Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 13 (2013) (série)


V oku bouře (S13E06)

(epizoda)
  • Kanada Into the Eye of the Storm (více)

Obsahy(1)

Hurikány si každoročně vybírají své oběti, nezřídka i mezi vědci a piloty, kteří jimi z výzkumných důvodů neohroženě prolétají... Jeden z nejmohutnějších hurikánů všech dob, pokřtěný jménem Hugo, udeřil v roce 1989. Dříve, než stihl zpustošit ostrov St. Croix a další a vybrat si své oběti i mezi obyvateli Severní Karolíny, pohrál si s posádkou výzkumného letounu P-3 Orion. Ten měl za úkol zajistit důležité informace o síle a směru bouře, aby podle těchto informací mohly být evakuovány příslušné oblasti. Ovšem mimo obvyklých potíží se silnými turbulencemi při prolétání do oka hurikánu tentokrát posádku postihl také závažný požár motoru a další technické závady. Návrat s tak těžce poškozeným strojem se zdál nemožný. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Bozvav

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wau, létat dobrovolně skrz hurikán 3-5 stupně, tomu se říká odvaz. Díky těmto statečným lidem se zachrání spousta životů. Zajímalo by mne, zda se dá vyletět okem ven, směrem vzhůru, nebo zda by šlo nějak hurikám rozbít? Asi jen ve sci-fi filmu, ale třeba na to časem přijdeme. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to práca pre každého veru. Že chodiť dobrovoľne a lietadlom do hurikánu. To je práca pre samovrahov. Pre mňa žiadni hrdinovia. Spitý človek pôjde do všetkého, lebo je to sranda, ale títo to robia za triezva. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama