Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. (oficiální text distributora)
Videa (1)
Kdy už lidi konečně přestanou být debilové a přestanou poslouchat a přiživovat ty nelogické,pokrytecké žvásty?Obzvlášt když jim je předkládají zkorumpovaní,bezpáteřní,darmožroutští a ještě k tomu úchylní (!!!!) hajzlové v čele s tím šaškem ve Vatikánu.Mě prostě pod pojmem církev vyskočí pojem zlo.Jenom at je žalujou a dřou z peněz (nakradených do poslední mince).Téma je za 5,zpracování na 3.PS:Kdyby toho ten hajzl litoval tak by spáchal sebevraždu.Že má vůbec tu drzost lézt před kameru.Hovado!! ()
Tak důležité téma by si zasloužilo lepší zpracování než jen hromadu mluvících hlav a statických fotografií. Takhle je to spíš dokument pro ČT2 než pro kina. Naštěstí s přibývajícími minutami, jak se budete ve věci a aktérech více orientovat, je film stále působivější, a konec se opravdu povedl. Někdo by se měl konečně vrátit v čase (asi tak o 2000 let) a zabít J.K. dokud byl ještě čas. ()
Z celej cirkvi a jej predstaviteľov, ktorí sa cítia povolaní komentovať a morálne nálepkovať ľudí tak ako im hovorí ich obmedzený mozog, sa mi dvíha žalúdok už dlhšie. Toto však bolo niečo neuveriteľné. Po všetkých stránkach. Silné a smutné. A vidieť tie úlisné, prasačie ksichty kňazov, ktorí o celom zneužívaní vedeli a priamo na kameru klamali až sa im z huby prášilo, bola už len poriadne trpká bodka za všetkým tým hnusom. ()
Takéto silné emócie dokáže vytvoriť len sám život. To, že je cirkev mafiánske zoskupenie s jediným cieľom a tým je zarábať vie mnoho ľudí. Mnoho je ale aj tých, ktorý slepo veria jej čistote a dávajú jej obrovskú moc. Moc, ktorá stojí dokonca nad zákonom. Keď sa už chce cirkev tak dištancovať od okolitých svetských vecí, prečo nezaviedla povinnú kastráciu farárov? Niečo na spôsob obriezky v židovstva, s ktorého pôvodne vzišla. Praktiky ktoré sú bežné v podobne hierarchicky fungujúcich drogových organizáciách fungujú aj tu. Nehľadiac na obete z radov zákazníkov obchody frčia ďalej takže nič sa nestalo, nikto nič nevidel a prípadne sa zaplatí mlčanie. Je smutné, že oči mnohým otvorí až rodinná tragédia. Jeden za všetkých, všetci za jedného...koľkých miništrantov skrýva potom vo vatikánskej kopke herr Sweinzinger? Do pekla pôjdu všetci papeženci bez rozdielu! Hnus! ()
Výborný dokument pro všechny pitomce, co se o vánocích ženou na půlnoční do "svatostánku" firmy, která by si klidně mohla na pokladničku u vchodu, kam jí důvěřivé tety bez špetky zdravého rozumu nahážou dvacetikoruny, nechat vyrýt velkým písmem.: Přispějte na právníky největšího homo a pedofilního klubu na světě. Tak pokud si ještě nejste úplně jisti, jak to v takové Vatikánské cosa nostře skutečně chodí, přijměte místo a sledujte. Desetitisíce obětí a svědků sexuálního obtěžování a násilí páchaného těmito "božími služebníky“ vám ve finále jistě budou vděčni, když si jako my o štědrý večer místo pomateného blábolení v kostele při svíčkách raději doma luxusně heterosexuálně zašukáte. ()
Photo © Lions Gate Films