Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý kapitán napoleonské armády Jacques de Keroual de Saint-Yves (Jean-Marc Barr) miluje souboje, víno a ženy. Kvůli jedné z nich se nechá i degradovat. Aby získal zpět důstojnickou hodnost chce přepadnout Brity, ale nešťastnou náhodu je zajat. V anglickém vězení se setkává s půvabnou Florou (Anna Friel), která v doprovodu své tety navštěvuje vězně. Flora mu prozradí, že erb, který tu vyřezal, zná, neb patří jejich sousedu – Francouzovi. Saint-Yves uteče a najde nejen svého oplakaného děda, ale i bratra, kteří unikli gilotině. Bratr Alain není vůbec jeho objevením nadšený a vyštve ho. Mezitím se Jacquovi lepí na paty i velitel vězení a ctitel Flory major Farquhar. S pomocí Flory se dostane zpět do Francie. Kam se vydávají i Flora, její teta, Farquhar a Alain. A tak Jacqua čeká ještě jeden souboj se zrádcem a jeden se sebou samým. (Jezinka)

(více)

Recenze (4)

Ajka1 

všechny recenze uživatele

Vesměs průměrná romantická komedie se sympatickými herci, která sice má určité kouzlo, ale nijak neohromí. Servírovat pouze v originálním znění. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Pripomína mi to typ filmu, ktorý vznikol v 40. rokoch. Klasický príbeh, doplnený postavami a zápletkou, ktorá nie je ani tak dramatická, ani zjavne komplikovaná. 6/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama