Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 17 (2017) (série)


Smrtící jiskra (S17E04)

(epizoda)
  • Česko Odolné proti výbušninám (více)

Obsahy(1)

17. července 1996. Z Kennedyho letiště v New Yorku vzlétl let TWA 800 mířící do Paříže. O dvanáct minut později jím otřásla mohutná exploze. Příď se odlomila a ve spirále se řítila k oceánu. Zbytek letadla pohlcen plameny ještě několik set metrů stoupal a pak rovněž dopadl do moře. Hladinu v blízkosti Long Islandu pokryly hořící trosky. Do oblasti byla vyslána záchranná letadla. Lodě začaly na břeh přivážet těla obětí. Zemřelo všech 230 osob na palubě... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NTSB jsou pašáci, klobouk dolů. FBI se moc nevytáhla a to bylo před zářím 2001. To by se teprve předháněli v konspiračních teoriích. Na stranu druhou je fakt, e houby víme, kolika teror. útokům už zabránili a ututlalo se to. Blbé je, že zpráva vyšla za 4 roky a mezi tím mohlo spadnout mnohem více letadel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľná hrôza. Jedna z tých častí, z ktorej mrazí v žilách. Takto zomrieť v minútach obrovského strachu, ohňa, dymu a s tajfúnom v tvári, to fakt neželáte nikomu. ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole to musel být masakr, když se za letu odtrhla přední třetina letadla Boeing a letadlo se otevřelo jako konzerva :/ To muselo být pro všechny hrozné, přímo neuvěřitelné...! Prý nádrž nemůže za žádnou cenu vybouchnout... Jaj taková rána při pokusu a rozmetaná nádrž na kusy :)))))) tak nějak, ať žije výrobce letadel Boeing a jeho důvěryhodnost :))))) vyšetřování trvalo 4 roky... joj ať žijou Amíci... Slavná FBI nakonec uznala, že udělala chybu... to je tak když se serou tam kde tomu nerozumí a nemají žádné zkušenosti ...! Výsledek: revize elektroinstalace ( takové dráty bych si nedal ani do baterky natož do letadla :/// ); přidání izolace pro palivovou nádrž (která , ale stejně dle výrobce nemůže vybuchnout) jj 1 malinká jiskra zabila 230lidí a sundalo letadlo z nebe :P Boeing to je teda firma :/ neskutečné, ale jak v každém díle dokázáno, létá se dokud nespadne letadlo :))))))))))) pak se teprve něco udělá ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama