Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesor anglické literatury Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid) ztratil po smrti své manželky smysl života a stal se z něj zatrpklý a sebestředný muž, který se chová nepříjemně ke svému okolí. Rozhádal se s nevlastním bratrem a je lhostejný ke své dospívající dceři Vanesse, která žije navzdory svému mladému věku osaměle a bez přátel. Lawrence začne prožívat vnitřní proměnu ve chvíli, kdy potká svou dávnou studentku Janet (Sarah Jessica Parker). Stárnoucí profesor po letech poznává lásku, kterou musí zaujmout jinak, než svými literárními znalostmi a intelektuálními frázemi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

To byla ale šílená rodinka..Podle mě dost dobrý film, který by byl lepší nebýt Dennise Quaida, který byl nudný a nezábavný. Jeho vztah s Janet je mi taky záhadou..Robotická dcera Ellen a adoptovaný bratr byli skvělí. Pár super scének se našlo, takže 4*. Bohužel je to zase jeden z těch filmů, kdy mě více zajímají vedlejší postavy než ty hlavní. ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o příliš chytrém a nafoukaném profesorovi, který ztrácí kontakt s realitou, se studenty a se svými dětmi. Jeho lhostejnost však rozvrátí živelný a přízemní adoptivní bratr, který všechny členy rodiny donutí k zamyšlení o hodnotách a prioritách v lidském životě a navíc spí v červeném bodíčku s dírou na zadku. :) ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark Poirier .. Kapku nanudlejší, přímé "přechytralé" drama. Natočené bez nějakých výraznějších scén vybočujících z poklidného tempa vyprávění, proloženého jímavou hudbou, které naštěstí zdobí alespoň skvělé herecké výkony, když už scénář ani režie neuchvátí. Ellen Page je jako strojově chladná studentka výtečná, podobně je na tom její otec Dennis Quaid. Sarah Jessica Parker si jede jen to svoje sexměstovské tváření zato Thomas Haden Church boduje nejen holým zadkem. Komedii v ději však budete hledat stěží, takže pozor, pokud padne výběr tohoto filmu kvůli jeho žánrovému zařazení. ___ To O*R*I*N: nejmenovaného? Tím údajným maloměstem je Pensylvánský Pittsburgh a zmínka o tom padne i ve filmu. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film mě opravdu potěšil a trefil se do noty. Nevím, jak to vidí ostatní, ale postava Sarah Jessicy Parker mi přijde nezajímavá a téměř zbytečná, její výkon oproti ostatním nevýrazný. Pravděpodobně způsobeno nedostatečným prostorem, který Parker pro svou postavu dostala. Zato trojka Quaid, Haden Church, Page a jejich postavy, to už je jiná káva, velmi dobře napsány, chytře zahrány atd. Atmosféru dotvářejí zdařile nasnímané podzimní reálie nejmenovaného amerického maloměsta. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jsou tak chytří a přece… Poznají ten stav, kdy už mysl nepojme více informací a začne se bouřit proti nežádoucímu zahlcení..? Tím ukazatelem ke změně se tak stává strýček Chuck; jediný, který doposud neztratil spojení s realitou. Návrat pro: nabubřele zakyslého profesora Wetherholda, nesnesitelnou Vanessu a mírně váhavou Dr. Hartigan(Sarah pouze změnila prostředí, nikoliv umění přesvědčivosti), tak bude velmi nesnadné. Jak je nesnadné přebrat se tou přemírou inteligentních dialogů. ()

Galerie (64)

Související novinky

Prequel k 300 našel režiséra

Prequel k 300 našel režiséra

17.07.2011

Původně chtěl „předkračování“ ke svému hitu režírovat sám Zack Snyder, ale ten má teď spoustu práce s novým Supermanem a studio Warner Bros. se chce do starověkého Řecka (a Persie) vrátit co nejdříve… (více)

Režisér pro pátou Past?

Režisér pro pátou Past?

14.02.2011

Bruce Willis blouzní o další Smrtonosné pasti tak často, že jsme tomu postupně přestali věnovat pozornost. Najednou se ale zdá, že studio 20th Century Fox hodlá přitlačit na pilu. Najalo totiž… (více)

Reklama

Reklama