Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 12 (2012) (série)


Přistání naslepo (S12E05)

(epizoda)
  • Kanada Blind Landing (více)

Obsahy(1)

23. srpna 2005. 91 cestujících letu Tans Peru 204 si užívá krásných výhledů na sytou zeleň amazonské džungle. Náhle však piloty zaskočí špatné počasí a osud letu je velmi záhy zpečetěn... Uprostřed peruánské džungle se zřítilo letadlo mířící do odlehlých a pouze letecky přístupných měst Pucallpa a Iquitos. Ti cestující, kteří měli štěstí a pád přežili, v hrůze prchají pryč od kouřícího vraku, který se však záhy stane předmětem rabování. Při něm se bohužel ztratí i obě tzv. černé skříňky. Bude bez zapisovačů letových údajů a hovorů v kokpitu možné zrekonstruovat průběh tragédie a nalézt její příčinu? Nemohl být na vině nezkušený druhý pilot, který právě procházel výcvikem? Nebo snad náhlá bouře způsobila technickou závadu či poškození 23 let starého Boeingu 737? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Bozvav

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou země, kde si prostě s bezpečností hlavu nelámou. Piloti si dělají, co se jim zachce, na zemi kriminalita vysoká. Ne nadarmo jde o zemi s nízkým hodnocením pro turisty. Buď Vás okradou, nebo zabijí. V tomto případě rovnou oboje. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je hezký, nejen že spadnou ještě je vyrabují.. Tomu říkám pech.. :(( LOL nakonec ještě musí koupit zapisovač letových údajů za 500 dolarů, který byl ještě k ničemu... No hezký... Za hlavní příčinu byla označena pilotní chyba... No nedivím se když tam měli takovej bordel, že je zrušili... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama