Reklama

Reklama

Klub společníků óranské střední

(festivalový název) (seriál)
  • Japonsko Óran kókó host club (více)
Japonsko, 2006, 9 h 58 min (Minutáž: 23 min)

VOD (1)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Soukromá akademie Ouran se vyznačuje za prvé: prestižností rodin a za druhé: bohatstvím. Právě toto je škola na kterou se jako zvláštní student dostává velmi chytrá Fujioka Haruhi. Haruhi která právě hledá tiché místo na učení vstoupí do 3 hudební učebny kde má své sídlo na Ouranu pověstný klub hostitelů. Haruhi svou neopatrností rozbije vázu v hodnotě 8 miliónů, aby zaplatila svůj dluh nastupuje v klubu hostitelů jako další hostitel jenž dívkám poskytuje vybrané lahůdky a nejvybranější konverzaci tak rozhodl král hostitelů Tamaki. Právě Tamaki Sou zdejší Ouranská ikona si bere Haruhi pod svá křídla. Dalšími členy klubu jsou viceprezident, finančník a šedá eminence klubu Kyouya Ootori, Dvojčata Kaoru a Hikaru, velmi mile vypadající dortíkový Honey a málomluvný tvrďák Mori. Jak dopadne Haruhi jenž před školou skrývá svoje pohlaví a vydává se za kluka na to se podíváme v 26 dílném komediálním anime. (Roby)

(více)

Recenze (41)

Cassandra 

všechny recenze uživatele

Skvělý humor, zábavné postavy, konečně normální ženská hrdinka - dám pět. Ale je to něco slabší než School Rumble, protože ten má Harimu Kenjiho, a i kdyby se celý ansámbl Host clubu přetrhl, jeho nenahradí. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Toto je naozaj výnimočný seriál v jednom aspekte - po prvýkrát v živote som Anime nedopozeral až do konca a vzdal som to už po štyroch častiach. Na Ouran High School Host Club som narazil po odporúčaniach, ktoré tvrdili, že je to veľmi podobné Lovely Complex. IMHO, kto toto trvrdí, asi nemá v hlave všetko v poriadku. Štvoricu spomínaných úvodných dielov som zvládol iba s veľkou dávkou sebazaprenia, napokon som ale usúdil, že toto nie je moja šálka kávy a končím. Som si istý, že tomu už v budúcnosti šancu nedám, na zozname mám ďalších X seriálov, ktoré nebudú tak úlisné a plné klišé, ako tento. Teda jeho prvé štyri časti, ktoré som mal možnosť vidieť. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Jak tak vidím - k tomuto anime mi chybí komentář. Jak bych mohla zapomenout na Haruhi, která se vydávala za chlapce, aby splatila svůj dluh za rozbitou vázu? (Která vypadala naprosto normálně a potom na mě vybafla cena) A to si chudák Haruhi chtěla najít jenom místnost, kde by měla klid. A co by čert nechtěl - dostala se právě do místnosti, kde je parta fešných kluků (přiznejte si to, že Vás taky zaujali), kteří zde provozují klub především pro dívky. Dvojčata Hikaru a Kaoru, Mori, KYOUYA-SAN~~, Honey-kun~ a spoustu, spoustu dalších. Nekozawa mě zabíjel už od první scény. Jediné dvě postavy, které mi tady neskutečně vadily, byly Eclair a Renge. Eclair byla namyšlená husa a Renge.. no, tam mě dost zarážel její přístup na scénu v každém dílu. I tak mohu říct, že jsem byla spokojená, patřilo to mezi mé první shlédnutá anime vůbec, takže je to taková příjemná vzpomínka. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Roztomile hysterická rabukome. Oslava dětských snů, věčného (i když možná pitomého) optimismu a pevných přátelství byla hodně fajn. Mínusy: Škoda, že postupně obětovali vtipné situace vyplývající ze střetu snobské zlaté mládeže se skromnými poměry studentů se stipendii ("Podívejte se, konfekce! Mají tady toho tuny a všechno úplně stejný!") na úkor dramatičtějších linek. Hodnocení: 85%. ()

John8 

všechny recenze uživatele

jo bavil jsem se, ale vlastně to bylo pořád o tom samým, a jako u ostatních trhlých anime, poslední 2 díly byly setsakramentsky vážný, jen kdyby tam byl i příběh co by tu vážnost vykompenzoval...:) krásné 4* ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda růžovou. Nemám ráda afektované chování. Poletující okvětní lístky mi přijdou laciné. Tak co sem i na tomhle anime tak moc líbí, že jsem tohle všechno dokázala přehlédnout? Aha, je to sranda. Tak moc jako tady jsem se snad ještě nenasmála. Ne u seriálu. Netrvalo mi ani 24 hodin tohle anime dokoukat a hned jak skončilo, začala jsem koukat znovu. Každá z postav je ve své absurdnosti naprosto dokonalá. A i když jsem ze začátku měla problém s 'bratrskou láskou' dvojčat, netrvalo dlouho a jejich provokace se staly tím, na co jsem se vždy těšila nejvíce. Takže za pět. Škoda, že těch hvězdiček nemůžu dát víc. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Už snad klasická bláznivá romantická komedie o klubu hostitelů, jehož poklidný chod je narušen ve chvíli, kdy do dveří třetí hudební učebny vstoupí talentovaný "žák" Haruhi Fujioka. Kresba je pěkná, barevně rozjásaná, postavy značně sympatické. Přestože je děj hodně epizodický, kvalitě to rozhodně neškodí a každý díl má něco do sebe. Jedno z mých nejoblíbenějších anime, které mě dokáže rozesmát i po několikátém zhlédnutí (Tamaki je prostě nejlepší). I přestože obsahuje reverse harem a crossdressing, určitě se dokáže zavděčit nejen dámskému obecenstvu. Líbí se mi rozblázněný opening Sakura Kiss od Kawabe Chieko i ending s dvojčecím vyzváněním pro Tamakiho neboli Shissou od Last Alliance. Pokud se vám anime líbí, doporučuji přečíst předlohu - stejnojmennou mangu, která se v některých částech děje sice liší, ale rozsahem dalece přesahuje 26 dílů anime a navíc je skvělá (a už je ukončená, takže nemusíte čekat, jak to nakonec dopadne). ()

Misulka93 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že až do posledních dvou dílů jsem toto anime považovala za skvělé na večerní dívání, protože se v něm nic neděje, je to roztomilé, milé a potrhlé. Kdyby bylo celé anime, jako jeho poslední dva díly, váhala bych mezi 4 a 5 hvězdičkami. Takhle musím dát hvězdičky 3. Přesto ale Ouran patří mezi ta anime, na která bych se někdy, ve volném čase, klidně podívala znovu :) taková pohodička :) ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Bavila som sa. To musim povedat hned na zaciatok. Postavy boli naozaj super, tie ich charaktery boli fakt zábavné... Hoci neverim ze by niekedy v zivote existoval takyto klub... no newadí. Asi som z tych postav brala najviac Honeyho - bol strasne sladky, a tiez tie dvojcata Kaoru a Hikaru - hoci mali dost perverzny vztah. Hehe. No bavili ma. Hoci sa moje hodnotenie niektorym ludom nebude pacit, tak by som tento serial ohodnotila na tych 38%.... jednoducho bolo viac inych anime ktore ma nadchli, hocci mali vo vseobecnosti horcie hodnotenie nez toto anime. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Super, veľmi sa mi to páčilo. Sympatické postavy ktoré som si hneď obľúbil, dej založený na strelenej myšlienke neštandardného školského klubu a neskutočný absurdný humor ktorý ma nenechal nikdy moc dlho bez smiechu. Problém ale bol, že postupne dochádzal ten najkvalitnejší humor zo skorších epizód. Bolo to kompenzované vývojom postáv a vzťahov, takže som sa stále veľmi bavil. Prišlo mi to ale moc skákavé. Chýbal tam jeden veľký rámcový príbeh. Materiál na to bol, chcelo to len dať nejako systematicky dokopy. Mohli čerpať z príbehov postáv z minulosti a spraviť to tak aby každým dielom sme sa dozvedeli niečo viac o histórii formovania klubu. Niečo čo by ma držalo na ihlách, lebo by som sa chcel dozvedieť viac a viac. Keby to bolo nejako takto konzistentne orámcované, tak by to bolo možno aj na piatu hviezdu. Najpamätnejšia scéna je asi instantná káva z prvej epizódy. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Ouran je přesně komedie dle mého gusta. Elegantní idiot s růží, zlomyslná dvojčata a ostatní členové Host Clubu se vám postarají o skvělou zábavu. Každý díl je originální a žádný z 26 rozhodně neshazuje vysoce nastavenou laťku. Pokud jste fanoušky anime, určitě se v Ouranu zastavte a navštivte Third Music Room. Pokud ne, ideální cesta jak začít. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno do páté epizody. V seriálu se nic neděje, příhody v každém dílu jsou nudné a bez pořádné pointy. Seriál nikam nevede, nemá (nebo se do páte epizodu neobjevil) hlavní děj. Moje očekávání zůstala nenaplněna. ()

TadashiCZ

všechny recenze uživatele

Přestože je celé anime zaměřeno mnohem více na holky, i jako kluk jsem si ho nesmírně užil. Romantická linie byla v pohodě a celý to bylo prošpikovaný skvělými vtipy a skopičinami. Nádhera. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

I přes to, že je tohle anime plné přehnaných situací i chování, tak to tu jako celek funguje. Místy je to vtipný, jindy roztomilé, ale dohromady to tvoří celek, na který se rozhodně dá dívat. Pokud se na to někdo hodlá dívat vážnýma očima, tak to u něj musí na plné čáře pohořet, protože tohle je z těch anime, které si na té přehnanosti vyloženě zakládá. Už jen kvůli tomu, že se tu dívka vdává za chlapce a "všichni" jí to žerou a dostává se tak často do vyloženě hloupých situací. Ale já to beru jako odpočinkové a zábavné anime. ()

effel 

všechny recenze uživatele

Dobra grafika, hudba, humor - dokonce si troufnu rict, ze tento serial je lepsi nez puvodni predloha. Ode me zcela zaslouzenych 5* ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Miluju tu mangu, miluju to anime. Kéž by byla druhá série. Komu se anime líbilo a nečetl mangu, určitě to napravte, stojí to za to. Jen mi trochu vadí, že se anime nedrželo 100% mangy, protože by tomu vůbec neuškodili. Např. to jak skončilo anime, v manze vůbec nebylo, tudíž kdyby chtěli udělat druhou sérii (jako že jsem četla, že má být v roce 2017), tak nevím jak to chtěj udělat, protože vztah Haruhi a Tamakiho, co se opravdu romantické části týče, se v manze můžete dočkat až tak od 50+ kapitoly, kdy si své city nejprve uvědomí ona (ano, on je prostě baka :D). No prostě kdyby někoho mrzelo, že anime skončilo a neví, jak to s postavami dopadlo, přečtěte si mangu. V některých částech ke konci jsou pohledy do budoucnosti, jak to s nimi dopadlo (Honeyho mě opravdu pobavila :D) ()

Reklama

Reklama