Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 17 (2017) (série)


Smrtící nedbalost (S17E09)

(epizoda)
  • Česko Kritické hovory (více)

Obsahy(1)

31. srpna 1999. Na Newberyho letišti v Buenos Aires pojížděl na dráhu let LAPA 3142 mířící do argentinské Córdoby. Boeing 737 po odpoutání nestoupal, začal se silně otřásat a o chvíli později dopadl s prudkým nárazem zpět na dráhu.Letoun řítící se třísetkilometrovou rychlostí prorazil plot letiště, přejel rušnou dálnici a po nárazu do úpravny plynu začal hořet. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři, ale požár brzy zachvátil celé letadlo. Na místě zemřelo 60 cestujících, tři členové posádky a dva motoristé. Jednalo se o druhou nejhorší leteckou katastrofu v Argentinských dějinách... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

au to musel být masakr podle těch záběrů z místa činu... njn narazit letadlem do úpravny plynu to holt není dobrý nápad, snad nemůže být nic horšího :/ "co to ksakru je...??!! --- nevím co to má být" :)))) boha jeho to snad není možné ....!!! to je neuvěřitelné, nepochopitelné a hlavně kvůli dvou idiotům zemřelo 60 lidí pro nic ://// ()

Reklama

Piri

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvlastne je, ze tento serial vobec nespomina brzdiace siete na konci drah. Tento bezny atribut na lietadlovych lodiach ako keby naschval absentoval na pozemnych letiskach. Ale nie je to pravda. Nie je na to ani dovod. Vedeli ste, ze az 90% vsetkych letisk na svete ich maju a dokonca nou bolo vybavane kazde druhe letisko uz od roku 1972? Aj toto letisko ju malo. Z nejakeho nejasneho dovodu ju tato epizoda vobec nespomina, pritom islo o dolezity bod v zaverecnej sprave, preco lietadlo nezastavilo. Bola poskodena, zle udrziavana a slaba. Lietadlo nou presla ako nic a roztrhlo ju. Dalsou zvlastnostou je fakt, ze absentuje pieskova brazda. Aj to je dalsi bezpecnostny atribut letisk. Na konci drah nie su iba svetla, anteny alebo pokosena trava ako sa v tomto seriali viac menej prezentuje. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja retardi v kokpite, ktorí ani po polminútovom ohlušujúcom varovaní nepochopili, že bez klapiek lietadlo neletí. Dobre, že pošli. Škoda, že so sebou zobrali aj desiatky nevinných. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama