Reklama

Reklama

Recenze (5)

Karlos80

všechny recenze uživatele

Čtyři vyvrhelové pobijí hosty v luxusní restauraci, zmocní se celého podniku a podávají zákazníkům lidské maso! Eat the Ritch je vlastně taková hrubá Britská groteska-parodie, v níž mě jako divákovi, je do hlavy vtloukána nejen překvapivá pointa ale i hudba, kterou jestli se nemýlím tak snad nahrála známá heavy-metalová skupina Motörhead. Málo známý snímek od ještě méně známého režiséra, scénaristy i příležitostného herce, ale přesto zajímavý. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Alebo takto... Lloyd ft. Waters vs. Ritchie. Kto netrpí šedým zákalom, tak si len zo zvedavosti užije tento britský hybrid koncentrovaný do pipety v ktorej pláva Lemmy so svojím sklopeným mikrofónom a sir McCartney ako hosť zábavnej hostiny. Ostala som pobavená viac, ako len na tú 90minútovku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsi film Lemmyho Kilmistra, frontmana Motorhead. Zjavili sa tu aj Pol Mekkartny a Roby Koltrejn /Blazniva dovolena v Evrope 1985, Zlate Oko/. 92 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Drastická, hrubá, divoká a groteskní komedie, kde se střílí lidé šípy z luku, zastřelí prime ministra, upraví a podávají hostům. (50%) ()

Reklama

Reklama