Reklama

Reklama

Diamantoví psi

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lovců pokladů se vydává za dlouho ztraceným pokladem - buddhistickým diamantovým artefaktem nesmírné ceny, který je prý ukryt v mongolských horách. Hledači si jako průvodce najmou dobrodruha, bývalého vojáka americké armády, Ronsona. Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život… (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren na tom obalu sice vypadá dost svalovitě a nabouchaně, ale nakonec se v jistých bojích zachová dosti neohrabaně a už vůbec ne svalovitě, i když ty svaly má rozhodně tisíckrát vypracovanější jak můj pupek :D...Každopádně se dal na natáčení vlastních filmů a tento je jeden z dalších, které prostě jenom točí asi pro radost, protože jinak si to snad ani nedokážu vysvětlit. Není to vůbec žádný zázrak, spíš dost velká nuda, která ještě natočená tak bravůrně, že při kopancích se kamera motá všude kolem a já skoro nic nevidím. Nápad špatný není. Příběh se motá kolem pokladu, ale Dolph prostě nevypadá tak sexy jako na obalu, a já z něj nemám tak dobrý pocit jako ze samotného pojmu akční hrdina. Kam se na to hrabe takovej Jean Claude Van Damme. Možná právě proto taky tak hodnotím. Neorázná nuda, ale přežít se to dalo. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu se již nikdy nebudu dívat na akční filmy s Dolphem Lundgrenem. Já i sestra jsme znechuceni. To nebylo "Béčko", ale "Žetko" ! :-( ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Lundgren za poslední roky, teda aspoň z toho, co jsem zatím viděl. Kamenem úrazu je podle mě odfláklý budování drsnýho charakteru, jinak se ten film totiž nemá moc čím zachránit. Škoda, že to nejelo víc v duchu toho posteru a úvodních amatérských bitek. Těšil jsem se. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se film docela líbil. Není to sice kdo ví co, to je jasný, ale bavil jsem se. Přestřelky, sestříhaný bitky, Lundgren vypadá jak nějaký monstrum a nikdo proti němu nemá žádnou šanci. Prostředí, kde se film natáčel, je tradičně ubohé, prostě se šetřilo, kde se dalo. Jinak ale přestřelky dobře natočený, pořád se tak něco děje, takovej akční dobrodružnej film. Na konci jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. Ta jedna hvězda je zde za Lendgrena, starej obrovskej vysušenej ranař, ze kterýho jde strach už od pohledu ... ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně bez života, bez energie, bez špetky zábavy a s absencí i těch několika základních pravidel žánru. Kde je ten Lundgren coby hrouda zpívající v baru ruskou hymnu, ze které šel respekt a strach?? Chápu, není mu třicet, ale právě proto měl s natáčením už dávno praštit. Tady vypadá jako vylepanej Mongol s postavou vykazující první známky opravdového stáří, navíc v osobních soubojích je strašně pomalej. Ono vůbec úspěchem je, když ho v nějakém souboji alespoň na chvilku uvidíme v celém záběru, protože zdejší kamera definuje význam slova rodeo, a úhly, pod kterými zabírá scény, jsou mnohdy více než tupé. A žádná připravená choreografie, tohle je nefalšovaná a holá improvizace. Příběh sliboval podzemní chodby plné pastí (ty já rád), ale jejím průběhem jsem doslova zhnusen. Toto slovo mohu použít i při vzpomínce na herce. Rozpočet a výdělek celosvětově nejsou oficiálně uvedeny, ale dají se poměrně dobře odhadnout. 31 dolarů(rozpočet)/37 dolarů 50 centů(výdělek celosvětově)... tohle byl jakože vtip, ale nemohl jsem jinak, však uvidíte sami... jestli na to ale máte nervy, já nedoporučuju! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh o bývalom príslušníkovi špeciálnych jednotiek, ktorý dostane ponuku sprevádzať jednu expedíciu pri hľadaní vzácneho artefaktu a kvôli nedostatku peňazí to prijme. Ale o artefakt stojí aj skupina zločincov, ktorí sa nezastavia pred ničím. Spracovanie nie je najhoršie, úvod s nelegálnymi zápasmi vyzerá dobre, nasledujúca časť s cestovaním pôsobí ako z nejakého lacného cestopisu, ale dá sa to pozerať a druhá polovica je už prakticky neustála akcia. Akcie je tu pomerne dosť a je aj celkom dobrá. Nájde sa tu pár súbojov, ktoré sú celkom dobre natočené a pôsobia pomerne tvrdo, čo vždy poteší, prestrelky sú až na niektoré výnimky uveriteľné a občas poteší aj nejaká likvidácia nožom alebo zlomenina. Najviac sa mi páči nočná likvidácia štyroch vojakov. Z hereckého obsadenia zaujme Dolph Lundgren, ktorý tu je v dobrej forme, slušný hlavný záporák a príjemné ženské postavy. Inak väčšina vedľajších postáv je úplne nezaujímavých. Réžia a technická stránka pôsobia až príliš nízkorozpočtovo, ale film sa to snaží maskovať hlavne zvoleným prostredím, kde sa dá využiť taký syrovejší vizuál a až na niektoré úvodné scény mu to celkom ide. Nie je to síce nejaký výnimočný film, ktorý by si zaslúžil výraznejšiu pochvalu, ale fanúšika Lundgrena poteší a za posledné obdobie je tu rozhodne jeden z jeho lepších filmov. Objektívna kvalita filmu- 52%, film sa páči mne na 71%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naladený "skvelými" odporúčaniami v tunajších komentároch som si pustil tohto ochabnutého, starnúceho, šedivého akčného veterána. A vlastne celý film som len čakal, kedy znova kopne, či udrie, lebo z ostatnými elementami, ktoré tvoria akčný film ako celok sa tento ani len nestretol. A je škoda to ďalej rozpytvávať. Lundgren sa rozpytval sám. A zaživa. 25%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Obal DVD klame, ako uz spomenuli ini uzivatelia. Obcas sa na nejake tie strielacky alebo bitky dalo pozerat, ale inac to bolo nudne, nezazivne a posobilo to dost amatersky. Skoda, ze Lundgren klesol az tak nizko, lebo volakedy mal fajn akcne filmy. Avsak dnes som zvedavy na Stalloneov THE EXPENDABLES (2010), kde si zahralo viacej akcnych hviezd... 01.06.2010 _______ Dolph Lundgren - (Xander Ronson) +++ Nan Yu - (Anika) +++ Xue Zuren - (Ang Shaw) +++ William Shriver - (Chambers) +++ Raicho Vasilev - (Zhukov) +++ NuoMing Huari - (Sonia) +++ Produkcia: Dolph Lundgren +++ Hudba: Larry Cohen +++ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph zvolil zajimavou holohlavou image vsechno odstartoval poradnou bitkou nacez dostal nabidku delat ochranu archeologicky expedici za prastarym artefaktem co nosi smulu a privodi smrt vsem co ho chtej ziskat uz zhruba v 10 minute sem pochopil ze je treba rezignovat na neco jako je scenar a jenom vypnout mozek a bavit se ve filmu najdem snad vsechna mozna klise ale je to celkem akcni prijemne krvavy a furt se neco deje Dolph je tradicne ultimatni akce sice totalne nizkorozpoctova ale presto slusne natocena a neceho jako hapyend se vazne nedockame spis to konci neutralne takze plesk tam tri hvezdy slusna jednoducha beckova akcni zalezitost ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej film. Dá se na to v klidu podívat. Ale chybou je asi nedořešený scénář. Akce tu je, moc nenudí, ale je ji méně a je někdy nevýrazná. Konec je zvlášntní no. začátek asi nejlepší jak se Lundgren pere. Herecké obsazení je tak půl na půl. Takže hodnotím celkově film na 55% = *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Očem je vlastně celý film si mužete přečíst v první větě obsahu plus nějaka ta "suchá" přestřelka. Třetí dávám za Lundgrena jinak ničim vyjímečný to nebylo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film začíná dobrým pouličním bojem, ale film mohl být lepší, kdyby měl větší rozpočet a byl lépe proveden. Ale je zábavným akčním dobrodružstvím v béčkových vodách. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

0,5*/5... Charakterový herec Dolph Lungren, tentokrát ako krývajúci "mongolský Indiana Jones" na ceste za stratenou mystickou "bedňou"...Krásne odimprovizované zetko, ktoré je neskutočne dementné, ale niekedy som sa nechcene zasmial a za to dávam to neprimerane vysoké hodnotenie. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že někdejší akční hvězda Dolph Lungren na tom bude v roce 2007 tak špatně, jak je na tom špatně třeba Steven Seagal. A je to takové sporné. Podle mně na tom tak špatně není, protože jeho role klaďase v tomto akčně dobrodružném snímku je dobrá. Jeho výkon je docela přijatelný. Dvd obal lže!!! Lže v jedné věci a to konkretně, že Lungren je stále ve formě a je svalnatý, ale není to tak. Vypadá docela uboze, avšak rány rozdává jako by byl Ivan Drago, až na tu vypracovanou postavu. Scénář je slušný, ale docela nudný. Akce je ve filmu dost málo, ale na druhou stranu když už tam je, tak je vskutku dobře a hlavně reálně natočena. Pravdou zůstává, že by ji tam mohlo být více. Ostatní herecké výkony byli nic moc. A hlavní záporáci byli nemastní a neslaní. Jsem zvědav, kam si to Lungren požene dál. Zda-li spadne na úroveň Seagala, nebo jestli se vyšvihne a bude mít comeback. Nechám se překvapit, i když vím, že comeback asi nebude, ale kdo ví? ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Nebyť Dolpha Lundgrena, tento film by putoval (s najväčšou pravdepodobnosťou) k najväčším akčným "sračkám" 21. storočia. V prípade hercovej absencie by som však snímku asi vôbec nepozeral (resp. nedopozeral). ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavý film už i tím, že ho Dolph Lundgren režíruje a hraje i v hlavní roli. Film nás zavede do Středního Mongolska, kde je Lundgren (pan Ronson) skrachovalým majitelem Ronson Security, již delší dobu se živý jako příležitosný zápasník, který bojuje podle sázek ke svému prospěchu. Topí se v dluzích a jednou ho sebere i policie, která mu dává na vybranou bud splatit dluhy a nebo skončit v base na hodně dlouho. Náhodou si ho najme jeden týpek jako průvodce a nabýdne mu hromadu pěněz, když je v bezpečí dovede na místo určení a najde jim tzv Tanghu, budhistickou památku nesmírné ceny. Na jejich cestě se setkají se samými nepříjemnostmy a nakonec přežije pouze Dolph aTanghu odevzdá mnichům. A ted k filmu, je to opravdu velká bída, střihy jsou jako kdybych to točil já na svojí kameu Canon FS10 a akce je také velmi špatná, ale je jí tam dost a jestli čekáte nějaké speciální efekty tak se akorát dočkáte malého oslíka tahnoucího bagáž, jeden starý červený vláček, Mongolské tanečníky a jedno vybouchlé auto a useknutou hlavu. Jinak krev je jako malináda a to pěkně řídká, střílí se tu výhradně z poplašnáků a kvůli nízkému rozpočtu se tu likvidují akorát řadový Čínanci z tržiště, kterým pak Dolph koupil za odměnu lízatka, padají jako hrušky a vypadá to fakt pěkně debilně. PROČ JSEM TOMU DAL TAK VYSOKÉ HODNOCENÍ? Protože si cením Dolpha Lungrena a viděl jsem od něho kdejakou hovadinu a kdybych se měl rozhodovat mezi Diamantovými psy nebo Skrytou agendou tak pošlu pod kytky Skrytou agendu, protože to byl fakt děs. Tady je originální příběh, leč zle zpracovaný a celý film je dost levný a vypadá, že byl natočený za den, herce jak už jsem řekl, Dolph asi vyhrabal z tržiště a zaměstnal si je do filmu, Tangha je nějakej šmejd z tržnice a celá jeskyně je jeden velkej ateliér. Dolph tu po těch letech vypadá asi od roku 2000 nejlépe, ale stejně to není žádná sláva. Jeho svaly proti tomu jaké byly ve filmu Rudý Škorpion nejsou nic, ale aspon za ně. Film jsem bviděl zatím třikrát a stále se to dá, jak už jsem řekl jsou i mnohem horší filmy. ()

Reklama

Reklama