Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (20)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Dostal mne hnedle první díl této série a to vyšetřování katastrofy v Lockerbie. Dokument výborně přiblížil práci vyšetřovatelů, kteří na velkém prostoru několika desítek čtverečních kilometrů hledali důkaz o přičině této havárie a našli... část spínače o velikosti nehtu. Těším se na další díly. Výborný a věcný dokument, bez zbytečného patosu!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neodmysliteľnou súčasťou medzinárodnej leteckej dopravy sú bohužiaľ aj nehody. Väčšinou majú fatálne následky pre pasažierov aj posádku lietadla. Desivé katastrofy pri ktorých vyhaslo mnoho životov. Každej takejto tragédii predchádza sled udalostí, ktoré ju zapríčinili. Od technických problémov, nepredvídateľného počasia až po zlyhanie ľudského faktora. Dobre spracovaný kanadský televízny dokumentárny cyklus analizuje a odhaľuje príčiny leteckých nehôd. Zrozumyteľne ozrejmuje "Letecké katastrofy III.". *** ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem se zajímal o letectví a vše s tím spojené a tyhle rekonstrukce let. katastrof mě neuvěřitelně baví.......Velice dobře spracované, poskytnutí důl. informacích a pilotní kokpity... :D :D ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Velice poutavý dokument, jenž poučí, dokáže navodit napínavou atmosféru podobnou skutečnosti a mistrně využívá možnosti speciálních triků. Škoda (na druhou stranu, ale je to tak dobře), že některé díly jsou za 5* a jiné třeba za 3*, to ale záleží na případu, kterému se konkrétní epizoda věnuje. 80% ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna detektivní či dokumentární typ, ale tohle mne rozneslo. Někdy až neuvěřitelně mě díl vtáhne jakoby do sebe a já jen doufám ať má zrovna tato katastrofa happyend... ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Perfektné spracovanie - rozhovory s odborníkmi a zainteresovanými osobami, podrobná analýza a veľa detailov z vyšetrovania. ()

štísko 

všechny recenze uživatele

I když mne tento hraný dokument podobně jako většina hraných dokumentů přijde občas poněkud k pousmání, tak výpovědní hodnota je taková, že nemůžu dát jinak, než za čtyři. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Zpracování je kvalitní, profesionální, V čem je u mě problém, je celkové vyznění pořadu. Katastrofy při nichž zemřelo tisíce lidí jako zábava pro masy. Trošku neetické, ale to se dnes moc nepočítá. Více piety by zde a u mnohých podobných pořadů by se hodilo. ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé dokumenty, opravdu hrozné katastrofy, opravdu strašné zpracování - děsně otravné. Po každých pěti minutách zaplácnou tři minuty zopakováním komplet celého předchozího děje. To se dá vydržet u jednoho, dvou dílů, ale u všech už je to na vzteknutí. A tím pádem i děsný žrout času. Pokud máte času dost, doporučuji. Zábava, poučení i strhující drama, to všechno v tom je. Dva zajímavé tematicky související tipy: Noční vizualizace leteckého provozu na Evropou na trubce a FlightRadar24.com, kde můžete online sledovat a identifikovat letadla, která vám právě prolétají vysoko na nebi nad barákem. Popřípadě i přistávání nebo start letadel z mezinárodních letišť, s online uváděním nárůstu rychlosti a výšky nad terénem – docela zajímavá hračka :-) ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potenciálem rozhodně na 4 hvězdičky, ale 1 srážím za hrozné natahování. Vše je v pořadu minimálně 10× zopakováno a 2× zdůrazněno. Autoři se snaí každou věc hrotit o 106, což mi hodně vadí. S tímto námětem se by dal udělat čtyř až petihvězdičkový 30 minutový pořad. Škoda, že se tak nestalo. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně připravený dokument, zajímavé animace, detailní rozbory, rozhovory s odborníky... a co teprve sledování tohoto dokumentu před nějakou vlastní cestou, nejlépe při využití vnitrostátní linky nějaké rozvojové země. To si teprve získané informace dokáži náležitě užívat. Kdo někdy letěl s vnitrostátní Cubana de Aviación ze Santiaga de Cuba do Havany, tak ví, co tím myslím:-)) ()

gerojmanus 

všechny recenze uživatele

Taky se přiklánim k názoru tady jednoho z nás, že občas ty rekonstrukce s "herci" jsou lehce přitažené, ale na druhou stranu, po letecké katastrofě moc přeživších neni, že...Jinak ale výborně zpracovaný dokument. ()

JUX 

všechny recenze uživatele

Videna vetsina z treti rady. Az na poreklamni neustale opakovani parada. Prvni dil o pristani pilota na rece Houston za 5*! ()

Reklama

Reklama