Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teroristé obsadí hotel Plaza a zmocní se prezidentovy manželky. Agenti, zajištující bezpečnost, jsou mrtví, hotel je plný rukojmích a dveře jídelny, v níž jsou teroristé s první dámou, jsou zajištěny výbušninou. Když dorazí šéf tajné služby Darryl Green, zjistí, že na místě už je Marco Brooks, šéf konkurenční agentury, který do akce vyslal Paola Connorse. Ten v bravurní akci všechny teroristy zneškodní. Green však navzdory Brooksovu varování nechá vyrazit dveře a následná exploze Connorse oslepí. O tři roky později žije slepý Connors samotářsky na hausbótu a neodpovídá na vzkazy, a tak se za ním Brooks vypraví osobně s nabídkou. Agentura má být vinou Greenových intrik zrušena, a tomu je nutno zabránit. Brooks hodlá z přísně střeženého komplexu ukrást srdce počítačového obranného systému, a pak ho předat prezidentovi. K tomu však potřebuje Connorse, který jeho nabídce nedokáže odolat. Brooks mu totiž slíbí pomocí unikátní operace vrátit zrak. Nadšený Connors po zákroku vidí i ve tmě. Pronikne do budovy a i přes sílící bolesti hlavy se hravě zmocní kufříku. Ukáže se však, že látka, kterou mu vstříkli do očí, má vedlejší účinky. Když jeho dům obklíčí tajní agenti, pochopí, že něco není v pořádku. (TV Nova)

(více)

Recenze (15)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jen pár hodin po projekci bych děj filmu převyprávěl horko těžko. Ničím výrazný kousek, který mě zaujal především píchnutím jehel do očí bez předchozího umrtvení. Pokud jste stejně jako já v této oblasti choulostiví, čekává vás nepříjemná chvilka. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Není to ani příliš akční, ani člověk napětím nepoposedává, přesto mezi levnými béčky patří k těm lepším. Nikde z něj netrčí očividné lapsy, nápad se slepým agentem a experimentální operací je zajímavý a dobře použitý, překvapivé zvraty nejsou tak průhledné jak bývá zvykem. Není to zdlouhavé, nesnaží se hrát si na víc než nakolik stačil rozpočet. Zkrátka docela povedený malý film, který neurazí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je uplný nic.. všechno na bodu mrazu, atmosféra nulová..Treach tam akorát špulí pysk. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je definice jak má vypadá béčkový film. Zvláštní efekty jsou dobré, ale hrozný je scénář. Criss je spíše k smíchu. Pár solidních akčních scén. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na akční poměry dost slušně natočený filmeček, kdy jednotlivé zvraty prozrazuje pitomě samotný text distributora. Přesto práce s "nočním viděním", samotné akční scény a ona různá žánrová klišé dokázal režisér solidně sestavit a herci uhrát. Dokonce bych řekl, že na současné akční filmy lehký nadprůměr, takových 60 %. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No možno by som pridal ešte jednu star, ale to čo som videl z tých necelých 90 min, bolo asi okolo 60 min bludu a suchoty. Typická video hovadina, na tie sa peniaze nájdu stále. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Reziser Nick Castle tu mohol  rovno sadelnika Segosa /Seagal/ angazovat, ten uz ma v produkcii hnoja bohate skusenosti  : 0 % ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Nie nie nie. Toto nebolo dobré.Jak sa snažím tak sa snažím, pozrel som si to 4. krát, ale nieje to ani n tie dve hviezdy. Dnes zemreš so seagalom dopadlo určite lepšie. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Akcia na minime ( a aj to málo nestojí za veľa ), ale nezaujímave to nie je. Dosť hustá kadencia hlášok ( hlavne slovné prestrelky so starým hipíkom na vozíčku ) a psychedelické problémy hrdinu so zrakom to v podstate celé ťahajú nad bežný priemer podobných filmov, takže som to dopozeral aj keď som to pôvodne neplánoval a ani som sa nenudil. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět a relativně slušný scénář, ale hrozně natočené, ta kamera a střih a výkony všech vedlejších rolí...to je děs. Hlavní hrdina se sice snaží, ale je to málo. Mít po ruce jinej a lepší štáb, tak by z toho mohl být hoooodně dobrej film. 25% ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě úvodní akční scéna, která byla natočena a zahrána na vyšší úrovni, než bych v TV čekal a tak jsem filmu dal šanci. A musím říct, že nelituji. Hlavní hrdina si nebere servítky a to ani při slovní akci, což je oproti obvyklým vážným a hrozně "chytrým" akčňákům příjemná změna. Se svojí parťačkou doktorkou si výborně rozumí a něco jako vztah gentleman vs. dáma zde neuvidíte, což se nezmění po celou dobu filmu a tvrďák tak nevyměkne. Asi pije ferneta. Zápletka zajímavá a nápad se slepým agentem ve výslužbě je dobře vymyšlený. Film nenudí, má upřímné dialogy bez umělých lichotek a machrovinek, solidní střílecí sekce a černý humor s množstvím sarkasmu. Dobře se na to kouká a uteče to jako voda. Hlavního hrdinu si dokážu představit i v nějakém vysokorozpočtovém snímku jako hovaďáckýho mariňáka, ale jak se tak dívám do profilu, tak už dlouho nic nenatočil, škoda. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, které si hraje na trochu víc. Slepec v akčním filmu, to jsem ještě neviděl. Sérum, po kterém získáte "kočičí" oči, to je taky zajímavá myšlenka. Stopáž tak akorát abyste se nenudili. Konec nic moc, asi už docházely prachy. Dávám 3 hvězdy. ()

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Tak toto teda nie!Zo začiatočnej akcie to vypadalo na poriadny struhák,ale následovala len obyčajná suchotina.Suché scény boli až moc presušené ako seno,ktoré dávam ovciam.Bohužial to presušené za rebríkom ani oni nechcú žrať. ()

Reklama

Reklama