Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (58)

koval45 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, nejspíš už mi trochu hrabe, ale nedá se nic dělat. Přiznávám bez mučení, že Superpes mě prostě bavil. Sice jsem o dost starší, než cílová skupina, ale proč ne? Když nám může Marvel servírovat hláškující stromy a mývaly a tvářit se u toho děsně cool. Tahle neškodná limonáda pro děti si aspoň na nic nehraje. A ústřední hafan je nakonec i sympatičtější, než slavnější a uslintanější kolega Beethoven. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Superbígl po drobnej nehode v labáku šialených vedcov získajúci superschopnosti. Pri štekaní pred ním praská sklo, lieta rýchlejšie ako víchor, zachraňuje kohokoľvek na počkanie a aby toho nebolo málo, tak so svojim páničkom aj rád pokecá. Pre deti pod 10 rozhodne zábavný kúsok a pre tých, ktorí sa vedia zabaviť aj na takýchto počinoch to bude tiež príjemná porcia. Pre mňa plnohodnotná rodinná komédia, potešil aj J. Belushi. ()

Reklama

baXter 

všechny recenze uživatele

"Dogfish" :D Uderdog je proste psi superhrdina ktery ma naprosto vsechno co k takovemu hrdinovi patri, vcetne schopnosti mluvit. Ano, je to umělé, ohrané, stupidní, detske. Ale co ? Deti se u toho pobavi alespon tak jako ja a hulici z toho budou mit rozhodne velmi pestre stravenou hodinku a dvacet minut :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V tomto roku útočilo psie filmové komando na diváka niektorými filmami, po absolútnej fraške v podobe 'Firehouse Dog', sa aspoň o trochu priazne snažil tento film a mám z neho oveľa priaznivejšie dojmy. Napriek tomu, že James Belushi sa znovu márne snaží preraziť späť popri najlepšom priateľovi človeka, tak sa jedná o príjemnú oddychovku. Občas trápne, často klišé, ale v podobnom námete už psa tak ľahko neuvidím, takže som si to celkom užíval. Navyše bígl je moja obľúbená rasa. 55%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou, ale popravdě, docela mě to zaujalo, takže už proto nemůžu dát odpad, i když ten film se na odpad naprosto dokonale hodí. Zajímalo by mě ale jestli tohle ocení děti, řekl bych že jo, protože ten film je určen hlavně pro ně a fakt je, že občas jsem se u nějakých narážek zasmál i já. Sice nesmysl, ale docela zábavný nesmysl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)
  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)
  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)

Reklama

Reklama