Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 15 (2016) (série)


Prudký náklon (S15E09)

(epizoda)
  • Česko Prudký náraz (více)

Obsahy(1)

5. dubna 1991. Let Atlantic Southeast Airlines č. 2311 se blížil k Brunswicku v americkém státě Georgia. Letadlo se náhle prudce naklonilo doleva a zřítilo do lesa nedaleko letiště. Zahynulo všech 23 osob na palubě, včetně amerického astronauta a bývalého senátora. Vlivem toho se z případu stala mezinárodní mediální senzace a vyšetřovatelé se ocitli pod mimořádným tlakem. V roce 1991 nemusely být regionální linky vybaveny zapisovači letových údajů. Vyšetřovatelé tak museli vycházet pouze z hmotných důkazů... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehko na cvičišti, těžko na bojišti, tak by se dal také nazvat tento díl, kde zcela zbytečně zemřelo 23 lidí.  Ono příslovečné kdyby, zde visí ve vzduchu jako Damoklův meč. Kdyby někdo ověřil drsnost povrchu šroubu a kdyby simulované podmínky pri kontrole sklonu vrtulí a jejich pojistného mechanismu sklonu odpovídali reálným podmínkám ve vzduchu, k nehodě by nejspíše nedošlo. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudáci neměli šanci..! Njn to je tak když se testy dělají v simulovaném prostředí a né v reálném... 🤔😢 No přiznejme, že se to dělá běžně a bez problémů to prochází... Holt dokud se nestane nehoda tak je to v pohodě... 😅 Prostě a jednoduše slovo "kdyby " neexistuje a tato smrt 23 lidí to dokazuje... 😉😉 PS: to musejí být neskutečný hovada, když místo zdrsnení povrchu tam dají pilník, který zuby obrousí do smrtelné nehody... 😅😅😅 Jak již uvedeno, za vším hledej konstruktéra...! 🤔😢 ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama