Reklama

Reklama

Iron Maiden: Maiden England

(koncert)

Obsahy(1)

Záznam zachycující slavnou heavy metalovou kapelu Iron Maiden na turné k podpoře alba "Seventh Son of a Seventh Son". Kapela byla tehdy na vrcholu svých sil a přichystala na dlouhou dobu svou poslední gigantickou stage show. Naposledy zde také vidíme klasickou pětičlennou sestavu Dickinon / Murray / Smith / Harris / McBrain. (starbrejkr)

(více)

Recenze (10)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "Iron Maiden - Maiden England" vyšiel ôsmeho novembra roku 1989. Obsahuje týchto pätnásť skladieb: "Moonchild", "The Evil That Men Do", "Prisoner", "Still Life", "Die With Your Boots On", "Infinite Dreams", "Killers", "Can I Play With Madness", "Heaven Can Wait", "Wasted Years", "The Clairvoyant", "Seventh Son Of A Seventh Son", "The Number Of The Beast", "Hallowed Be Thy Name", "Iron Maiden". Je to záznam živého vystúpenia, na ktorom sa anglická heavy metalová kapela Iron Maiden predstavila v zostave: Steve Harris - basová gitara, Bruce Dickinson - spev, Nicko McBrain - bicie nástroje, Adrian Smith - gitara, Dave Murray - gitara. Predviedli úžasnú, dychberúcu show, plnú divokej nespútanej energie a prvotriednej heavy metalovej hudby. ***** ()

icedalaman 

všechny recenze uživatele

Jako každý koncert Iron maiden musím i tento ohodnotit maximálním počtem hvězdiček. Dobré vystoupení výborní fanoušci takhle by měl vypadat dobrý koncert. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší koncertní záznam Iron Maiden, když se do toho položíte, tak vám ani nechybí hity, které vznikly v 90. letech (např. Fear of the Dark). Super atmosféru tehdy vytvořilo 25 000 fanoušků. Už se těším 29.7.2013 do Prahy, kdy se aspoň částečně přeneseme do té doby, kdy vznikl tento záznam. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nic jiného, než pět hvězd nemohu dát! Viděl jsem "Mejdny" naživo třikrát a vždy to byl zážitek, na jaké se nezapomíná. Myslím, že tento koncert nebyl výjimkou. ()

Jaffaro 

všechny recenze uživatele

Iron Maiden sú proste cool. Milujem ich a vždy budem pretože vedia zo seba vydať nenormálne množstvo energie a parádnej muziky, čoho je tento ako aj každý ich koncert dôkazom. ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Famózní!!!Steve se sice po čase vyjadřoval dost odmítavě k příliš bombastické scéně,ale ta právě přesně vyjadřovala postavení kapely v tomto období.Na tomto turné byli Iron Maiden na absolutním vrcholu /poprvé,další měl přijít o dvě desetiletí později/ a z tohoto záznamu je to naprosto jasné.Výborný setlist,kapela ve skvělé pohodě a Bruce zpívající jako Bůh a Ďábel v jedné osobě.100 procent!!! ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Turné "Seventh Tour of a Seventh Tour" na podporu k ich podobne znejúcej platni, nanovo zremastrované a vydané s bonusovým materiálom v 2013. Ešte kvázi "mladíci" si to tam takmer dvojhodinovú showku krásne užili. U mňa nejde inak... proste ajron! ()

Whovian 

všechny recenze uživatele

Maiden na turné s jedním z jejich nejlepších alb - tomu se nedá dát nic jiného než plný počet. Trochu vtipně přehnaná scéna ( ty krápníky nebo co to má být), ale Bruce má, jako vždy, super spandexové gatě :D ()

Kollertak 

všechny recenze uživatele

Od úvodní Moonchild až po Sanctury je to potěcha pro uši. Tour k albu Seventh son of a seventh son se neskutečně povedlo a to dokonce v takovém stylu že s ním Iron Maiden vyhráli 1. cenu v Doninghtonu. Takhle má vypadat správný metalový nářez 🤘🤘. ()

Reklama

Reklama