Reklama

Reklama

Recenze (5)

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film se slabým dějem, špatnými herci a průměrnými streetballovými akcemi. Slabota, 2 hvězdy jen díky finálnímu zápasu. ()

answer 

všechny recenze uživatele

I jakožto striktiní fanoušek basketballu musím uznat, že je to ptákovina. Scény na hřišti jsou podprůměrné, i oko laika na první pohled rozezná, kdo je herec a kdo hráč. Film spoléhá jen na hrstku opravdových streetballových hráčů, kteří předváví akce na hranici science fiction. Čekal jsem kvalitní film s basketballem a dostal se mi víc než špatný příběh s nepříliž přesvědčivou hrou. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání, po shlédnuní traileru sem očekával film, ve kterém půjde hlavně o scény na hřišti, bohužel sem se jich dočkal v průběhu filmu jen opravdu málo. Od děje sem samozřejmě moc očekávat nemohl. Jednoduchá mnohokrát viděná zápletka, která se jen tentokrát nemotala okolo tancování ale kolem basketbalu. Bohužel však filmy jako Step Up nebo You got served nám ve svém žánru nabídnou užasnou choreografii, zde jsem se dočkal jen pár povedených kliček. Škoda... Jo a ten tlustý nikdy v NBA nehrál :D ()

Reklama

Reklama