Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Recenze (58)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou, ale popravdě, docela mě to zaujalo, takže už proto nemůžu dát odpad, i když ten film se na odpad naprosto dokonale hodí. Zajímalo by mě ale jestli tohle ocení děti, řekl bych že jo, protože ten film je určen hlavně pro ně a fakt je, že občas jsem se u nějakých narážek zasmál i já. Sice nesmysl, ale docela zábavný nesmysl. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Slovo, které vystihuje Superpsa, je bezpohlavní. Je v něm všechno, co by příběh o čoklovi, co umí lítat a mluvit, měl mít, ale tak nějak to nedrží pohromadě a dívat se na to není příliš zábavné. A to neustále rýmování mi lezlo neskutečně na nervy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $43,760,605Tržby Celosvetovo $65,270,477Tržby za predaj DVD v USA $38,504,455 //počet predaných kusov 2,026,384║ Klasicky nevýrazný Disney poslednej doby, kopírujúci v tomto prípade mýtus ako je Superman ale takmer nič nedokáže z tejto témy využiť a tým sa stráca celý projekt v nevýraznosti, moc to pripomína v niektorých úsekoch film The Shaggy Dog(2006)/50%/ s Timom Allenom. Kde sa tu stratila aspoň aká taká vtipnosť? Tu sa jej fakt nedočkáte, že by úplny úpadok rodinných filmov. /35%/ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V tomto roku útočilo psie filmové komando na diváka niektorými filmami, po absolútnej fraške v podobe 'Firehouse Dog', sa aspoň o trochu priazne snažil tento film a mám z neho oveľa priaznivejšie dojmy. Napriek tomu, že James Belushi sa znovu márne snaží preraziť späť popri najlepšom priateľovi človeka, tak sa jedná o príjemnú oddychovku. Občas trápne, často klišé, ale v podobnom námete už psa tak ľahko neuvidím, takže som si to celkom užíval. Navyše bígl je moja obľúbená rasa. 55%. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Chlpatá kópia Supíka pre najmänších, ktorá doslovne pajcuje všetky jeho trademarky. Celé je to o tom či Vás to uráža, alebo teši. Ako rodinná komédia si v pohode vystačí so 100x prevareným príbehom, bez lacných a otrepaných držkopádov ... a hovienok (zdravíme Garfielda). Nič extra ale keď už len tak za snahu a nadšenie. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmová spoločnosť Walt Disney Pictures uvádza rodinný snímok o odvážnom, inteligentnom super psovi. Pozor, pozor prichádza psí superhrdina "Underdog". Pes, ktorý sa ničoho nezľakne a všetko vyrieši. Je to postrach zločincov. No lietajúci pes, ktorý využíva nadprirodzené schopnosti na boj proti kriminalite je na mňa moc. Na hrdinského hovoriaceho bígla som už asi moc starý. Štyridsať ročný chlap rozhode nie je cieľovým divákom pre takýto druh filmu. ** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o další ze série Disneyovek o mluvících psovi, to byla docela slušná oddechovka. Místy to bylo sice trochu infantilní, ale na to že to bylo cílený hlavně pro děti jsem docela bavil i já. A navíc je vidět, že si James Belushi taky ještě občas v něčem zahraje.. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Žiadny zázrak sa nekoná a pes-superman je určený najmenším divákom. Bez žiadneho náznaku čo i len vyjsť z tohto dobrého komediálneho nápadu trošku viac originálne, tak aby sa aj odrastenejší pobavili. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Superbígl po drobnej nehode v labáku šialených vedcov získajúci superschopnosti. Pri štekaní pred ním praská sklo, lieta rýchlejšie ako víchor, zachraňuje kohokoľvek na počkanie a aby toho nebolo málo, tak so svojim páničkom aj rád pokecá. Pre deti pod 10 rozhodne zábavný kúsok a pre tých, ktorí sa vedia zabaviť aj na takýchto počinoch to bude tiež príjemná porcia. Pre mňa plnohodnotná rodinná komédia, potešil aj J. Belushi. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

"Andrdóóóóóóg" :-) pre všetky deti pod 10 rokov. S prepracovanejším dabingom by to bol iste kult, ale aj PETR RYCHLÝ "válí". (11.6.2008) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Bohapusté vykrádanie Donnerovho a Singerovho Supermana i keď miestami v celku zábavné. K tomu si treba pričítať príjemné, znesiteľné herecké obsadenie a vydarené akčné scény. Tak to by bolo ku kladom asi tak všetko. Dnešné rodinné filmy nielenže sú všetky na jedno kopyto, nič nové neprinášajú ale nedokážu ponúknuť ani silný filmový zážitok, skrátka filmy typu syn masky nemajú jediné logické opodstatnenie svojho vzniku. Tento sa aspoň dal bez problémov dopozerať i keď je to podpriemer jak vyšitý. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Proboha ... tohle je supertrapas ... buď jsem vyrostl z rodinných komedií a nebo tohle není komedie, které by se šlo upřímně zasmát ... ()

Květula 

všechny recenze uživatele

Tohle byla náhodou mnohem větší zábava než Superman (jaký zkrat v mé mysli mě donutil jít na něj do kina?!). A co se týče Spidermana: tenhle hafoň je aspoň hezkej. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jak může bejt komediální čokl, co pobíhá a mele o nehorázných nesmyslech? Nazývá se superpsem...Pes jako pes a tohle je škaredý bígl.Žádná velká senzace taky není to,že je tu natočený svět lidí i s tím psím, ale jelikož psy jako takové moc nemusím tak mi to přijde přehnaně nevtipné.Rodinná komedie je to asi tak jako já jsem superpes... ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Mluvící létající superpes jménem Leštidlo - skvělá podívaná pro všechny děti, zaručeně se u toho pobaví, ale pozor, možná pak budou požadovat, aby si taky mohly pořídit jednoho pejska. ;-) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Film je zcela tříhvězdičková záležitost, jenže jednou doma chceme beagla a tenhle byl fakt k sežrání a to daleko víc podstatnější, co mě k hodnocení vráží čtvrtou hvězdu je to, že náš hafan doma si superpsa vzal jako vzor, nechal si ušít kostýmek jako on a půjde nám za něj převlečenej na náš velký svatební den! Tá tá tadá tá tá tadá atd. Tak a je to venku :D Sorry Béžo, nic taky neudržím v tajnosti :) .... 70% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rodinná komedie o mluvícím psovi. Kolik jich už bylo natočeno? A kolik z nich je lepší než Superpes, určitě by se nějaký našel. Tohle nebylo nejhorší, ale tohle já prostě moc nemusím. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy kde mluví psi a kočky! Ale jednu hvězdu dávám za pejska a Tyriona Lannistera ( Peter Dinklage ) :) 25% ()

Reklama

Reklama