Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík vyznává lásku hezké dívce, bohužel umírá v tentýž den. Jeho matka, zabývající se restaurátorstvím se s tím nechce smířit a syna oživí díky knize Voodoo. Bohužel netuší, jakou chuť k jídlu mají takové Zombie a to v tak mladém věku. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po docela dlouhé době jsem konečně zhlédl film, který se maličko vyhoupl nad průměr. Začátek sice moc nadějně nepůsobil (šel spíše v duchu teenagerské komedie), ale jak začalo zombíků přibývat, hladina zábavnosti se radikálně zvýšila a vyvrcholila ve scéně se sekačkou, u níž na Braindead nevzpomenout jednoduše nelze. Oceňuju taky poměrně sympatické hrdiny a dobře vypadající gore. Dvěma slovy: příjemná zombiárna. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je dopředu jasné, že se jedná o Poloamatérský Film.. Ze začátku jsem myslel, že se jedná o nějakou Upířinu nakonec to byl Zombie Horor.. Plno krve.. Ale tenhle film je příklad toho.. Kdy krev vyvolává Záchvaty smíchu.. Nikoliv Znechucuje či nadchne.. Amatérská Práce... Film naštěstí Ubíhá Rychle.. Jsou tam dvě krásné Holky:) Koukat se na to dá.. Ale spíš bych to nedoporučil! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to až zas tak zábavný jak sem čekal, hlavně teda ze začátku, kdy se nic moc neděje, nepadne skoro žádná hláška a vtipný situace by se daly spočítat na prstech jedný ruky bez prstů. Nicméně druhá půlka už je daleko hodnotnější, kdy zombáků, mrtvol a vnitřonstí přibývá geometrickou řadou, tu a tam se objeví nějaká solidní hláška nebo vtipná scénka, až to nakonec vyvrcholí naprosto úžasnou sekací sekvencí, která mi připomněla starej dobrej Braindead a jeho sekačkovou párty v závěru, to bylo parádní. 3,5* ()

petero 

všechny recenze uživatele

"Mäsko!" Zombie komédia zo školského prostredia, odkazujúca záverečnou kosačkovou scénou na Braindead, si ma získala hlavne vtipnými hláškami. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Málo bizarní, málo šťavnaté. V závěru se sice objeví pokus o gore masakr, ale děj k němu spěje šouravými krůčky. Řada likvidačních akcí je bez nápadu i vtipu. Jak si vystrčený zadeček říkal o řádný kousanec, či utržená hlava se nabízela k fotbalovému utkání...žel, nic z toho se nekonalo. Nakonec i ručky v sekačce prozrazovaly latex z Číny, a tak jen vnitřnosti budily dojem opravdovosti. K Soumraku mrtvých to má hodně daleko, snad i Mrtví k snídani pobavili více. Nejvtipnější tak byly titulky Livingdeada: ,,Nemusí se ti to oplatit. Já pohledam Jessicu. Těším se, že jsem přežil. Těžko zvládatelné. Mdlosti. Vyblbovat...." Mrzí mne, že neumím zdatně anglicky a že když si s překladem dá někdo práci, nepohlídá si, aby dialogy nebyly jak od neandrtálce. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to je jako pěkná teen komedie, která se asi v půlce zvrtne v totální zombie masakr, kde se nešetří litry prasečí krve a vnitřnostmi. Nechybí zde pár trefných hlášek, film uběhne jako voda a finální masakr potěší. Je to sice volovinka, která nenabízí nic nového, ale na jedno kouknutí v neděli večér to úplně stačí. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Není to nějak extra vtipný, párkrát jsem se zasmál. Takový Doghouse byl určitě lepší. Scéna na konci mi jako vám všem taky připomínala Braindead. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Smíchy jsem neexplodoval a hlášky si nepamatuju, navíc jsem se ze začátku trochu nudil. Jenže jakmile přišlo první ham, který spustilo sérii krvavejch zombie rvaček vrcholící sekačkovou řežbou, spokojeně jsem mlaskal. A to se počítá. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnohých zástupcov komediálneho ( resp. odľahčeného ) zombie žánru zo začiatku Milénia. A  rozhodne veľmi vtipný, čo mal byť zrejme primárny pohľad.  Aspoň občas to gore ušlo. ()

Nutrička 

všechny recenze uživatele

Nenazývala bych to zombárnou. Spíš je to sympatická romantická komedie s pár napínavými momenty a dávkou nadhledu. To vše v příjemném anglickém prostředí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zas nechal jednou nachytat místní propagandou, hlásající úžasnou zábavnost a krvavost celé této prdíkoviny. No a ve výsledku to byla nuda, jako ta pověstná kráva! Takto si totiž já rozhodně zábavný a krvavý horor nepředstavuji. Na to, že to má něco málo přes hodinu, mi to přišlo neskutečně dlouhé a utahané. Do poloviny filmu se prakticky neděje vůbec nic, banda puberťáků kecá o holkách, čímž se tak jedná jen o čistě nevtipnou teen komedii, v druhé polovině, respektive druhé půlhodince se pak sice ke slovu přihlásí už i nějaké to hororovější kořeníčko, ovšem se kterým se stejně poměrně dost šetří, a když už na něj přeci jen dojde, krom toho, že není ani trochu zábavné, postrádá navíc i styl a grády. Nehledě nato, že spíš než o brutálnosti a násilnosti je to celé o hodně velké nadsázce, kdy jsem častokrát vycítil až známky zesměšňování. Prostě tvůrci to celé na mě pojali až s moc velkým nadhledem, takže můj dojem z Boy Eats Girl je, že místo seriózní zombi řežby jsem dostal nezábavnou zombi parodii. Co se týče efektů, ty byli poměrně zručně vytvořené, herci pak byli také vesměs sympatičtí, tedy až na hlavní hrdinku, Samanthu Mumbu, jako celek to na mě ale nezapůsobilo vůbec dobře, nudný děj, málo krve, trapné postavy způsobující hodně nefunkční humor, pro mě se zkrátka jedná jen o velmi slabou hororovou komedii. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Teda, to bylo ale milé překvapení. Moc příjemná hororová komedie. Příjemné obličeje, příjemná hudba a pohodový příběh. 3* by bylo málo. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně k tomuto snímku dostal .... a ? Nic moc :-( A to i přes to,že můj nejoblíbenější film je Shaun of the dead, tak jsem chtěl dát této zombie-komedii šanci! Myslím,že by se z toho dalo vytřískat víc. Někdo tady psal,že ve filmu jsou k vidění super masky, strašně moc krve atd. Žádné super masky jsem neviděl a krev vypadala jako hoooodně poředěný kečup. Sorry maximálně 40%! ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Sice o chlup lepší než podobná teen nuda Dance of the Dead, ale holt pořád nuda. I když je pravda, že tady jsem se alespoň trošku zasmál, což u prvního jmenovaného myslím neproběhlo ani jednou. Ta závěrečná fašírka za pomocí traktoru technických služeb nebyla zas až tak špatná:) ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná hororová blbůstka, která sice dokáže pobavit, ale místy i slušně nudí. Boy eats girl má dva zásadní problémy. Ten první je, že někteří herci typově absolutně nesedí na své role. Dva příklady za všechny: Největší školní ranař vypadá, že mu táhne na 40 a není ani tak drsňák jako spíš trapák. A místní školní krasavice svým zjevem nejvíc připomíná přestárlou ruskou nevěstu přes internet. To by se ale dalo nějak překousnout, co je podstatně horší je fakt, že se v první polovině filmu vlastně nic neděje a je to v podstatě nuda. Díky Bohu za to, že druhá půlka je podstatně zábavnější a nutno dodat, že i krvavější. Rázem tu tak máme pořádný masakr, kde ruce i nohy lítají vzduchem, červenou se nešetří, najde se tu místo i pro řádně černý humor a ve finále dojde i souboj zombies vs. řezečka na dřevo (nebo co to je). To dokáže spravit dojem, ale i tak se žádný zázrak nekoná. 3* s odřenýma ušima. ()

Lachtan44 

všechny recenze uživatele

Sekačková scéna na konci filmu je naprosto dokonalá - tenhle "nářez" :-) je povinnost pro každého fanouška zombíků... ()

Reklama

Reklama