Reklama

Reklama

Iron Maiden: Donington Live 1992

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jedno z nejlepších živých vystoupení této legendární kapely, avšak nastrčeno do jejich asi nejhoršího období. Koncert z dob, kdy metal znamenal pro mnohé hodně, kdy byl ještě na "vrcholu". Důkazem toho je téměř sto tisíc fanoušků, kteří se na tento svátek sjeli takřka z celé Evropy a to nejen proto, že to bylo napolsedy co viděli starou sestavu pohromadě. Koncert byl natočen v Castle Donnington. (ČSFD)

(více)

Recenze (12)

stration 

všechny recenze uživatele

Hallowed Be Thy Name, Fear of The Dark nebo Afraid To Shoot Strangers mají takovou atmosféru, kterou jsem viděl jenom hodně málokrát. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch slabších koncertů Iron Maiden. Sice výborný setlist, ale Bruce Dickinson tu nezpívá zrovna v optimální formě (v současosti - o 15 let později mu to zpívá o poznání líp) a prolínání černobílých záběrů s barevnými taky působí všelijak. Plus však patří závěrečnému překvápku v podobě výskytu Adriana Smithe ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Pár vecí by som mohol vytknúť, ale sú tak nepodstatné, že za akúkoľvek zmienku o nich by mi mohol na dvere zaťukať samotný Eddie a trocha ma postrašiť. So sekerou v ruke! ()

icedalaman 

všechny recenze uživatele

Každý koncert Iron Maiden stojí zato. ale když se to porovná tak tenhle je jeden z těch slabších kusů. Střih nic moc a playlist by taky mohl být lepší, ani Bruce nezpívá svoje maximum. Jen Janick gers, který více než nahradil Adriana Smitha na postu kytaristy vyniká. Takže celkově asi nejslabší koncert, ale pořád jsou to Iron Maiden nejlepší na živo hrací kapela světa. A na příštím DVD Rock in Rio to dokazují. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Super koncert, ale za mě je nejlepší Rock in Rio a v těsném závěsu Maiden England, proto za 4. Zajímavostí je, že závěrečné titulky jsou po základní části koncertu, kdy publikum čeká na přídavek, který po dojetí titulků začne. Originální využití defacto volného prostoru. ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Tak zcela jistě to není žádný hudební skvost.Což o to,koncert je fajn,byť v kapele to už v tu dobu skřípalo,ale horší je to technicky.Pořád to ale vypadá dost dobře ve srovnání s CD záznamem tohoto koncertu,kde je třeba "slyšet" i tříminutová pauza před přídavky!Nevím,zdá se mi,že si s tím tentokrát nikdo moc nevyhrál. ()

Reklama

Reklama