Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesor anglické literatury Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid) ztratil po smrti své manželky smysl života a stal se z něj zatrpklý a sebestředný muž, který se chová nepříjemně ke svému okolí. Rozhádal se s nevlastním bratrem a je lhostejný ke své dospívající dceři Vanesse, která žije navzdory svému mladému věku osaměle a bez přátel. Lawrence začne prožívat vnitřní proměnu ve chvíli, kdy potká svou dávnou studentku Janet (Sarah Jessica Parker). Stárnoucí profesor po letech poznává lásku, kterou musí zaujmout jinak, než svými literárními znalostmi a intelektuálními frázemi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

indiana jones

indiana jones (hodnocení, recenze)

Poměrně dobrý film, který pouze ztrací svou sílu na rozvláčněném ději.Jinak Dennis Quaid je skvělý, Ellen Page ale Sarah Jessica Parker teda nic moc

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

D.Quaida zrovna moc nemusím, ale musím říct, že tady se mi líbil a řekl bych, že odvedl dobrou práci. E.Page samozřejmě opět skvěle. Kvůli ní jsem se na ten film taky podíval, jinak bych do toho ani nešel... Ale už bych ji chtěl vidět i v nějaké jiné roli než jen intelektuálku, rebelku nebo obojí v jednom. I když si ji nedokážu v jiné roli představit, ani co by to mělo být. Uvidíme v ,,Inception,,. Adoptivní bratr Chuck je dobrá postavička, celkem vtipná. Je to čistě průměrné ''drama'' ... žádná bomba, ale tak nějak jsem se u toho nenudil. Občas jsem se i zasmál : ,,A nezapomeň...Mrzí mě to. Miluji tě!'' :D

UN

UN (hodnocení, recenze)

nevravim ze je problemove ale vacsinou je horsie nez u dvd tak som to chcel povedat

Schobul

Schobul (hodnocení, recenze)

To neplatí vždycky, ve většině případů je tam i naprosto bezproblémové audio, např. z line-in vstupů do sluchátek - z kin, které to umožňují. Nebo z původního zdroje, jako je obraz R5. CAM audio se tam totiž přidává v okamžiku, kdy ve zdroji je jiný, než anglický (originální) zvuk. Jo, a retail dvd se označuje jako R1, pro ty, co čekají až na final verzi ;-)

UN

UN (hodnocení, recenze)

R5 = dvdrip kvalitou videa ale zvuk tam je este z cam verzie

Agoran

Agoran (hodnocení, recenze)

jj, ja vím.. Koukal jsem na sample a je to perfektní kvalita (o tom, že pak ten samý zdroj se používá pro DVD jsem nevěděl, ale myslím si, že to tak většinou není - to už by studia příliš konkurovala sama sobě). Jen jsem puntíčkář a čekám raději na nějakej "finálnější" release. Třeba u tohohle filmu bych si počkal i na kino kdyby jsme neměli tak debilní distributory...

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

jo, jasne .... ale R5 je kvalitativne v naproste vetsine totozny s dvdr1pem (z vlastni zkusenosti) a R5 se vetsinou i beze zmeny uziva jako zdroj pro DVD. imho tedy R5 = dvdrip . vicemene (a spis vicevice)
http://en.wikipedia.org/wiki/R5_(bootleg)

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Sakra.. Vraj vyjde DVD (čiže aj jeho Rip) až v auguste. To sa ešte načakám(e)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Agoran

Agoran (hodnocení, recenze)

Už se nemůžu dočkat dalšího filmu s Ellen... A tenhle vypadá obzvlášť zajímavě!

Související novinky

Prequel k 300 našel režiséra

Prequel k 300 našel režiséra

17.07.2011

Původně chtěl „předkračování“ ke svému hitu režírovat sám Zack Snyder, ale ten má teď spoustu práce s novým Supermanem a studio Warner Bros. se chce do starověkého Řecka (a Persie) vrátit co nejdříve… (více)

Režisér pro pátou Past?

Režisér pro pátou Past?

14.02.2011

Bruce Willis blouzní o další Smrtonosné pasti tak často, že jsme tomu postupně přestali věnovat pozornost. Najednou se ale zdá, že studio 20th Century Fox hodlá přitlačit na pilu. Najalo totiž… (více)

Reklama

Reklama