámci žánru originální a po celou dobu optimisticky vyhlížející romantická komedie, která ukazuje, že i ženy před padesátkou můžou randit. Alespoň pokud vypadají jako Michelle Pfeiffer. Popravdě jsem k filmu ze začátku shlížel skepticky a prvních pár minut mě docela vyděsilo ale naštěstí se to hodně rychle změnilo a já se ýborně bavil. Film krásně utíká a i když zde nejsou scény, u kterých by se divák plácal smíchy do kolen po celou dobu se bude příjemně bavit a s úsměvem na tváři prožije velice pěkných 90 minut. Celý film táhnou opravdu výborně vybraní herci, kteří v rámci romantické podívané podávají výborné výkony. Michelle Pfeiffer nejspíše hodně pomohli maskéři ale nic to nemění na faktu, že vypadá pořád skvěle a její postava jí dokonale sedla. Co se týká Paula Rudda, tak ten velice potěšil v pro něj netypické roli, kdy své vulgární postavy z Apatowových filmů vyměnil za sympaticky potrhlého třicátníka (i když je ve skutečnosti jen o 9 let mladší než Michelle). U tohoto filmu si říkám, že je docela škoda, že Amy Heckerling natočila tak málo filmů, protože podívaná, která by mi tolik zvedla náladu jako se to povedlo tentokrát, tu hodně dlouho nebyla. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na Michelle vydržím koukat do zblbnutí, doslova je mi fuk, co se na na plátně děje, je to totiž, krom luxusního vzhledu, mimořádně zábavná, přirozeně vtipná ženská. Tahle komedie svoje mouchy má, ale je natolik střelená, že se vidět dá, protože chvílemi je vyloženě fajn. A mladinká Saoirse Ronan? Když vypálila Ironic? Byla vážně k sežrání. Bavila mě víc, než afektovaná Alanis, kterou jsem celou dekádu rušila skokem na každé rádio. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5..Prekvapivo nerušivé a čo viac miestami vychytávkovo vtipné, scenárista pár krát fakt perfektne trafil, až som sa musel z chuti zasmiať! Hoci na konci z toho poriadne srší "amerika" (rozvedený fotrovci plačú od dojatia na vystúpení ich teen dcérenky, ktorá nadobudla nové sebavedomie- MNAM!!!). Celkovo je to pohodička, celkom milá, nápaditá a -(nikdy by ma nenapadlo, že toto v živote napíšem) -Paul Rudd je fakt skvelý a zábavný:) Pohodový film... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na deštivé dopoledne, který dějově ničím moc nepřekvapí, velká originalita se nekoná, romantická šablona je stále stejná - má mě rád, nemá mě rád, ale potvrdí již dříve známou dobrou zprávu, že Michelle Pfeiffer je i ve svém věku stale sexy a v pohodě utahne cely film. ()

Související novinky

Michelle loví mladší chlapy

Michelle loví mladší chlapy

13.02.2008

Po delší odmlce se loni vrátila na plátna kin, aby ukázala, že ještě dokáže hnout mužskými poklopci. Jo, a taky je pořád dobrá herečka ;-). V nadcházející romantické komedii I Could Never Be Your… (více)

A „půvabné kosti“ získává...

A „půvabné kosti“ získává...

18.07.2007

Zapomeňte na Dakotu Fanning stejně to pro spoustu z vás bude úleva ;-). Nejzářivější dětskou (nebo spíš teen, je jí 13 a roste jako z vody) hvězdou budoucnosti bude irská dívenka jménem Saoirse… (více)

Reklama

Reklama