Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 11 (2011) (série)


Když není kde přistát (S11E11)

(epizoda)
  • Kanada Nowhere to Land (více)

Obsahy(1)

24. května 1988. Posádku i cestující ve zbrusu novém Boeingu 737 zasáhla noční můra všech pilotů – během přistání oba motory vysadily. Jedinou šancí na přežití je přistát na hladinu úzkého vodního kanálu... Let společnosti TACA číslo 110 v prudké tropické bouřce zahájil závěrečné přiblížení k letišti v New Orleansu. Oba motory náhle vysadily a letadlo začalo ztrácet výšku. Po opětovném spuštění se motory ihned začaly přehřívat a piloti je museli definitivně vypnout. Letoun bez pohonu rychle klesal. Posádka měla v plánu přistát na vodním kanálu, ale v poslední chvíli zahlédla travnatý násep. Osmatřicet cestujících připravených na náraz zažilo jedno z nejpozoruhodnějších přistání v dějinách civilního letectví. Vyšetřovatelé teď musí zjistit, proč motory zbrusu nového Boeingu 737 za letu vypověděly službu. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Bozvav

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů před kapitánem a jeho posádkou. Takový um se hned tak nevidí, o to více zbytečné se zdají některé jiné nehody zaviněné lidskou blbostí. Dokud se neutrhne pomyslné ucho u džbánu, tak se chodí pro vodu............... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měli kurevské štěstí, že takhle přistáli na poli... Opravdu se to nevidí... A ještě větší prdel byla jak odstartovali a odletěli na letiště :)))) Toto se nevidí ani ve filmech ;) JJ přesně voda a kroupy nadělají pěknou paseku v motorech, ale udivuje mě, že to nikdo předtím nepředpokládal a musela se stát nehoda než se to začalo řešit a nakonec se to i vyřešilo... Prostě tak dlouho se pokouší osud až je průser na světě... ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V epizóde je zmienená aj nehoda lietadla spoločnosti Southern Airways, ktorou sa zaoberala epizóda Southern Storm. (ČSFD)

Reklama

Reklama