Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Yamato Akitsuki se přestěhuje kvůli studiu k tetě do Tokia. Ta vede ubytovnu pro dívky a Akitsuki se stává jejím jediným mužským obyvatelem. Krátce po nastěhování spatří Asahinu Suzuku, skokanku do výšky, která mu okamžitě učaruje. Záhy se štastně ukáže, že Suzuka je jeho sousedka. Jenže po Akitsukiho lásce zase touží Sakurai Honoka. Jakpak se asi tento milostný trojúhleník rozplete? SUZUKA je především seriál o lásce a trochu i atletice, navíc obsahuje i určité množství humoru. Seriál je určen věkové skupině náctiletých. (Subjektiv)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Možná jsem zrovna měl nějaké megacynické období, ale tenhle seriál mě nudil. Jak by ne, když mě humor nedokázal rozesmát a jak to skončí mi bylo víceméně po pár dílech jasné. Seriál v podstatě má jen tři opravdu důležité postavy a to je na 26 dílný seriál většinou málo. Tady rozhodně. Za předpokladu, že by na seriálu zapracoval střih a půlka se vyhodila, šel bych s hodnocením o něco výše, takhle je to jen za dvě. Ze seriálů, kde se řeší nějaká ta láska, přesněji vztahy mezi muži a ženami, může anime nabídnout třeba Hachimitsu to Clover, Koi Kaze, Mahoraba, Kimi ga nozomu eien, Eikoku Koi Monogatari Emma či netradiční Kanon. Ty všechny považuji za lepší. ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Normálně, když se nemůžu rozhodnout jaké hodnocení mám udělit, se u anime zpravidla rozhodnu pro to vyšší, u Suzuky udělám vyjímku, protože na 4* to skutečně nebylo. Vinu na tom nese především první půlka seriálu, která je nezajímavá a k uzoufání nudná. Zbytek seriálu je už lepší, ovšem víc jak na 3* hodnocení vytáhnout nedokáže. Další věcí, která zrovna nepřispývá ke kvalitě seriálu jsou hlavní postavy. Akitsuki je nerozhodný ňouma, který neví co dělat. A Suzuka, která na první pohled vypadá jak jemná lilie se ke svému Romeovi chová jak stará harpyje, nechápu jak se do ní Yamato mohl tak zbláznit. Jo a na závěr bych podotknul, že Honoka je navíc mnohem víc kawaii než Suzuka co já bych za takovou holku dal... ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Napínavé romantické high school anime lehce švihnuté sportem. V tomhle případě lepší mangy, protože končí přesně v momentě, kdy bylo nejlepší skončit. Až na občas lehce odbytou grafickou stránku nemám co vytknout. ()

Angelos 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr anime já prostě můžu, škoda, že jsem výběrem těchto anime většinou dost omezen a to nejenom počtem těch kvalitnějších... Nicméně poďme k Suzuce, sám nevím, proč dávám *****, i když má tento seriál dost vad, například jeho délka by mohla být o pár dílů kratší, tak jsem se bavil a těšil jsem se na každý další díl, což je pro mě v hodnocení rozhodující. Sportovní "vložky" mě bavily a navíc udržovaly příjemné tempo seriálu. Pro mě slabších ***** a to i přesto, že jsem nebyl tak úplně nadšený závěrem. ()

Reklama

Reklama